fbpixel

Search icon
Search
Best-dressed: Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της λαμπερής βραδιάς των φετινών Oscars
STYLE PEOPLE

Best-dressed: Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της λαμπερής βραδιάς των φετινών Oscars

Όλα όσα ξεχώρισαν στο κόκκινο -ή μάλλον σαμπανιζέ- χαλί


Μπορεί για την 95η απονομή των βραβείων Όσκαρ, κάποια βασικά πράγματα να άλλαξαν, όπως το κλασικό κόκκινο χαλί που αντικαταστάθηκε μ' ένα ουδέτερο σαμπανιζέ χρώμα, ωστόσο τα περισσότερα παρέμειναν σχεδόν τα ίδια.

Οι αστέρες του Hollywood έδωσαν για ακόμα μία φορά δυναμικό "παρών". Οι εμφανίσεις στο red carpet ήταν ένα μείγμα κλασικού και πειραματικού style. Το μαύρο, το λευκό και τα έντονα χρώματα κυριαρχούσαν στη μία νέα εμφάνιση μετά την άλλη. Η Florence Pugh φόρεσε μαύρο σορτσάκι με δραματική κάπα, μοιάζοντας με πανκ πριγκίπισσα, ενώ η ίδια η νέα πριγκίπισσα της Disney, η Halle Bailey, η οποία πρωταγωνιστεί στην επερχόμενη επανεκτέλεση της ταινίας "Μικρή Γοργόνα", μάγεψε με ένα baby blue διάφανο φόρεμα.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τις best dressed τις φαντασμαγορικής βραδιάς!

Cate Blanchett

poupay-oscars-2023-2624-cate-blanchett-superjumbo-v2.webp

Η πρωταγωνίστρια του Tár, Cate Blanchett, επέλεξε μια τυρκουάζ βελούδινη ντραπέ μπλούζα, την οποία συνδύασε με μαύρη γοργονέ φούστα. Και τα δύο κομμάτια ήταν vintage, Louis Vuitton. Η Blanchett περνάει τον περισσότερο χρόνο της ψάχνοντας στα αρχεία των σχεδιαστών πριν από τις εκδηλώσεις του κόκκινου χαλιού. Η στιλίστριά της, Elizabeth Stewart, δήλωσε πως η ιδέα της για να φοράει ξανά τα ρούχα της δεν είναι εντολή, αλλά είναι μία πρόκληση.

Halle Berry

5940.webp

Η Halle Berry αγκάλιασε πραγματικά την τάση του κορσάζ με ένα φόρεμα από την Tamara Ralph με έξι ροζ χρυσά μεταλλικά λουλούδια. Χρειάστηκαν πάνω από 500 ώρες για να δημιουργηθεί. Το λευκό της φόρεμα συνδύασε μ' ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια και διακριτικά αξεσουάρ.

Rihanna

3929.webp

Φτάνοντας την τελευταία στιγμή, η υποψήφια για Όσκαρ Rihanna, για το τραγούδι "Lift Me Up", από το "Black Panther": Wakanda Forever". φόρεσε ένα δερμάτινο φόρεμα Alaïa. Το μαύρο φόρεμά της αποτελούνταν σε μεγάλο μέρος από διαφάνεια που τόνιζει τη φουσκώμένη κοιλιά της. Το ίδιο brand είχε επιλέξει και στο Super Bowl πριν από μερικές ημέρες.

Lady Gaga

3140.webp

Η Lady Gaga επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο διάφανο φόρεμα του Versace. Μάλιστα ήταν το ίδιο μ ' αυτό που εμφανίστηκε η Gigi Hadid στην πασαρέλα στον Los Angeles πριν από τρεις ημέρες για τη Fall/Winter 2023 collection του οίκου. Ένα κόκκινο κραγιόν ολοκλήρωσε την εμφάνισή της.

Nicole Kidman

2073.webp

Η Nicole Kidman χαρακτήρισε διακριτική τη φετινή της επιλογή. Η ίδια φόρεσε ένα ασύμμετρο, μαύρο glittery dress Giorgio Armani Privé, το οποίο ξεχώρισε για το εντυπωσιακό σκίσιμο, το ένα μακρύ μανίκι αλλά και τα μεγάλα ασημένια λουλούδια. Η εικόνα της ηθοποιού ολοκληρώθηκε με pointy high heels.

Jessica Chastain

5163-1.webp

Η Jessica Chastain φόρεσε ένα στράπλες φόρεμα Gucci με μια μαύρη ουρά της δεκαετίας του 1940, η οποία ήταν και το στοιχείο που την έκανε να ξεχωρίσει από το κόκκινο χαλί. Όσον αφορά τα αξεσουάρ προτίμησε να φορέσει ένα εντυπωσιακό κολιέ και τίποτα άλλο.

Michelle Yeoh

2082.webp

Όπως και στα Baftas, το λευκό κυριαρχεί στο σαμπανιζέ χαλί. Η ηθοποιός Michelle Yeoh, η οποία κέρδισε το βραδείο Α' γυναικείου ρόλου φόρεσε ένα φόρεμα υψηλής ραπτικής του Dior σε στιλ της δεκαετίας του 1930 μαζί μ' ένα ζευγάρι λαμπερά σκουλαρίκια. 

Ana de Armas

1885.webp

Η Ana de Armas, που ήταν υποψήφια για το βραβείο καλύτερης ηθοποιού έδωσε το "παρών" στο κόκκινο χαλία με φόρεμα του οίκου Louis Vuitton. Όπως είναι φυσικό, η εικόνα της θύμιζε για άλλη μία φορά τη Marilyn Monroe.

Florence Pugh

poupay-oscars-2023-1641-florence-pugh-superjumbo-v2.webp

Είναι τα σορτς και τα πριγκιπικά φορέματα το νέο twinset; Η Florence Pugh ψηφίζει ξεκάθαρα αυτήν τη τάση. Η ηθοποιός εμφανίστηκε στην απονομή με δημιουργία Valentino κι ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μαύρα παπούτσια. Ένα κολιέ κοσμούσε τον λαιμό της ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα κότσο. 

Cara Delevingne

poupay-oscars-2023-1600-cara-delevingne-superjumbo-v2.webp

Η Cara Delevingne μόλις μας θύμισε το 2012, όταν το δεξί πόδι της Angelina Jolie είχε γίνει viral με το εντυπωσιακό σκίσιμο. Από τον σχεδιατή Elie Saab, το φόρεμα της Cara μας θύμισε το αυθεντικό χρώμα του χαλιού που μετά από 62 ολόκκηρα χρόνια άλλαξε. Η εμφάνισή της ολοκληρώθηκε με αντίστοιχα πέδιλα, ενώ τα κόσμημάτα της χάρισαν την απαραίτητη λάμψη.

Julia Louis-Dreyfus

h-julia-louis-dreyfus-me-diamantenia-skoylarikia-apo-ti-silloghi-energy-kai-dakhtilidi-apo-ti-silloghi-oui.JPG

Η Julia Louis-Dreyfus ήταν η επιτομή της κομψότητας, φορώντας ένα εντυπωσιακό φόρεμα Lanvin, καθώς έκανε την εμφάνισή της στην 95η ετήσια απονομή των βραβείων Όσκαρ. Η Louis-Dreyfus που παρουσίασε το Βραβείο Κοστουμιών, επέλεξε να φορέσει κοσμήματα Nikos Koulis: one-of-a-kind σκουλαρίκια από τη συλλογή Energy με λευκά διαμάντια σε διαφορετικές κοπές και δαχτυλίδι με oval λευκό διαμάντι από τη συλλογή Oui.

Brooke Shields

h-brooke-shields-sto-oscar-viewing-party-toy-elton-john-me-kolie-kai-skoylarikia-apo-ti-silloghi-oui.jpg

Κοσμήματα του Έλληνα σχεδιαστή επέλεξε και η Brooke Shields για να παραστεί στο καθιερωμένο party του Elton John για τα Oscar, φορώντας one-of-a-kind κολιέ ριβιέρα και μακρύ κολιέ με λευκά διαμάντια, καθώς και σκουλαρίκια από τη συλλογή Oui.

Austin Butler

3744.webp

Ο σταρ των Έλβις - και φαβορί για τα Όσκαρ - Austin Butler με κλασικό μαύρο σμόκιν του οίκου Saint Laurent, με ψηλό πέτο και μπότες με τακούνι.