fbpixel

Search icon
Search
Emily in Paris: Όσα γνωρίζουμε για την πολυαναμενόμενη 4η σεζόν
ARTS & CULTURE

Emily in Paris: Όσα γνωρίζουμε για την πολυαναμενόμενη 4η σεζόν

Τί έρχεται μετά από το φινάλε του τρίτου κύκλου που μας εξέπληξε;


Όσοι έχετε παρακολουθήσει την τρίτη σεζόν της αγαπημένης σειράς "Emily in Paris", σίγουρα έχετε καταλάβει τι σημαίνουν οι "ανοιχτοί συναισθηματικοί, και μη, λογαριασμοί". Κύκλοι που δεν έχουν ολοκληρωθεί, έρχονται ξανά στο προσκήνιο, δημιουργώντας ξαφνικές εκπλήξεις. Το ανατρεπτικό φινάλε, μας άφησε με αρκετά ερωτηματικά, γι' αυτό όπως οι περισσότεροι παραδέχονται, η ανάγκη για την κυκλοφορία της τέταρτης season είναι επιτακτική. 

Μέχρι στιγμής, έχουμε μια πρώτη γεύση από όσα πρόκειται να δούμε στα καινούργια επεισόδια και ανυπομονούμε να ζήσουμε μαζί με την Emily τις νέες της περιπέτειες στην πόλη του Φωτός.

Οι ανακοινώσεις

271638771-483563873292855-8856479872169524791-n.jpg
@lilyjcollins
Η τέταρτη σεζόν του Emily in Paris παραγγέλθηκε πριν από σχεδόν δύο χρόνια, με την πλατφόρμα του Netflix να ανανεώνει τη σειρά για τις σεζόν 3 και 4 τον Ιανουάριο του 2021. Η Collins ανακοίνωσε τότε τα ευχάριστα νέα, με την ανανέωση να έρχεται λίγο μετά την πρεμιέρα της 2ης σεζόν. Η ίδια, μάλιστα, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, είχε αναρτήσει στις 10 Ιανουαρίου 2022: "Ξύπνησα νωρίς για να σας δώσω μερικά πολύ συναρπαστικά νέα... Η @emilyinparis επιστρέφει για την 3η σεζόν... ΚΑΙ περιμέντε, για την 4η σεζόν!!!!! Δεν μπορώ να πω αν η Emily θα λάτρευε ή θα μισούσε αυτό το outfit ανακοίνωσης, αλλά θα ούρλιαζε έτσι κι αλλιώς. Πραγματικά σας αγαπώ όλους, σας ευχαριστώ πολύ για την απίστευτη υποστήριξη. Πραγματικά δεν μπορώ να περιμένω για περισσότερα. Merci Beaucoup!!...".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "Variety": "Οι δύο κύκλοι γυρίστηκαν συνεχόμενα στη Γαλλία νωρίτερα φέτος, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να δούμε την επιστροφή της σειράς ακόμα νωρίτερα από την παραδοσιακή περίοδο των γιορτών. Το αργότερο είναι λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2023".

Η παραμονή του main cast

image-2534.png

Σύμφωνα με το "Harper's Bazaar" magazine: "Αν και το Netflix δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει το cast της 4ης σεζόν, οι περισσότεροι από τους βασικούς παίκτες της σειράς είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα επιστρέψουν, όπως οι Collins (Emily), Ashley Park (Mindy), Lucas Bravo (Gabriel), Camille Razat (Camille), Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie), Samuel Arnold (Julien) και Bruno Gouery (Luc). Όσον αφορά τον Alfie, ο οποίος εγκατέλειψε την Emily μετά την αποκάλυψη των συναισθημάτων της Camille και του Gabriel ο ένας για τον άλλον, o παραγωγός της σειράς, Darren Starr, δήλωσε στο TV Guide ότι ο Βρετανός ηθοποιός πιθανότατα θα εξακολουθεί να είναι μέρος της, καθώς η Emily θα πρέπει να ισορροπήσει τη συνεργασία μαζί του μαζί με τα δικά της συναισθήματα".  Όπως ο ίδιος έχει δηλώσει: "Η 4η σεζόν θα έχει να κάνει περισσότερο με περίπλοκες σχέσεις- προσωπικές σχέσεις και εργασιακές, και πως έρχονται σε σύγκρουση μεταξύ τους. Ένα μέλος των ηθοποιών, που πιθανότατα δεν θα επιστρέψει για ολόκληρη την τέταρτη σεζόν είναι η Kate Walsh, αφού στην τρίτη σεζόν η Madeline αποφάσισε να κλείσει το υποκατάστημα και να επιστρέψει στο Σικάγο. Ωστόσο, υπάρχει πάντα η πιθανότητα το πρώην αφεντικό της Emily να εμφανιστεί για μια ή δύο σκηνές". 

Η προοπτική του μωρού

emily-in-paris-recap.webp

Κεντρικός παράγοντας στην πλοκή αποτελεί το μωρό που περιμένει η Camille. Όπως διαβάζουμε στο ίδιο μέσο: "Ο Starr δήλωσε στο "Entertainment Tonight" ότι η εγκυμοσύνη θα αποτελέσει σοβαρή επιπλοκή για το αν ο Gabriel και η Emily θα κάνουν τελικά πράξη τα συναισθήματά τους ο ένας για τον άλλον. Ωστόσο, ο δημιουργός είπε επίσης ότι είναι απίθανο να δούμε την Camille να γεννάει σύντομα. "Είναι πολύ ξεκάθαρο στην 3η σεζόν ότι είναι ένα μεγάλο όνειρο του Gabriel. Θέλει να γίνει πατέρας και νομίζω ότι παραμένει ενθουσιασμένος με την ιδέα της πατρότητας, αλλά ξέρετε, η σειρά μας δεν κινείται τόσο γρήγορα. Μια σεζόν καλύπτει πραγματικά μερικούς μήνες... Είχαμε τρεις σεζόν και ίσως έξι μήνες πραγματικού χρόνου, οπότε δεν είμαι σίγουρος ότι θα δούμε πραγματικά ένα μωρό στην 4η. Αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την προοπτική του μωρού"".

Source: Harper's Bazaar