fbpixel

Search icon
Search
Είστε καλεσμένη σε winter wedding; Τα πιο on-trend outfits για φέτος
STYLING TIPS

Είστε καλεσμένη σε winter wedding; Τα πιο on-trend outfits για φέτος

Βάσει των τελευταίων τάσεων


Η επιλογή του τι να φορέσετε ως καλεσμένη σε χειμερινό γάμο μπορεί να είναι δύσκολη. Θα μπορούσατε να επιμείνετε σε ένα βασικό μαύρο φόρεμα ή να πειραματιστείτε με το ντύσιμό σας. Μιας και δεν είναι όλοι οι χειμερινοί γάμοι ίδιοι, βασιστείτε σίγουρα στο dress code. Είτε αναζητάτε ένα φόρεμα, μια ολόσωμη φόρμα ή ένα σετ τολμήστε να βγείτε από το comfort zone σας, φορώντας μια ζωντανή απόχρωση καθώς θα αποτελέσει ένα statement τόσο απροσδόκητο και θα βοηθήσει στη διατήρηση της θετικής ενέργειας καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς. 

Reminder: Ό,τι και να φορέσετε, μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας κάποιου είδους πανωφόρι και μη φοβηθείτε να κάνετε έξυπνο layering. 

Παρακάτω, λοιπόν, σας παρουσιάζουμε τα πιο on-trend shapes, prints & details που θα αναβαθμίσουν το wedding guest look σας!

Velvet & Lace

at-darjabarannik.jpg
Image source: @darjabarannik

Ένα από τα πιο διασκεδαστικά μέρη της δημιουργίας ενός χειμερινού συνόλου για καλεσμένους είναι η δυνατότητα να δημιουργήσετε κάθε πιθανό συνδυασμό. Λατρεύουμε αυτή την εμπνευσμένη από το Old Holywood εμφάνιση που περιλαμβάνει ένα καλσόν με δαντελένια όψη και μια ένα velvet φόρεμα. Ανεβάστε το στο επόμενο επίπεδο με αξεσουάρ, όπως η τσάντα αλλά και μια διακριτική sparkly πινελιά στα παπούτσια, που βλέπετε παραπάνω.

Winter Florals

casual-christmas-party-outfits-269922-1571765002469-image900x0c.png
Image source: @devonleecarlson

Τα πιο dark φλοράλ σχέδια ήταν παντού στα catwalks φέτος και συχνά παραβλέπονται όταν επιλέγετε τι να φορέσετε σε έναν χειμερινό γάμο. Θυμηθείτε πως έχουν τη δυνατότητα να δημιουργούν μια πολύ πιο συναρπαστική εμφάνιση από το συνηθισμένο little black dress. Ψάξτε για ένα φόρεμα που συνοδεύεται από ένα ασορτί σακάκι και χρησιμοποιήστε παιχνιδιάρικα αξεσουάρ. Εκτός των moody blooms, μπορείτε να ενσωματώσετε το rosette trend που έχει κυριαρχήσει φέτος, επιλέγοντας αξεσουάρ με λουλούδια. 

A+ Accessories

kendall-jenner-red-tights-305399-1675699110852-image900x0c.jpg
Image source: Bottega Veneta

Τα αξεσουάρ μπορούν να αναβαθμίσουν κάθε σύνολο στο λεπτό - όσο λιτό και να είναι. Ενσωματώστε στο ντύσιμό σας ένα καπέλο, ένα κρεμαστό κολιέ, ένα statement scarf, δερμάτινα γάντια ή μια embellished τσάντα. Ή τολμήστε να κάνετε ένα μονοχρωματικό look δοκιμάζοντας έγχρωμα καλσόν που κάνουν match το υπόλοιπο outfit. 

Statement Sleeves

snapinstaapp-278066117-3156303437916673-4570849572008927-n-1080.jpg
Image source: @sofiarichiegrainge

Ένα mini ή midi φόρεμα με δραματικά, ρέοντα μανίκια που φοριέται με κατάλληλα αξεσουάρ απαιτεί την προσοχή χωρίς να κλέβει τις εντυπώσεις. Διαλέξτε ένα cape-dress ή ένα με έντονα bell sleeves. Πρόκειται για μια ιδανική επιλογή winter wedding outfit, καθώς θα προσθέσει πόντους στιλ και θα σας κρατήσει ταυτόχρονα ζεστές. 

Fun in Flats

a8528c50768fdfc03c62ff975daca957.jpg
Image source: Popsugar

Αν βάζετε την άνεση πάνω από όλα και θέλετε να καθιερώσετε αυτό το σκεπτικό και στις εμφανίσεις για γάμο, μην ντρέπεστε να φορέσετε φλατ, ειδικά με ένα αρκετά μακρύ φόρεμα. Τα embellished ballet flats πάντα αποτελούν μια υπέροχη party επιλογή, ενώ θα παραμείνετε ξεκούραστη καθ'όλη τη διάρκεια της μέρας.

Statement coat

hailey-bieber.jpeg
Image source: @haileybieber

Σε περίπτωση που ο γάμος λαμβάνει χώρα τις πιο ψυχρότερες μέρες του έτους και δε θέλετε να αποχωριστείτε στιγμή το πανωφόρι σας, επιλέξτε ένα statement & heavy-duty. Μια oversized γούνα ή ένα full length shearling jacket αποτελούν τις πιο κατάλληλες επιλογές. Συνδυάστε με τα πάντα από pointy boots μέχρι high heel sandals με καλσόν. Θυμηθείτε απλώς, να προσθέσετε μερικά sparkly αξεσουάρ για να διπλασιάσετε τη λάμψη.

Tuxedo dressing

kaia-gerber-suit.jpg
Image source: Splash News

Ένας χειμερινός γάμος είναι η τέλεια ευκαιρία για να παίξετε με το μονόχρωμο, εμπνευσμένο από το σμόκιν ντύσιμο - που ήταν παντού στα AW'23 catwalks  Από tailored σακάκια και παντελόνια μέχρι υπερμεγέθη κοστούμια, το λιτό ντύσιμο είναι ταυτόχρονα κατάλληλα λαμπερό και ταυτόχρονα αποφασιστικά διακριτικό.

Feature image source: @ariviere, @clairerose