fbpixel

Search icon
Search
Food Paradise: Ο γαστρονομικός προορισμός με την πιο updated ποικιλία στη Θεσσαλονίκη
CITY VIBES

Food Paradise: Ο γαστρονομικός προορισμός με την πιο updated ποικιλία στη Θεσσαλονίκη

To One Salonica μετατρέπεται στον απόλυτο γευστικό παράδεισο της πόλης


Πάντα έβρισκα τη Θεσσαλονίκη έναν γαστρονομικό «παράδεισο». Οι παιδικές μου αναμνήσεις είναι γεμάτες με αλμυρές και γλυκιές γεύσεις της πόλης. Όσο περνάει ο καιρός, ο «κατάλογος» μεγαλώνει συνεχώς, οι επιλογές γίνονται ολοένα και περισσότερες και αυτές οι γεύσεις συνδέονται πλέον με την άριστη ποιότητα. Άλλωστε, η παράδοση της Θεσσαλονίκης στην απόλαυση ενός νόστιμου μενού είναι γνωστή. Υπάρχει άραγε κάτι πιο ιδανικό από το να είναι τα δημοφιλέστερα food spots συγκεντρωμένα σε ένα μέρος all in One; Ως γνώστης του αντικειμένου σας λέω σίγουρα πως όχι. Γι' αυτόν το λόγο το One Salonica αναδεικνύεται στον κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό της χρονιάς κι έναν από τους πιο ξεχωριστούς για εμένα. 

Τι γίνεται λοιπόν, όταν ο ένας στην παρέα έχει όρεξη για pancakes, ο άλλος θέλει να δοκιμάσει το φημισμένο παγωτό από βουβαλινό γάλα και ο τρίτος «Δεν πεινάω, θα πιω έναν καφέ!». Μην ανησυχείτε, γιατί σας έχω τη λύση! Το One Salonica συγκεντρώνει τα πιο δημοφιλή γευστικά σημεία της πόλης σε έναν όροφο.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και πάμε να τα ανακαλύψουμε παρέα!

Παραδοσιακό: Feels like home

at-paradosiako.png

Ο ιδανικός συνδυασμός γεύσης-ποιότητας και μια αγαπημένη μας συνήθεια! Κλασικές αλλά και πιο updated γεύσεις, που συναρπάζουν μικρούς και μεγάλους, εξαιρετικές πίτες, κρύα σάντουιτς, σαλάτες και φυσικά το περίφημο -και κατά πολλούς κορυφαίο- πάντα τραγανό κουλούρι Θεσσαλονίκης. Θα το βρείτε στο ισόγειο του One Salonica.

Dont miss: Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τις πίτες, το κουλούρι και τη μπουγάτσα που ψήνονται on the spot, το σάντουιτς με κοτόπουλο ή τα ψητά λαχανικά και τις τορτίγιες. Η τέλεια ιδέα για κάθε στιγμή!

Dada’s House: Όρεξη για γλυκό; Ραντεβού στο Dada’s House!

at-dadashouse.png

Καφές; Κρέπες; Λουκουμάδες; Pancakes; Milkshakes; Βάφλες;. Η γλύκα «ξεχειλίζει» απ’ την κουζίνα αφού εδώ δεν υπάρχουν όρια στην απόλαυση. Οι παραδοσιακοί λουκουμάδες σε αμέτρητες εκδοχές, οι βάφλες, οι κρέπες και τα pancakes θα σας ξετρελάνουν.

Dont miss: Στο Dada’s θα έρθετε για τους χειροποίητους λουκουμάδες αλλά αυτοί είναι μόνο η αρχή. Δοκιμάστε τη βάφλα με παγωτό και σοκολάτα, αλλά και τα pancakes με τη γαλοπούλα και το τηγανητό αβγό στην κορυφή!

Jerry’s: Πέρα από κάθε φαντασία

at-jerrys.png

Υπάρχει ένα σημείο στο One Salonica που όλες οι επιθυμίες πραγματοποιούνται. Αρκεί να περιέχουν ένα τουλάχιστον donut. Πως το προτιμάτε; Μεγάλο ή μικρό; Γεμιστό ή με topping; Ποια πραλίνα προτιμάτε; Μήπως θέλετε φρούτα και τρούφα; Στο Jerry’s food truck υπάρχουν όλα.

Dont miss: Δοκιμάστε το Strawburger με φρέσκες φράουλες, κρέμα μπισκότου και σοκολάτα γάλακτος, τα εθιστικά Jerry’s cups -θα τα βρείτε σε διάφορες γευστικές εκδοχές- και τα Sweet Box, ένα κουτί με πολλές γεύσεις και toppings ιδανικά για μεγάλες παρέες.

Bubbletale: Γεύσεις σαν παραμύθι

at-bubbletale.png

Στον κόσμο του Bubbletale δεν υπάρχουν όρια, αφού ο καθένας μπορεί να επιλέξει την αγαπημένη του πρόταση ή να φτιάξει τη δική του γεύση, συνδυάζοντας τα διαθέσιμα γευστικά στοιχεία με τον δικό του τρόπο.

Dont miss: Φτιάξτε τη δική σας Βubbletale γεύση, συνδυάζοντας τσάι, γεύση και bubbles ακόμη και pop corn στο ειδικά σχεδιασμένο σκεύος που μπαίνει στην κορυφή του ποτηριού! Αν είστε φίλοι της σοκολάτας το Oreo Cyclone με bitter σοκολάτα, μπανάνα, φουντούκι, vanilla cream και μπισκότα Oreο θα γίνει το αγαπημένο σας.

Cinnabon: Αδιανόητη απόλαυση

at-cinnabon.png

Με πάνω από 1500 σημεία πώλησης, σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο, το Cinnabon είναι πλέον ένα από τα πιο αναγνωρισμένα και περιζήτητα brands παγκοσμίως. Η αφράτη ζύμη, φτιαγμένη με πραγματικά υλικά λιώνει στο στόμα, η εξωτική κανέλα Makara από τα βουνά της Ινδονησίας και η γλυκιά κρέμα κάνουν κάθε Cinnabon roll μοναδικό.

Dont miss: Εκτός απ’ το κλασικό αναζητήστε τη σοκολατένια εκδοχή -ζητήστε το ως Chocobon, το Caramel Pecan με τη διπλή καραμέλα και τα καρύδια pecan και τα signature ροφήματα.

Join Juice: Boost your mood

at-joinjuice.png

Κάντε μία στάση για δροσιά, ενέργεια και γεύση στο πιο φημισμένο juice bar της πόλης! Φρεσκοστυμμένοι χυμοί εξαιρετικής ποιότητας, καφές, smoothies, γιαούρτια, σαλάτες, σνακ και σάντουιτς, οι πιο super juicers της πόλης, είναι έτοιμοι να σερβίρουν μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς!

Dont miss Δοκιμάστε έναν δυναμωτικό χυμό - o "Juice me up" με μήλο, καρότο, τζίντζερ είναι τέλειος- ή το smoothie με γάλα καρύδας, σοκολάτα υγείας και maca. Έχετε όρεξη για μια πλούσια σαλάτα; Η Double chicken avocado θα σας ξετρελάνει!

Bufala Gelato: Μοναδικό artisanal παγωτό

at-bufalagelato.png

Το ολόφρεσκο Bufala Gelato παγωτό ημέρας, φτιαγμένο από 100% βουβαλινό γάλα, φρέσκα φρούτα και υψηλής ποιότητας βελγική σοκολάτα, είναι ο πιο γλυκός πειρασμός για κάθε εποχή του χρόνου.

Dont miss: Δοκιμάστε το original Buffle Cone, την τραγανή βάφλα που τυλίγεται και γίνεται χωνάκι και γεμίζεται στη συνέχεια με παγωτό και toppings. H πιο δημοφιλής είναι η Strawberry Lila, με Lila gelato φράουλες, Lila Pause σοκολάτα και σιρόπι φράουλας. Αν πάλι αγαπάτε τα pancakes, δοκιμάστε τα White Oreo Berry με φράουλες, λευκή σοκολάτα και μπισκότα Oreo.

Bio

2-q2ap1.jpg

Είμαι σεφ και δημοσιογράφος με θέμα το φαγητό και τα ταξίδια. Έχω μια εταιρία που παράγει και διαχειρίζεται περιεχόμενο. Πρακτικά συνεργάζομαι με εταιρίες, δημιουργώντας υλικό ανάλογα με τις επικοινωνιακές τους ανάγκες σε έναν ουσιαστικό διάλογο. Το πρώτο μου βιβλίο κυκλοφόρησε τον Δεκέμβρη του 2019, ενώ το δεύτερο με τίτλο #Foodporn κυκλοφόρησε φέτος.

Ιnfo:

Food Paradise found at One Salonica!

Δείτε περισσότερα εδώ.

Διεύθυνση: Κώττα Ρούλια 10 | Site: www.onesalonica.com Aκολουθήστε το @onesalonica στο Instagram, στο Facebook και στο TikTok