fbpixel

Search icon
Search
Hair trend alert: Το copper-red είναι επίσημα το πιο in χρώμα μαλλιών
HAIR & NAILS

Hair trend alert: Το copper-red είναι επίσημα το πιο in χρώμα μαλλιών

Το λεγόμενο «κόκκινο του χαλκού» είναι το hair colour που θα δούμε παντού φέτος


Η άνοιξη είναι επισήμως εδώ και μαζί με την αλλαγή της καθημερινής γκαρνταρόμπας είναι πιθανό να θέλετε να κάνετε ένα spring upgrade και στα μαλλιά σας. Σε μια προσπάθεια να βρούμε το ανάλογο hair-inspo εξετάσαμε όλες τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά του 2023. Σκεφτήκαμε τις πολλές εκδοχές του καρέ, όπως το “rob” και δώσαμε μεγάλη προσοχή ακόμη και στο γεμάτο αφέλειες “butterfly cut” που έχει κατακλείσει το Instagram feed μας. Όπως καταλαβαίνεται, όσο αναφορά τα κουρέματα, έχουμε πολύ food for thought, αλλά όταν πρόκειται για το go-to χρώμα;

Το κόκκινο του χαλκού και η αποχρώσεις του είναι η πρώτη επιλογή στη λίστα. Μια έρευνα του Αυστραλιανού προγράμματος πίστωσης αγορών, Clearpay, σημείωσε μια ιδιαίτερη αύξηση στους πελάτες που επιλέγουν τους ζωντανούς χάλκινους τόνους και ένα έντονο boost 71% στις πωλήσεις της χάλκινης βαφής μαλλιών, από έτος σε έτος.

Με A-listers όπως την Kendall Jenner και τις αδερφές Hadid να δοκιμάζουν το πιο spicy κοκκινωπό τόνο μαλλιών και τους beauty experts να αναφέρουν πως ταιριάζει σε όλους και η συντήρησή του είναι easier than ever, μάλλον ήρθε η ώρα να το τολμήσετε. Με το standard ξανθό να μετατρέπεται σε “strawberry blonde” και το καστανό να γυρνάει στους πιο φλογερούς τόνους, δείτε παρακάτω κάποια flaming-hot celebrity hair transformations για έμπνευση...

Emma Stone

1-pT2Yc.jpg
Image source: Instagram/@daryarici

Το διαχρονικό κόκκινο χρώμα της Emma Stone είναι πλέον μέρος της Χολιγουντιανής της ταυτότητας. Παρόλο που παίζει με τους τόνους, η Stone παραμένει στην παλέτα του copper κόκκινου και αναδεικνύει έτσι τον ανοιχτόχρωμα τόνο της επιδερμίδας αλλά και των ματιών της.

    Gigi Hadid

    2-J4Gem.jpg
    Image source: Instagram/@gigihadid

    Η blonde bombshell Gigi Hadid εντυπωσίασε όταν ανέδειξε τους φλογερούς αυτούς τόνους στα μαλλιά της. Η Hadid αποδεικνύει πως οι φυσικά ξανθές μπορούν να υποστηρίξουν φανταστικά το copper hair trend.

    Megan fox

    3-I1Q3V.jpg
    Image source: Instagram/@priscillavalles

    Έχοντας κάνει ελάχιστες αλλαγές στην κόμη αλλά και στο χρώμα των μαλλιών της από την εποχή των 90’s, η Meghan Fox, γνωστή ως μια από τις πιο ελκυστικές μελαχρινές γυναίκες παρουσιάστηκε στο Vanity Fair's Oscar's After Party με copper hair και φυσικά, εντυπωσίασε.

    Dove Cameron

    4.jpg
    Image source: Instagram/@dovecameron

    Μιλώντας για την μετατροπή του καστανού τόνου σε κόκκινο η ηθοποιός και τραγουδίστρια Dove Cameron εμφανίστηκε με ένα έντονο cherry-red χρώμα. Συντηρώντας τα σκούρα φρύδια της και ένα μακρύ, wavy μάκρος, το goth-chic look της είναι αξιοζήλευτο.

    Kendall Jenner

    5-MNvH7.jpg
    Image source: Instagram/@colorbymattrez

    Το πασίγνωστο διεθνές μοντέλο μας εξέπληξε με χάλκινα μαλλιά για την πασαρέλα της Prada το 2022. Με μεσαίο μήκος και ελαφρύ φιλάρισμα αποτέλεσε το απόλυτο kick-starter της τάσης αυτής.

    Emma Chamberlain

    6.jpg
    Image source: Instagram/@emmachamberlain

    Η μέγιστη επιρροή της Gen-Z influencer είναι γεγονός και αυτό το χάλκινο bob σε στιλ της δεκαετίας του '90 είναι η επιτομή του cool.

    Για το επόμενο σας ραντεβού στο κομμωτήριο, λοιπόν, θα σας προτείναμε να κάνατε την bold αυτή αλλαγή και να αναδείξτε την πιο fiery πλευρά σας.