fbpixel

Search icon
Search
City vibes: Ανάσα δροσιάς στις πιο hot πισίνες της Θεσσαλονίκης
CITY VIBES

City vibes: Ανάσα δροσιάς στις πιο hot πισίνες της Θεσσαλονίκης

Τα πιο ειδυλλιακά spots στην πόλη για το καλοκαίρι


Υπάρχει κάτι πιο ωραίο από ένα αναζωογονητικό mini-break στη διάρκεια μίας working day; Η Χαλκιδική σίγουρα αποτελεί ιδανική επιλογή για τους Θεσσαλονικείς, ωστόσο, αν ανήκετε στην κατηγορία αυτών που ψάχνουν μία πιο άμεση λύση, τα μεγάλα ξενοδοχεία της πόλης θα σας προσφέρουν -για μία ακόμη season- αυτό ακριβώς που χρειάζεστε! Εμείς συγκεντρώσαμε τις πιο ωραίες πισίνες της Θεσσαλονίκης, που θεωρούνται must-visit για όσους θέλουν να απολαύσουν τις βουτιές τους και να πάρουν μία ανάσα δροσιάς, όσο το θερμόμετρο ανεβαίνει κι εσείς το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να φορέσετε το αγαπημένο σας bikini και να μπείτε σε summer mood.

Τα πιο hot σημεία της πόλης!

Hyatt Regency Thessaloniki Pool

hyatt-regency-outdoor-pool.jpg

Σε απόσταση αναπνοής από την πόλη, σε μία τοποθεσία που μοιάζει ιδανική για όλους όσους θέλουν να κάνουν μία μικρή εξόρμηση και να κάνουν ένα break από τα πολυσύχναστα σημεία της Θεσσαλονίκης, βρίσκεται το Hyatt Regency Thessaloniki Pool, που εδώ και χρόνια, αποτελεί πόλο έλξης για τους λάτρεις της καλής ζωής και της απόλυτης χαλάρωσης. Το λαμπερό -αυτό- ξενοδοχείο, θα το συναντήσετε στο 13ο χλμ Θεσσαλονίκης-Περαίας και μεταξύ άλλων, διαθέτει μία εξωτερική πισίνα, με καταρράκτη, που περιβάλλεται από επιβλητικούς καταπράσινους κήπους που χαρίζουν μία αίσθηση φρεσκάδας κι αναζωογόνησης στους guests. Κολυμπήστε στην πεντακάθαρη πισίνα κι αφεθείτε, απολαμβάνοντας ένα ευχάριστο διάλειμμα μετά από μία busy day στην πόλη.

Extra Info: Η πισίνα είναι ανοικτή καθημερινά από τις 10 το πρωί έως και τις 20:00 το απόγευμα και δεν απαιτείται κράτηση, ενώ η είσοδος γίνεται από το χώρο του γυμναστηρίου. 

Liquido Pool Lounge 

pisina-thessaloniki-liquido.jpeg

Μοναδική, minimal αισθητική, ιδανική τοποθεσία σε ένα ήσυχο μέρος, για χαλάρωση και ξεκούραση. Το Liquido Pool Lounge, που βρίσκεται στην περιοχή του αεροδρομίου στη Θέρμη, προσφέρει την απόλυτη summer εμπειρία στους guests. Κολυμπήστε στην πεντακάθαρη πισίνα κι απολαύστε τον καφέ και τα δροσερά cocktails που ετοιμάζουν οι καλύτεροι baristas, στις αναπαυτικές ξαπλώστρες ή τις privé σουίτες κι ολοκληρώστε την ημέρα σας, επιλέγοντας την ειδική υπηρεσία dining ή private dining, στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους. 

Extra Info: Το Liguido Pool Lounge θα ανοίξει τις πόρτες του στις αρχές του Ιούνη και θα λειτουργεί από τις 11:00 έως και τις 20:00, Τετάρτη-Κυριακή.

Makedonia Palace

49866-604042-xl.jpeg

Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά σημεία της Θεσσαλονίκης και για πολλούς, αποτελεί σύμβολο της παραλίας εδώ δεκαετίες. Το επιβλητικό και πρόσφατα ανακαινισμένο, Makedonia Palace βρίσκεται στην «καρδιά» της πόλης και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου 2 και η πισίνα του, θεωρείται ιδανικός προορισμός για όσους θέλουν να κάνουν ένα διάλειμμα από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας, απολαμβάνοντας την παραμονή τους σε ένα πανέμορφο, άκρως χαλαρωτικό μέρος, με θέα το απέραντο μπλε του Θερμαϊκού. Συνδυάστε την παρουσία σας εκεί, απολαμβάνοντας δροσιστικά cocktails και πείτε «ναι» στα signature πιάτα του ξενοδοχείου, για την απόλυτη summer εμπειρία.

Extra Info: Η πισίνα λειτουργεί Δευτέρα-Πέμπτη από τις 10:00 έως και τις 20:00 για τους guests που δε διαμένουν στο ξενοδοχείο.

Met Hotel

19708996.jpeg

Μία ακόμη επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν τις βουτιές τους στο κέντρο της πόλης, σε ένα μέρος με μοναδική θέα και chill vibes. Το The Met Hotel, βρίσκεται στην 26ης Οκτωβρίου 48 και στον 7ο όροφό του φιλοξενεί μία άκρως ελκυστική πισίνα, που προσφέρει μία θέα 360 μοιρών στην πόλη και τη θάλασσα, που κόβει την ανάσα! Σε αυτό το μέρος, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε δροσιστικές βουτιές, όταν το θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα, αλλά και να ταξιδέψετε σε μακρινούς προορισμούς, μέσα από τις μοναδικές γεύσεις που θα συναντήσετε στο menu του Sky Bar & Restaurant.

Extra Info: Η εξωτερική πισίνα στο roof garden είναι ανοικτή καθημερινά για τους guests, από τις 10:00 έως και τις 18:00.

Nikopolis

nikopolis-pfswm.jpg

Στην ανατολική πλευρά της πόλης, στην Ασκληπιού 16-18 συναντά κανείς τον απόλυτο summer παράδεισο, που προσφέρεται για χαλάρωση μακριά από την πολυκοσμία και τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης. Το Hotel Nikopolis βρίσκεται στην Ασκληπιού 16-18 και διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες, εξωτερικές πισίνες της πόλης, που φτάνει τα 1750 τ.μ. Η ειδυλλιακή του τοποθεσία σε συνδυασμό με το απέραντο πράσινο, το καθιστούν ιδανική επιλογή και δεν είναι τυχαίο, πως έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο hot σημεία της Θεσσαλονίκης για το καλοκαίρι. Το menu του Αquarella Pool Bar διαθέτει πεντανόστιμα dishes και δροσιστικά cocktails και ροφήματα, που θα κάνουν την παρουσία σας εκεί extra απολαυστική.

Extra Info: Η πισίνα είναι ανοικτή για όλους από Δευτέρα μέχρι και Κυριακή, από τις 10:30 το πρωί έως και τις 19:00 το απόγευμα κι είναι απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση.

Porto Palace

porto.jpeg

Ένα ακόμη -παραδοσιακά- αγαπημένο spot της πόλης, είναι αναμφίβολα το Porto Palace. Ένα ξενοδοχείο με πλούσια ιστορία και μοναδική αισθητική, που βρίσκεται στην 26ης Οκτωβρίου 65 και μαγνητίζει τα βλέμματα όλων όσων περνούν από τη συγκεκριμένη τοποθεσία. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η πισίνα του ξενοδοχείου αναμένεται να αποτελέσει meeting-place για όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και πολύ σύντομα, θα ανοίξει τις πόρτες της για να υποδεχθεί guests από κάθε σημείο της πόλης. Συνδυάστε τις χαλαρωτικές βουτιές σας, με ένα απολαυστικό, γαστρονομικό ταξίδι στο εστιατόριο του hotel κι αφεθείτε στα χέρια των experts, που θα σας χαρίσουν μία μοναδική εμπειρία.

Extra Info: Η πισίνα θα είναι ανοικτή από τις αρχές του Ιούνη και σύντομα αναμένονται νεότερες πληροφορίες. Stay tuned!