fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

Over 40s: Oι κρέμες ματιών για shocking λαμπερό δέρμα

Επιλέξτε ανάμεσα στις δικές μας αγαπημένες


Over 40s: Oι κρέμες ματιών για shocking λαμπερό δέρμα

Ας θέσουμε τις βασικές αρχές. Για πολλές γυναίκες η κρέμα ματιών μπορεί να είναι ένα περιττό βήμα στη ρουτίνα περιποίησης που κάνει το καθημερινό skincare να φαίνεται «βουνό». Παρόλα αυτά, για όλες εσάς που μεγαλώσατε ακούγοντας την έκφραση «το πόδι της χήνας» αξίζει να δώσετε μια ευκαιρία σε αυτό το απολύτως βασικό προϊόν - καθώς το δέρμα γύρω από τα μάτια μας πρέπει να αντιμετωπίζεται με τη μέγιστη προσοχή. Έτσι, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε κρέμες ματιών που έχουν ελεγχθεί ειδικά για την ανεκτικότητα τους στην περιοχή των ματιών καθώς με τα κατάλληλα συστατικά οι μαύροι κύκλοι, οι λεπτές γραμμές αλλά και όποια άλλα σημάδια μπορούν να αποτελέσουν παρελθόν. 

The products

Κρέμα Ματιών με Βιοπεπτίδια, Tzimas Cosmetics: Έχει πλούσια υφή, απλώνεται και απορροφάται εύκολα κατά την εφαρμογή της. Ενυδατώνει αποτελεσματικά την επιδερμίδα και της χαρίζει λάμψη και φωτεινότητα. Καταπολεμά τις γραμμές και ρυτίδες γύρω από τα μάτια και στο μέτωπο, ενώ παράλληλα προστατεύει από τις βλαβερές συνέπειες της έκθεσης στο blue light.

Revitalift Filler Eye Serum, L' oreal Paris: Αντιρυτιδικός Ορός Ματιών Εμπλουτισμένος με Υαλουρονικό Οξύ για τους Μαύρους Κύκλους. To καθαρό υαλουρονικό Οξύ ενυδατώνει εντατικά και γεμίζει τις ρυτίδες, ακόμα και τις πιο λεπτές γύρω από τα μάτια. Παράλληλα η καθαρή καφεΐνη αναζωογονεί την επιδερμίδα, μειώνει τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο κάτω από τα μάτια.

Skin Booster Eyes, Vichy: Το Mineral 89 για τα μάτια είναι η καθημερινή δόση δύναμης για το λαμπερό βλέμμα. Λειαίνει τις λεπτές γραμμές, χαρίζει 24ωρη ενυδάτωση και μειώνει τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες.

Hyalu B5 Eyes, La Roche Posay: H 1η δερματολογική, αντιρυτιδική φροντίδα που επανορθώνει και 'γεμίζει' το περίγραμμα των ευαίσθητων ματιών. Λεπτό περίγραμμα ματιών, σημάδια κούρασης. 2 τύποι Υαλουρονικού οξέος και Βιταμίνη Β5 λειαίνουν και επανορθώνουν την επιδερμίδα γύρω απο τα μάτια αποκαθιστώντας τον ενυδατικό φραγμό του δέρματος.

Lift Integral Ορός Ματιών, Lierac: Ο ορός που ανορθώνει τα βλέφαρα. Ορός βασισμένος στις συνδυασμένες αισθητικές τεχνικές lifting + injection, με ενεργά συστατικά lifting στη βασική του σύνθεση και με αντιγηραντικό σύμπλοκο Hyalu-3, εμπλουτισμένος με σύμπλοκο ακακίας και δάτουρας που καταπολεμά τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες.

Yuza Sorbet Eye, Erborian: Αυτός ο ορός τζελ εμπεριέχει μικροσωματίδια Βιταμίνης E που είναι γνωστή για τις αντιοξειδωτικές ιδιότητές της. Διεισδύει αμέσως στην επιδερμίδα και την προστατεύει από τις εξωτερικές επιθέσεις και την ξηρότητα στην περιοχή γύρω από τα μάτια.  Για απαλή και λεία επιδερμίδα και ξεκούραστο βλέμμα.

 No wrinkles

No wrinkles

Κρέμα Ματιών με Βιοπεπτίδια, Tzimas Cosmetics

BUY ME
 With hyaluronic acid

With hyaluronic acid

Revitalift Filler Eye Serum, L' oreal Paris, Attica

BUY ME
 Mineral 89

Mineral 89

Skin Booster Eyes, Vichy, Hondos Center

BUY ME
 Bitamin B5

Bitamin B5

Hyalu B5 Eyes, La Roche Posay, Attica

BUY ME
 Lift the eye

Lift the eye

Lift Integral Ορός Ματιών, Lierac, Hondos Center

BUY ME
 Radiance Eye Serum

Radiance Eye Serum

Yuza Sorbet Eye, Erborian, Sephora

BUY ME

Essential Energy Eye Definer, Shiseido: Αυτή η περιποίηση των ματιών καταπολεμά τα σημεία της κούρασης από τις οθόνες. Αποκαθιστά τη λάμψη και την ενέργεια του βλέμματος. Εμπλουτισμένο με το σύμπλεγμα Digital Fatigue Focus, το Essential Energy Eye Definer καταπολεμά τις βλάβες και την κούραση που προκαλεί η έκθεση στις ψηφιακές οθόνες.

C-Tango Multivitamin Eye Cream, Drunk Elephant: Μια πλούσια και επανορθωτική κρέμα ματιών, με σύσταση που περιλαμβάνει έναν συνδυασμό λάμψης από οκτώ πεπτίδια, πέντε μορφές βιταμίνης C και εκχύλισμα αγγουριού, για πιο σφριγηλή επιδερμίδα με πιο υγιή όψη στην περιοχή γύρω από τα μάτια.

Re-Nutriv Ultimate Diamond Eye Creme, Estee Lauder: Η Estée Lauder Re-Nutriv συνδυάζει τα πιο πολύτιμα συστατικά παγκοσμίως με τεχνολογία επόμενης γενιάς για ανανέωση της νεότητας και την εμπειρία της απέραντης ομορφιάς. Η περιοχή των ματιών αναζωογονείται, ξυπνά ξανά και ανανεώνεται. Με αυτή την έντονα πλούσια, ωστόσο ανάλαφρη κρέμα ματιών, η περιοχή των ματιών αποκτά πιο ανορθωμένη, με λιγότερο πρήξιμο, νεανική όψη.

Pure Gold Radiance, La Prairie: Αντλώντας έμπνευση από τη φευγαλέα αυτή στιγμή της Χρυσής Ώρας στην κορυφή των Άλπεων, η La Prairie επιδιώκει να αναπαραστήσει αυτή τη λάμψη και να τη μεταδώσει στην επιδερμίδα. Ένα σπάνιο, αμετάβλητο συστατικό μπορεί να μεταδώσει αυτή τη μοναδική ομορφιά, ο χρυσός.

Banana Bright Eye Crème Brightening, OleHenriksen: Μια κρέμα ματιών πλούσια σε βιταμίνη C που χαρίζει λάμψη, καταπολεμά τα σημάδια της γήρανσης, μειώνει την εμφάνιση μαύρων κύκλων και βελτιώνει την εφαρμογή και τη διάρκεια του concealer, εμπνευσμένη από το μυστικό των make-up artists που ακούει στο όνομα «banana powder».

Vitamin Enriched Eye Base, Bobbi Brown: Αυτή η all-in-one κρέμα ματιών ενυδατώνει έντονα, θρέφει και απαλύνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών με ανάλαφρη αίσθηση. Το υαλουρονικό οξύ και το Shea Butter που διαθέτει βοηθούν στην ενυδάτωση, προστατεύοντας την περιοχή των ματιών.

 Awaken self

Awaken self

Essential Energy Eye Definer, Shiseido, Sephora

BUY ME
 Must have

Must have

C-Tango Multivitamin Eye Cream, Drunk Elephant, Sephora

BUY ME
 Transformative Energy

Transformative Energy

Re-Nutriv Ultimate Diamond Eye Creme, Estee Lauder, Hondos Center

BUY ME
 Eye Cream

Eye Cream

Pure Gold Radiance, La Prairie, Hondos Center

BUY ME
 Vitamin C

Vitamin C

Banana Bright Eye Crème Brightening, OleHenriksen, Sephora

BUY ME
 Top choice

Top choice

Vitamin Enriched Eye Base, Bobbi Brown, Sephora

BUY ME