fbpixel

Search icon
Search
Breathtaking View: 6 ειδυλλιακές πισίνες στα πιο πολυτελή ξενοδοχεία στον κόσμο
ESCAPE

Breathtaking View: 6 ειδυλλιακές πισίνες στα πιο πολυτελή ξενοδοχεία στον κόσμο

Σε locations που η ομορφιά τους «κόβει» την ανάσα


Υπάρχει κάτι καλύτερο και πιο αναζωογονητικό από μια βουτιά στην πισίνα μετά από μια κουραστική μέρα; Εάν είστε λάτρεις των ταξιδιών, σίγουρα το κομμάτι της χαλάρωσης μπροστά από την πισίνα του ξενοδοχείου είναι ίσως το καλύτερο part των διακοπών σας. Από τεράστιες πισίνες με θέα το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας μέχρι και πισίνες με γυάλινο πάτο στις κορυφές των πιο ψηλών ουρανοξυστών, συγκεντρώσαμε τις προτάσεις που αποτελούν ένα πραγματικό έργο τέχνης και που υποκλίνονται στη μαγεία της καλοκαιρινής αύρας.

Dive into the magic!

Amangiri Arizona, ΗΠΑ

amangiri-arizona.jpg

Δεν υπάρχουν πολλές πισίνες στον κόσμο, οι οποίες να θεωρούνται ότι είναι πραγματικά μοναδικές, αλλά το συγκεκριμένο μέρος ανήκει σίγουρα σε αυτές. Το ξενοδοχείο Amangiri στη Γιούτα είναι χτισμένο γύρω από την πισίνα του, η οποία με τη σειρά της είναι χτισμένη γύρω από ένα μακρύ κομμάτι βράχου, μέσα στην έρημο της Αριζόνα. Έτσι, οι κολυμβητές αισθάνονται ότι κολυμπούν κυριολεκτικά στη μέση της ερήμου. Ένα μέρος το οποίο θα σας μαγέψει και θα σας μείνει αξέχαστο.

Info: 1 Kayenta Rd, Canyon Point, ΗΠΑ


Grand Hotel Tremezzo, Ιταλία

32water-on-the-water-1432712747.jpg

Στο υπέροχο ξενοδοχείο Grand Hotel Tremezzo στις όχθες της μαγευτικής λίμνης Como, βρίσκεται η διάσημη πισίνα Water on Water. Είναι χτισμένη πάνω στο νερό, οπότε δίνει στους ανθρώπους την εντύπωση ότι κολυμπούν στην κυριολεξία μέσα στη λίμνη. Η θέα είναι μαγική και μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας ήρεμα, παρέα με τα υπέροχα cocktails που προσφέρει το πολυτελές εξωτερικό bar.

Info: Via Antica Regina, 8, 22016 Tremezzina CO, Ιταλία


Marina Bay Sands, Σιγκαπούρη

shutterstock-1019573152.jpg

Ίσως από τις πιο διάσημες και πολυφωτογραφισένες πισίνες του κόσμου, η οποία πλέον αποτελεί αξιοθέατο για τους τουρίστες της Σιγκαπούρης. Στην κορυφή του ξενοδοχείου Marina Bay Sands είναι χτισμένη η εντυπωσιακή αυτή πισίνα, 57 ορόφους πάνω από το έδαφος, με καταπληκτική πανοραμική θέα προς όλη την πολυσύχναστη πόλη. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να κάνετε τη βουτιά σας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας. Οι εξωτερικοί επισκέπτες του ξενοδοχείου έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν ημερήσιες κάρτες για να την επισκεφθούν.

Info: 1 Bayfront Ave, Σιγκαπούρη


Riad Yasmine, Marrakech, Μαρόκο

21479875-246928789163497-5559766586929184768-n.jpg

Ένα καταπράσινο καταφύγιο στη μέση της Μεδίνα του Marrakech, το Riad Yasmine είναι ένα boutique ξενοδοχείο οκτώ υπνοδωματίων και μια ανάσα δροσιάς μακριά από την αστικό βοή. Η υπέροχη πισίνα σε boho στιλ μπορεί να είναι μικρότερη σε μέγεθος, αλλά το αίθριο με τα εντυπωσιακά πλακάκια και την ειδυλλιακή αύρα είναι η επιτομή της ηρεμίας.

Info: 209 Rue Ank Jemel, Marrakesh, Μαρόκο


Viceroy Los Cabos, Μεξικό

xxl-153089859.jpg

Το Viceroy βρίσκεται στο San José del Cabo στη Baja California Sur. Το πολυτελές θέρετρο διαθέτει κινηματογραφική θέα κι εντυπωσιακή αρχιτεκτονική όπου κι αν στρέψει κανείς την προσοχή του. Ο Miguel Angel Aragonés σχεδίασε αυτό το ξενοδοχείο για να εξυμνήσει τη μαγεία που προσφέρει η θάλασσα. Στην πραγματικότητα, το νερό τυλίγεται γύρω από τα κτίρια του θέρετρου κάνοντάς τα να μοιάζουν σαν να επιπλέουν. Υπάρχει μια συλλογή από πέντε καμπυλόγραμμες πισίνες, ή «καθρέφτες νερού», όπως τις αποκαλούν, που απλώνονται στην ανοιχτή θάλασσα και τον μακρινό ορίζοντα.

Info: P.º Malecon San Jose Lote 8, Zona Hotelera, 23405 San José del Cabo, B.C.S., Μεξικό


Hotel du Cap-Eden-Roc, Κάνες

1358811adfb235002e123e445252b3d9.jpg

Η καταγάλανη πισίνα του ξενοδοχείου Hotel du Cap-Eden-Roc προσφέρει εκπληκτική θέα προς τις ακτές της Γαλλικής Ριβιέρας και είναι χτισμένη στα βράχια, ακριβώς επάνω στο χείλος του γκρεμού. Η ατμόσφαιρα είναι μοναδική και το τοπίο που θα αντικρίσετε θα σας μείνει σίγουρα αξέχαστο. Μία πισίνα-μύθος στην οποία έχουν βουτήξει πολλές διασημότητες του παρελθόντος ενώ έχει φανατικούς οπαδούς στις τάσεις των stars και των ανά τον κόσμο jet setters.

Info: 167-165 Bd J. F. Kennedy, 06160 Antibes, Γαλλία