fbpixel

Search icon
Search
The rob: Το εύκολο κούρεμα που κάθε busy γυναίκα θα λατρέψει
HAIR & NAILS

The rob: Το εύκολο κούρεμα που κάθε busy γυναίκα θα λατρέψει

Κάντε μια stylish αλλαγή στην εμφάνισή σας just in time για το καλοκαίρι


Το ‘rob’ ή αλλιώς, ‘relaxed bob’ θα το δείτε παντού στη showbiz αυτή τη στιγμή. Πρόκειται για το απροσδιόριστο καρέ που δε φαίνεται στιλιζαρισμένο και πέφτει ανέμελα μεταξύ των ώμων και τη γραμμή του σαγονιού. Είναι γνωστό πως οι celebrities αλλάζουν κούρεμα και hairstyle συχνά, συγκρατώντας την άψογη ποιότητα και εμφάνιση λόγω των επαγγελματιών που συνεργάζονται. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως το ατημέλητο καρέ έχει έρθει για να μείνει – και λάτρεις του δεν είναι άλλες από τις Emma Stone, Hailey Bieber, Margot Robbie, Zendaya και όχι μόνο.

Μπορείτε να δοκιμάσετε ένα χαλαρό bob χτένισμα στην πιο μακριά ή στην πιο κοντή του εκδοχή, ανάλογα με την προτίμηση αλλά και το σχήμα του προσώπου σας. Το ‘rob’ δείχνει υπέροχο σε κάθε χρώμα, ακόμα και στο copper red, που έχει «κηρυχθεί» ως go-to για το 2023. Το καλύτερο χαρακτηριστικό του relaxed bob είναι η ευελιξία του. Μπορεί να προσαρμοστεί άψογα σε κυματιστά, ίσια ή και σγουρά μαλλιά. Μπορεί ακόμα να γίνει styled κομψά στις πιο επίσημες περιστάσεις, ενώ ταυτόχρονα απαιτεί ελάχιστη προσοχή από εσάς. Στη θεωρία, στόχος είναι να μπορείτε να σηκωθείτε από το κρεβάτι, να τα τινάξετε και να φύγετε.

Extra tip: Αν έχετε ίσια μαλλιά, ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε όγκο στο στυλ αυτό είναι να εφαρμόσετε ένα σπρέι αλατιού, το οποίο θα δώσει την αίσθηση των «beachy waves» και να ολοκληρώσετε με ένα γρήγορο στέγνωμα ή να το αφήσετε να κάνουν air-dry για ένα ακόμα πιο effortlessly chic αποτέλεσμα.

Οπότε, αν η ιδέα ενός low-maintenance, χαλαρού bob είναι αυτό που ψάχνετε, δείτε παρακάτω για έμπνευση…

Hailey Bieber

2-6VTuF.jpg
Image source: Instagram/@haileybieber

Στην αρχή του ’23 το χαλαρό αυτό καρέ της Bieber έκανε το ντεμπούτο του. Είτε σε ίσια είτε σε πιο κυματιστή γραμμή, δίνει ένα απόλυτα stylish look σε κάθε περίσταση.

Selena Gomez

3-81Izd.jpg
Image source: Instagram/@selenagomez

Το ‘fringe-y’ καρέ look της Gomez κυριαρχείται από τις πολλές του αφέλειες και δίνει ένα επιμελώς ατημέλητο αποτέλεσμα.

Laura Harrier

4-HCFss.jpg
Image source: Instagram/@lauraharrier

Το ‘rob’ είναι το ιδανικό κούρεμα που θα σας κάνει να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τη φυσική φόρμα και κίνηση των μαλλιών σας, χωρίς να προσθέτετε πολλά προϊόντα ή επιβλαβή θερμότητα.

Kourtney Kardashian

5-RvNgX.jpg
Image source: Instagram/@kourtneykardash

Η Kourtney Kardashian είναι fan του καρέ εδώ και αρκετό καιρό. Αν και συχνά εναλλάσσεται μεταξύ ξανθού και σκούρου, το χαλαρό bob παραμένει πάντα go-to. Η πλάγια χωρίστρα σε συνδυασμό με statement glasses δημιουργεί ένα cool, it-girl approved αποτέλεσμα.

Margot Robbie

6-iiqj7.jpg
Image source: Instagram/@margotrobbieofficial

Η κομψή ξανθιά και μακρύτερη εκδοχή του χαλαρού bob της Margot Robbie δηλώνει έναν ρομαντισμό που κολακεύει τα περισσότερα σχήματα προσώπου.

Το συμπέρασμα; Μη φοβάστε τις αλλαγές και στο επόμενο σας ραντεβού στο κομμωτήριο τολμήστε ένα από αυτά τα φανταστικά ‘rob’ hairstyles. Chop-chop!