fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

Τα 9 top cleansing balms για να εξαφανίσετε το επίμονο μακιγιάζ

Βρήκαμε τα καλύτερα και σας τα παρουσιάζουμε


Τα 9 top cleansing balms για να εξαφανίσετε το επίμονο μακιγιάζ

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε ένα cleansing balm αντί για τα κανονικά σας υγρά καθαριστικά προσώπου. Αρχικά, ο βασικότερος έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι θερμοκρασίες αλλάζουν και γίνεται όλο και πιο δύσκολο να διατηρήσετε το δέρμα σας ενυδατωμένο. Ένα balm είναι μια αποτελεσματική επιλογή για την απομάκρυνση της βρωμιάς και της λιπαρότητας χωρίς να ξηραίνει υπερβολικά το δέρμα. Ακόμη, το να αποφύγετε το ξεφλουδισμένο δέρμα, ανεξάρτητα από την εποχή, είναι άλλο ένα βασικό κίνητρο για να αλλάξετε τη ρουτίνα ομορφιά σας.

Η ίδια φιλοσοφία ισχύει και για τα έλαια καθαρισμού, αλλά η επιλογή της φόρμουλας εξαρτάται τελικά από τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Στην πραγματικότητα, τα περισσότερα βάλσαμα καθαρισμού γαλακτωματοποιούνται σε λάδι καθώς κάνετε μασάζ στο δέρμα σας και προσθέτετε νερό. Τα balm αποτελούν ένα εξαιρετικό πρώτο βήμα για την αφαίρεση του μακιγιάζ -και του αντηλιακού- πριν χρησιμοποιήσετε ένα παραδοσιακό καθαριστικό για να καθαρίσετε αποτελεσματικά τους πόρους. Κάντε μασάζ, τουλάχιστον τρεις φορές, σε όλο το πρόσωπο, εφαρμόζοντας ήπια πίεση. Η διαδικασία θα σας προκαλέσει χαλάρωση και θα αφαιρέσει όλο το μακιγιάζ αφήνοντας ένα πρόσωπο καθαρό κι έτοιμο για την bed time routine. 

The products!

 Ceramides

Ceramides

Oat Cleansing Balm, The Inkey List, Sephora

BUY Me
 Smooth feeling

Smooth feeling

Take The Day Off™ Cleansing Balm, Clinique, Attica

BUY ME
 Luxury self

Luxury self

Prestige Cleansing Balm, Dior, Hondos Center

BUY ME
 

Oat Cleansing Balm, The Inkey List: Aφαιρεί απαλά το μακιγιάζ, καθαρίζει και θρέφει την επιδερμίδα και είναι ιδανικό για τις ευαίσθητες επιδερμίδες.

Take The Day Off™ Cleansing Balm, Clinique: Απαλό καθαριστικό που απομακρύνει γρήγορα ακόμα και το πιο έντονο μακιγιάζ από μάτια και πρόσωπο.

Prestige Cleansing Balm, Dior: Εμπλουτισμένο με κερί από τριαντάφυλλο, αυτό το υπέροχο balm καθαρίζει απαλά και σε βάθος το δέρμα.

 Makeup Cleansing

Makeup Cleansing

Superberry Dream Cleansing Balm, Youth to the People, Sephora

BUY ME
 Night in

Night in

Advanced Night Micro Cleansing Balm, Estee Lauder, Attica

BUY ME
 Extra soothing

Extra soothing

Extra Cleansing Balm, Bobbi Brown, Hondos Center

BUY ME
 Oil-In-Balm

Oil-In-Balm

Milk & Peel Balm, Erborian, Sephora

BUY ME
 All you need

All you need

Immortelle Divine Cleansing Balm, L'Occitane, Attica

BUY ME
 Cleanse + Balance

Cleanse + Balance

Melting Cleansing Balm, Sephora Collection, Sephora

BUY ME

Superberry Dream Cleansing Balm, Youth to the People: Ένα κρεμώδες balm καθαρισμού που διαλύει αμέσως το μακιγιάζ μακράς διάρκειας, τα αδιάβροχα αντηλιακά και τα έλαια ενώ προσφέρει στην επιδερμίδα ενυδάτωση που διαρκεί πολλή ώρα μετά το ξέβγαλμα.

Advanced Night Micro Cleansing Balm, Estee Lauder: Eλαφριά σύνθεση, το οποίο μετατρέπεται σε ένα μεταξένιο έλαιο καθαρισμού και στη συνέχεια με τη χρήση νερού, σε ένα κρεμώδες γαλάκτωμα που απομακρύνεται εύκολα, για μια αίσθηση καθαρότητας και ενυδάτωσης χωρίς λιπαρά υπολείμματα.

Extra Cleansing Balm, Bobbi Brown: Αυτό το πολυτελές balm καθαρισμού με πλούσια σύσταση, αφαιρεί τους ρίπους που συσσωρεύονται στην επιδερμίδα, ενώ παράλληλα της προσφέρει πιο σφριγηλή, υγιή και απαλή όψη.

Milk & Peel Balm, Erborian: Ένα καθημερινό προϊόν καθαρισμού και απολέπισης λάδι-σε-balm για αντικειμενικά άψογη επιδερμίδα σε μία μόνο κίνηση.

Immortelle Divine Cleansing Balm, L'Occitane: Απομακρύνει δραστικά το μακιγιάζ και τις ακαθαρσίες και χάρη στην υφή του "balm-in-oil" αγκαλιάζει με απαλότητα το δέρμα. "Λιώνει" απολαυστικά στην επιδερμίδα, διαλύοντας όλους τους τύπους μακιγιάζ, ακόμη και το αδιάβροχο, χωρίς να ξηραίνει.

Melting Cleansing Balm, Sephora Collection: Σχεδιασμένο με 96% συστατικά φυσικής προέλευσης, το λιωμένο βάλσαμο καθαρισμού αφαιρεί το μακιγιάζ, τους ρύπους και τα ίχνη ρύπανσης, ενώ σέβεται το επίπεδο pH της επιδερμίδας.