fbpixel

Search icon
Search
Fall Hair Trends: Οι επικρατέστερες τάσεις στα μαλλιά για το φετινό φθινόπωρο
MAGAZINE

Fall Hair Trends: Οι επικρατέστερες τάσεις στα μαλλιά για το φετινό φθινόπωρο

Ώρα να πειραματιστείτε και να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει


Όπως το καλοκαίρι, έτσι και το φθινόπωρο που ακολουθεί, νιώθουμε έτοιμες να πειραματιστούμε με νέα κουρέματα, χρώματα στα μαλλιά, και γενικότερα να εκφραστούμε μέσα από τα hairstyles μας.

Ποιες είναι, όμως, οι τάσεις που θα επικρατήσουν για τη νέα σεζόν F/W 2022-2023;

Fall Haircuts

9701864.jpg

Αυτήν τη σεζόν επιστρέφουν τόσο το all-time-classic μακρύ καρέ όσο και το lob στιλ, που φτάνει ως τους ώμους, ή και λίγο πιο κάτω από αυτούς, κι επιτρέπει να δημιουργείτε χτενίσματα που δίνουν διαφορετικό χαρακτήρα στα μαλλιά σας κάθε φορά. Ειδικά αν επιλέξετε μια lob κουπ, να θυμάστε πάντα πως το συγκεκριμένο κούρεμα θέλει συχνή ανανέωση, για να διατηρείται στο σωστό μήκος, όπως και πολύ καλή φροντίδα της ποιότητας της τρίχας. Δώστε έμφαση στην υγεία των μαλλιών σας, ώστε αυτά να δείχνουν λαμπερά και περιποιημένα. Αυτός είναι ο Νο1 κανόνας για ν’ αναδείξετε όποιο κούρεμα κι αν επιλέξετε.

Season's Styles

lily-collins-bangs.jpg

Ξεχάστε τους αυστηρούς κανόνες και τη νέα σεζόν μη φοβηθείτε να πειραματιστείτε με τα μαλλιά σας. Οι αφέλειες είναι ανεπιτήδευτες, με στόχο να ταιριάζουν στο σχήμα του κάθε προσώπου, τονίζοντας μοναδικά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του. Φορμαρισμένες να βγαίνουν ανοιχτές, την ερχόμενη εποχή επιλέγονται ασύμμετρες, χαρίζοντας κίνηση κι ένταση στα μαλλιά.

New Colors

9173a67fd81ba2b48227bdeaff527e49.jpg

Κι επειδή μια νέα περίοδος ξεκινά και σίγουρα βρίσκει το χρώμα των μαλλιών σας να χρειάζεται ανανέωση μετά τις εξαντλητικές θερμοκρασίες του καλοκαιριού, τώρα είναι η στιγμή να τολμήσετε κάτι διαφορετικό. Μη διστάσετε να «παίξετε» με τα χρώματα και να εξαντλήσετε τη δημιουργικότητά σας, ανακαλύπτοντας τους νέους τόνους που σας ταιριάζουν. Αν, σύμφωνα με τον hair expert, οι συνδυασμοί «δένουν» μεταξύ τους, το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα επιτυχές!

Τα καλύτερα προϊόντα της νέας σεζόν

1. Το hot oil spiroulina ενδείκνυται για hair spa. Με φυσικά έλαια και αμινοξέα είναι ένα συστατικό φροντίδας που θα λατρέψετε, αφού προσφέρει ασύγκριτη ενδυνάμωση και προστασία από τον ήλιο!

2. Απόλυτα ενυδατική, η θεραπεία “African Gold” ενισχύει την άμυνα των μαλλιών, χαρίζοντάς τους μια εξαιρετικά υγιή όψη.

3. Έλαιο Maroula για απίστευτη ελαστικότητα σε κάθε χτένισμα. Θρέφει τις τρίχες, ενισχύοντας τη φυσική τους λάμψη.

bxatzixristodoulou.jpg


Facebook: Yianni Hair Spa

Instagram: @yiannihairspa

Yianni Hair Spa, Κούσκουρα 2, Θεσσαλονίκη 54622, Τηλ. 2310 222 839, www.yianni.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022