fbpixel

Search icon
Search
Leggings-chic: Πώς να φορέσετε ένα κολλάν από το γραφείο μέχρι την έξοδο
TRENDS & CATWALKS

Leggings-chic: Πώς να φορέσετε ένα κολλάν από το γραφείο μέχρι την έξοδο

Σύμφωνα με τους αγαπημένους μας οίκους


Ένα απολύτως βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας που είδαμε παντού στις χειμωνιάτικες πασαρέλες των πιο γνωστών οίκων δεν ήταν άλλο από το...κολλάν! Η Miu Miu δεν ήταν η μόνη που καθιέρωσε και ανέδειξε το βασικό item. Στη δεύτερη συλλογή του Maximilian Davis ως creative director του οίκου Ferragamo τα είδαμε σε συνδυασμό με cropped σακάκια ισορροπώντας την έννοια του athleisure και του preppy στιλ σε ένα μόνο look. Εκτός αυτών, οι επιδείξεις από τον Saint Laurent και τον Schiaparelli αναβάθμισαν τα κολάν παντρεύοντας τα με μεταξωτές μπλούζες, cardigans και statement αξεσουάρ. Τέλος, ο Gucci ανέδειξε το party aesthetic του με βάση ένα άνετο, sparkly κολλάν. 

Σε περίπτωση που ψάχνετε για περισσότερες ιδέες που παραπέμπουν σε chic athleisure , σας παρουσιάζουμε παρακάτω τα αγαπημένα μας leggings outfits που θα σας συνοδεύσουν παντού την ερχόμενη σεζόν!

Winter uniform by Miu Miu

9rtfuljk49mcngbpwuwlnj-1280-80jpg.webp
Image source: Miu Miu

Στη Miu Miu είδαμε πολλά looks με βάση το κολλάν - στους απλούστερους πιθανούς συνδυασμούς του. Εκτός των statement εμφανίσεων των μοντέλων μέσω των pantless εμφανίσεων και τα γυαλιστερά slips, ο οίκος ανέδειξε και την πιο καθημερινή ενδυμασία, παρουσιάζοντας τον κλασικό συνδυασμό σε μια πιο elevated εκδοχή. Ένα γκρι κολλάν, sneakers, hoodie και ένα μακρύ παλτό που θα στηρίξουν κάθε μοντέρνα γυναίκα στην καθημερινότητά της, με στιλ, άνεση και αυτοπεποίθηση. 

Business as usual by Saint Laurent

8y7rx2fq7g92fchszztype-1280-80jpg.webp
Image source: Saint Laurent

Είναι ευρέως γνωστό πως μια μεταξωτή μπλούζα πάντα έχει τη δυνατότητα να αναβαθμίσει ένα σύνολο, όσο απλό και να είναι. Στο Saint Laurent show είδαμε αυτόν τον κλασικό, quiet luxury συνδυασμό που συνδύασε ένα κολλάν με silky top και court heels. Πρόκειται για ένα day-to-night look που θα λατρέψουν οι γυναίκες που θέλουν να παραμένουν άνετες και κομψές όλη τη μέρα. 

Monochrome by Ferragamo

a4zgsbnys5mdrkh4xhwssp-1280-80jpg.webp
Image source: Ferragamo

Η μονοχρωμία είναι ίσως ένα από τα πιο πολυσυζητημένα trends αυτό το διάστημα. Πρόκειται για ένα styling trick που θα προσφέρει μια minimally chic εμφάνιση που δε θα απογοητεύσει. Ο Ferragamo απέδειξε πόσο εντυπωσιακό μπορεί να είναι το off-white και το χειμώνα συνδυάζοντας ένα κολάν με ένα ασορτί cropped σακάκι και peep-toe mules. Τολμήστε και εσείς να εντάξετε το λευκό στα χειμωνιάτικα σας look - και ας είναι γνωστό ως χρώμα του καλοκαιριού.

Classy cardigan by Schiaparelli

zmobpuqmggbxxfymqagmlw-1280-80jpg.webp
Image source: Schiaparelli

Το εντυπωσιακό show της Schiaparelli ανέδειξε την απλότητα των leggings, συνδυάζοντάς τα με preppy στοιχεία, όπως ένα κομψό cardigan, πάνω από ένα απλό μαύρο ζιβάγκο και statement χρυσά αξεσουάρ. Μάλιστα, ο οίκος ανέδειξε ένα μοναδικά artsy twist, με ανάγλυφες golden λεπτομέρειες που τραβούσαν την προσοχή. Πρόκειται για εναν ρετρό συνδυασμό που αξίζει να δοκιμάσετε!

In the party spirit by Gucci

2ppza98ljkczsgj7zstthb-1280-80jpg.webp
Image source: Gucci

Υιοθετώντας ως έναν βαθμό το sheer dressing που είδαμε παντού, από το catwalk μέχρι το street style το look του Gucci δίνει inspo για μια πιο τολμηρή εμφάνιση που θα μπορούσε να σας συνοδεύσει στις πιο επίσημες εμφανίσεις σας - χωρίς να δείχνει πως έχετε καταβάλει ιδιαίτερη προσπάθεια. Ο συνδυασμός ενός sparkly κολλάν με oversized πουλόβερ, γούνινο παλτό και τακούνια δημιουργεί ένα απόλυτα ισορροπημένο look που βρίσκεται στο party spirit! Φυσικά, για να δώσετε μια πιο minimally chic πινελιά, μπορείτε να το συνδυάσετε με μπότες και ένα αυστηρό παλτό. 


Feature image source: Alaïa, Isabel Marant