fbpixel

Search icon
Search
Πώς θα εντάξετε το απόλυτο print της σεζόν στις χειμερινές σας εμφανίσεις
STYLING TIPS

Πώς θα εντάξετε το απόλυτο print της σεζόν στις χειμερινές σας εμφανίσεις

Τα tips που θα απογειώσουν την εικόνα σας


Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της φετινής σεζόν είναι τα animal prints. Η ανάγκη της μόδας για maximal αισθητική, εξωστρέφεια και δυναμισμό έφεραν και πάλι στο προσκήνιο τα μοτίβα, τα οποία είναι εμπνευσμένα από τα άγρια ζώα. Για τους μήνες που ακολουθούν τα leopard, zebra, jacquard αλλά και tiger κομμάτια θα έχουν την τιμητική τους. Αν επιθυμείτε να ακολουθείτε τα trends «κατά γράμμα» δεν έχετε παρά να προσθέσετε items αυτής της φιλοσοφίας στη συλλογή σας. Θα τα συναντήσετε σε όλα τα σχέδια, από πανωφόρια, φορέματα και παντελόνια μέχρι αξεσουάρ, όπως είναι οι τσάντες και τα παπούτσια. Μπορεί για πολλές από εσάς η ένταξη των animal prints στα every day looks σας να φαντάζει απαιτητική διαδικασία, ωστόσο υπάρχουν μερικά μυστικά που θα σας βοηθήσουν να το κάνετε με επιτυχία. 

Ανακαλύψτε τα!

1. Outerwear

331c2475b858fdd3781e9c8c952a4d46-imkNB.jpg

Σε περίπτωση που θέλετε να εντυπωσιάσετε με την πρώτη ματιά, χωρίς να χρειαστεί να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια και να περάσετε πολλές ώρες μπροστά στον καθρέφτη, ένα πανωφόρι σε animal print θα σας χαρίσει το αποτέλεσμα που αναζητάτε. Έτσι κι αλλιώς, τα παλτό είναι αυτά που μαγνητίζουν τα βλέμματα από την πρώτη κιόλας στιγμή. Δώστε του τον ρόλο του πρωταγωνιστή, συνδυάζοντάς το μ' ένα total black σύνολο, που εκτός των άλλων θα σας προσφέρει ιδιαίτερη ασφάλεια. 

Dress

5b438580c43735215d88c575959ec63d.jpg

Παραμένοντας στα κομμάτια που καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος της σιλουέτας, δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε τα φορέματα. Μάλιστα είναι η ιδανική επιλογή όταν δυσκολεύεστε να εντάξετε μία πιο maximal τάση στην εικόνα σας. Το φόρεμα θα αποτελέσει το απόλυτο key-item για επιτυχημένες εμφανίσεις. Πώς θα το πετύχετε; Βρείτε το μοτίβο που σας αρέσει και επενδύστε σ' αυτό. Οι midi εκδοχές ταιριάζουν πολύ περισσότερο στον χειμώνα. Όσον αφορά τα παπούτσια, σε περίπτωση που ανήκετε στις τολμηρές αντίστοιχες animal boots θα απογειώσουν την εικόνα σας. Από την άλλη πλευρά, οι ουδέτερες μονοχρωμίες θα προσφέρουν ένα πιο «ήσυχο» look. 

Suit

2abb3747c8499d704d908992c78ed0a4.jpg

Τα κοστούμια συνεχίζουν να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των επιλογών. Από τα office looks μέχρι τις βραδινές εξόδους θα σας «λύσουν» τα χέρια, ακόμα κι όταν δυσκολεύεστε να βρείτε τι να φορέσετε. Ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και κάντε τη διαφορά, διαλέγοντας ένα animal suit στις αποχρώσεις αλλά και στο μοτίβο που σας κάνει να νιώθετε καλύτερα. Ένα λευκό πουκάμισο ή t-shirt θα προσφέρει αρμονία και θα αποτελέσει τον «συνδετικό κρίκο» στην εικόνα σας. Φυσικά για πιο updated look μπορείτε να στρέψετε την προσοχή σας σε πιο statement tops.

Print on print

af2920f015cfec696653ded648ac2339.jpg

Το print on print αποτελεί εδώ και πολύ καιρό μία τάση που επιθυμούν να δημιουργήσουν όλες οι γυναίκες που αγαπάνε τη μόδα. Είναι ένα από τα hot μας trends και σας προτείνουμε να το δοκιμάσετε οπωσδήποτε αν δεν το έχετε κάνει μέχρι τώρα. Για να κινηθείτε σε ασφαλή μονοπάτια, επιλέξτε ένα από τα ουδέτερα μοτίβα, όπως είναι τα stripes αλλά και τα polka dots και ταιριάξτε το με animal print σας. Αν θέλετε να ανεβάσετε τον πήχη, επιλέξτε πιο περίπλοκους και απαιτητικούς συνδυασμούς.

Accessories 

37cc32bc627778ebbd80221e561083a3.jpg

Last but not least! Αν ακόμα δεν νιώθετε έτοιμες να εντάξετε τα animal prints στα βασικά κομμάτια του συνόλου σας, τα αξεσουάρ θα σας διευκολύνουν περισσότερο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να διαλέξετε τα shoes designs ή την τσάντα που σας αρέσει. Δημιουργήστε ένα tonal look σε ουδέτερες αποχρώσεις για να αναδείξετε ακόμα περισσότερο το statement accessory σας.