fbpixel

Search icon
Search
5 ιεροτελεστίες περιποίησης για να εφαρμόσουμε από το κρεβάτι μας
WELLNESS

5 ιεροτελεστίες περιποίησης για να εφαρμόσουμε από το κρεβάτι μας

Τα skincare products & tools που κάνουν ακόμη πιο εύκολη την φροντίδα του σώματός μας


Το κρεβάτι μας αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα σημεία της κατοικίας μας. Ανήκει σε έναν από τους πιο προσωπικούς μας χώρους και συνδέεται άρρηκτα με την ξεκούραση και την χαλάρωση που μας προσφέρει. Είναι πολύ σημαντικό να καταφέρουμε να «χτίσουμε» διαφορετικές τελετουργίες περιποίησης του προσώπου και του σώματός μας, ενώ βρισκόμαστε στην fresh και ζεν κατάσταση του αναπαυτικού, eco στρώματός μας. Μπορούμε να δημιουργήσουμε μια αγαπημένη σειρά skincare, την οποία να εφαρμόζουμε καθώς απολαμβάνουμε easy μελωδίες και γλυκά αρώματα από πολύτιμα για τον οργανισμό μας, αιθέρια έλαια. 

Ας μεταμορφώσουμε το κομοδίνο μας σε έναν σημαντικό θησαυρό, μέσα στον οποίο, θα αποθηκεύουμε τα απαραίτητα προϊόντα και εργαλεία φροντίδας. Καθημερινά, μπορούμε να χαρίζουμε στον εαυτό μας μικρές "ανάσες" ξεκούρασης και καλλωπισμού που θα τονώνουν σε ικανοποιητικό βαθμό το δέρμα, αλλά και τη διάθεσή μας. Το μυαλό και το πνεύμα μας είναι χρήσιμο να τεθούν στις προτεραιότητές μας. Με αυτόν τον τρόπο, θα απολαμβάνουμε την διαδικασία της συγκεκριμένης ιεροτελεστίας, με έναν πιο ουσιαστικό τρόπο, χάρη στη βοήθεια όλων των αισθήσεών μας. 

Εμείς συγκεντρώσαμε τις 5 must-haves τελετουργίες, τις οποίες μπορούμε να εφαρμόσουμε από το κρεβάτι μας, συμβάλλοντας ενεργά σε μια ακόμη πιο εύκολη φροντίδα του σώματός μας. 

Serum: Το «κλειδί» στη βαθιά αναζωογόνηση

c71e0df7b6134f0594cd50ab34afb96c.jpg

Αποτελεί το μαγικό προϊόν στη νυχτερινή beauty ρουτίνα μας. Πριν από τον βραδινό μας ύπνο, είναι σημαντικό να εφαρμόσουμε το serum, το οποίο ανάλογα με τις ανάγκες τις επιδερμίδας μας, θα δράσει ακόμη πιο αποτελεσματικά ως βάση της νυχτερινής ενυδατικής μας κρέμας. Η βασική του ιδιότητα είναι ότι απορροφάται απευθείας από το δέρμα μας και κατά τη διάρκεια της ξεκούρασής μας δίνει έμφαση στην διαδικασία επούλωσης και θρέψης, δημιουργώντας σταδιακά μια λεία και ομοιόμορφη εικόνα. 

Μαξιλαράκια απολέπισης: Η piece of cake λύση

skincare-2.jpg

Μια έξυπνη λύση που διευκολύνει ακόμη περισσότερο το night routine μας. Για οικονομία χρόνου, αλλά και χώρου, μπορούμε να προσθέσουμε στην top list των προϊόντων μας ένα packet με "μαξιλαράκια" απολέπισης. Τα συγκεκριμένα beauty items, είναι εμποτισμένα με γλυκολικό οξύ, και τα εφαρμόζουμε με απαλές, κυκλικές κινήσεις σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Την επόμενη ημέρα όταν ξυπνήσουμε, θα παρατηρήσουμε μια φυσική λάμψη στην επιδερμίδα μας. 

Dry brushing: Η natural αποτοξίνωση του δέρματος

98478c2a2fcefd11894595b903807b70.jpg

Ένα φυσικό detox εργαλείο που συμβάλλει ενεργά στην λείανση του δέρματος, αλλά και την προετοιμασία του για ένα χαλαρωτικό μπάνιο και ενυδάτωση, αντίστοιχα. Το στεγνό βούρτσισμα στο σώμα μας αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και αποβάλει με άμεσο τρόπο τις τοξίνες του δέρματός μας. Είναι σημαντικό να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στις κινήσεις και την φορά που θα ακολουθήσει η βούρτσα μας. Πάντα η κατεύθυνση πρέπει να έχει φορά προς τα επάνω. 

Νυχτερινή μάσκα μαλλιών: Το μεταξένιο αποτέλεσμα

the-big-blowout-datvr.jpg

Μια εξίσου χρήσιμη συνταγή βαθιάς ενυδάτωσης που αφορά στην ποιότητα των μαλλιών μας είναι η νυχτερινή μάσκα μαλλιών. Καθώς ξεκουραζόμαστε στο κρεβάτι μας πριν τον βραδινό μας ύπνο, εφαρμόζουμε μια μικρή ποσότητα της μάσκας και την αφήνουμε να δράσει κατά τη διάρκεια της νύχτας. Συμβάλλει στην περιποίηση της τρίχας, χαρίζοντάς της το επόμενο πρωί μια μεταξένια υφή.

Αρωματοθεραπεία: Η άμεση θεραπεία γείωσης

45b20c1cf68343b9474b027fb7a5bef7.jpg

Αρώματα που μας εξοπλίζουν με γλυκές και θετικές σκέψεις και μας ταξιδεύουν νοητά στα πιο αγαπημένα μας μέρη. Η αρωματοθεραπεία αποτελεί την κατάλληλη επιλογή χαλάρωσης, την οποία μπορούμε να ακολουθήσουμε από την άνεση του κρεβατιού μας. Ειδικά αυτήν την περίοδο που πλησιάζουμε στο φθινόπωρο, αιθέρια έλαια, όπως το περγαμόντο, η κανέλα, το πορτοκάλι και η λεβάντα θα μας οδηγήσουν στην ηρεμία που επιθυμούμε. 

Keep it fresh!