fbpixel

Search icon
Search
Η Sylvie είναι το αληθινό fashion icon του Emily in Paris
STYLE PEOPLE

Η Sylvie είναι το αληθινό fashion icon του Emily in Paris

Οι εμφανίσεις της που το αποδεικνύουν


Από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνιση της στο πρώτο κύκλο του Emily in Paris όλα τα βλέμματα στράφηκαν τόσο στην προσωπικότητά της όσο και στο μοναδικό, άκρως frenchy στιλ της. Από εκείνη την ημέρα και έπειτα η Philippine Leroy-Beaulieu ή γνωστή στους περισσότερους με το όνομα του χαρακτήρα της στην επιτυχημένη σειρά, Sylvie Grateau δεν σταματάει να εντυπωσιάζει τον κόσμο της μόδας με τις ξεχωριστές εμφανίσεις, οι οποίες τις έχουν δώσει επάξια το τίτλο του fashion icon.

Η Γαλλίδα ηθοποιός έχει φορέσει τα πάντα, από διάφανα φορέματα μέχρι ριγέ κοστούμια σε όλη τη διάρκεια της μακράς καριέρας της. Κατά τη διάρκεια συμμετοχής της στην δημοφιλή σειρά του Netflix, η Philippine Leroy-Beaulieu έχει εντάξει τα έντονα χρώματα στα σύνολά της. Ποιος μπορεί να ξεχάσει την μοβ κοστούμι με το πορτοκαλί πουκάμισο, που έκανε ακόμα και τους πιο φανατικούς υποστηρικτές της minimal αισθητικής να θέλουν το μιμηθούν; 

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τις πιο fashionable συλλογές της Γαλλίδας ηθοποιού και σας τις παρουσιάζουμε!

Alexandre Vauthier Haute Couture SS23 

326891774-487092863388862-1780554981914216036-n.jpg

Η πιο πρόσφατη εμφάνιση της Philippine Leroy-Beaulieu ήταν πριν από λίγες ημέρες στο show του σχεδιαστή Alexandre Vauthier για την Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής του Παρισιού. Δίνοντας το «παρών» στο fron row της επίδειξης, η Γαλλίδα ηθοποιός επέλεξε ένα λαμπερό σύνολο. Πιο συγκεκριμένα, φόρεσε ένα μπλε ζιβάγκο με παγιέτες και μανίκια σε σιλουέτα γαντιού και ένα μαύρο φαρδύ παντελόνι. Συμπλήρωσε την εικόνα της με μια μαύρη δερμάτινη ζώνη με αγκράφα. Το σύνολό της σχεδιάστηκε εξ ολοκλήρου από τον Vauthier.

Schiaparelli Haute Couture SS23

63ce9cc9fcc41d0018a3a88e-1.webp

Σχεδιασμένο από την Schiaparelli, το λευκό shearling outerwear με δερμάτινα στοιχεία στο στήθος της Γαλλίδας ηθοποιού μαγνήτισε τα βλέμματα. Για αξεσουάρ, η Leroy-Beaulieu επέλεξε διάφανο μαύρο καλσόν, μαύρες γόβες και μια ασορτί τσάντα. Μία εμφάνιση κατά τη διάρκεια του fashion show του οίκου που γοήτευσε.

SiriusXM's Town Hall

63ac9b953e42ed001855bdae.jpg

Τον περασμένο Δεκέμβριο η Philippine Leroy-Beaulieu παρευρέθηκε στο studio SiriusXM και η εμφάνισή της έκανε τα φλας των φωτογράφων να λάμψουν για ακόμα μια φορά. Η αλήθεια είναι πως δεν χρειάστηκε να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές. Αρκούσε το πολύχρωμο, μοβ και πορτοκαλί midi dress της Vivienne Westwood μ' ένα ζευγάρι metallic knee high boots του οίκου Alexander Vauthier.

The French Consulate for season three of "Emily in Paris" 

ninaw-emilyinparis-15.jpg

Η Philippine Leroy-Beaulieu έφτασε στο κόκκινο χαλί του Γαλλικού Προξενείου για την πρεμιέρα της τρίτης σεζόν του "Emily in Paris", δίνοντας ένα μάθημα για το πώς να φορέσουμε μια κάπα. Η ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο φόρεμα με σούρες στη μέση και σκίσιμο μέχρι το ύψος του μηρού και ασύμμετρη κάπα του οίκου Alexandre Vauthier Couture. Συνδύασε το εντυπωσιακό φόρεμά της με μαύρο καλσόν και μαύρα πέδιλα με λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά. Όσον αφορά τα αξεσουάρ της προτίμησε ένα σκουλαρίκι σε σχήμα βέλους και δύο δαχτυλίδια.

Emily in Paris season 3, Worl Premier, Paris 

318310124-196380396226356-6158420556128670632-n.jpg
Στην επίσημη πρεμιέρα της τρίτης σεζόν του Emily in Paris τον περασμένο Δεκέμβριο, η ηθοποιός έδωσε το παρών μ' ένα μαύρο strapless Sportmax maxi dress και animal print μπότες. Όσο για τα αξεσουάρ, προτίμησε ένα ζευγάρι κοντά μαύρα γάντια και ένα ασύμμετρο σετ από χρυσά σκουλαρίκια.