fbpixel

Search icon
Search
Γιατί λατρεύουμε τα νέα καλοκαιρινά hair trends;
MAGAZINE

Γιατί λατρεύουμε τα νέα καλοκαιρινά hair trends;

All The Reasons Why


Η πιο ξέγνοιαστη εποχή έφτασε και την υποδεχόμαστε μεπολλή όρεξη κι ανανεωμένη διάθεση. Τα φυσικά χρώματα, τα ανάλαφρα κουρέματα, το ανεπιτήδευτο styling, αλλά και τα πολλά αξεσουάρ για τα μαλλιά, έρχονται να ανεβάσουντην ψυχολογία μας στα ύψη. Μαζί ανακαλύπτουμε τουςλόγους για τους οποίους τα trends του φετινού καλοκαιριούξεχωρίζουν. 

Γιατί όσο πιο φυσικά τόσο καλύτερα…

Οι φυσικοί brunette και sandy blond τόνοι κυριαρχούν. Αυτό σημαίνει ότι τα έντονα χρώματα δίνουν τη θέση τουςστα πιο απαλά και φυσικά. Οι τεχνικές foilayage και balayage αγαπιούνται ιδιαίτερα αυτήν την εποχή, καθώςδημιουργούν την αίσθηση ότι τα μαλλιά άνοιξαν από τονήλιο. Μετά την εφαρμογή τους και λίγο πριν από τιςεξορμήσεις στις παραλίες, προτεραιότητα πρέπει να έχει η περιποίηση του τριχωτού της κεφαλής. Γι’ αυτό και είναι απαραίτητο όσες επιθυμείτε υγιή μαλλιά, ν’ αρχίσετε να χρησιμοποιείτε προϊόντα για βαθιά θρέψη και λάμψη, ώστεαυτά να αποκτήσουν μια εξαιρετική ποιότητα και να είναι απόλυτα προστατευμένα από τις υψηλές θερμοκρασίες τουκαλοκαιριού.

c43ba525-8b27-44c2-9bc8-c22c393245bf.jpeg

Γιατί η ελευθερία κυριαρχεί…

Φυσική κίνηση, ανάλαφρες άκρες και layers έρχονται να προσθέσουν ακόμη μια νότα ξεγνοιασιάς στα γυναικεία κουρέματα. Μακριά μαλλιά με αφέλειες, κοντά καρέ, αλλάκαι παραλλαγές του pixie είναι κάποιες από τις επιλογέςπου θα ξεχωρίσουν.

Γιατί το στιλ μετράει…

Πολύχρωμα μεταξωτά scrunchies και ribbons γίνονται η νέα τάση, για να μας θυμίσουν ότι τα αξεσουάρ έχουν κιαυτά λόγο στο στιλ μιας γυναίκας. Ολοκληρώστε τηνεικόνα σε καλοκαιρινές ponytails, πλεξούδες και ανάλαφρα μαζεμένα μαλλιά με τα πιο λαμπερά hair accessories της σεζόν.

Προϊόν του μήνα:

3bced543-d588-4e77-99ad-527bc26218b2.jpeg

Το καινοτόμο Schwarzkopf Osis+ Session Label Strong Hold Hairspray της Black Label σειράς, για ισχυρό κράτημα, ελαστικότητα, προστασία της τρίχας και διάρκεια στο styling.

xatzixristodoulou.jpg

Facebook: Yianni Hair Spa

Instagram: Yianni Hair Spa

Yianni Hair Spa, Κούσκουρα 2, Θεσσαλονίκη 54622, Τηλ. 2310 222 839, www.yianni.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2022