fbpixel

Search icon
Search
Autumn Getaway: Τα premium ξενοδοχεία για τις πιο πολυτελείς, φθινοπωρινές αποδράσεις
TRAVEL

Autumn Getaway: Τα premium ξενοδοχεία για τις πιο πολυτελείς, φθινοπωρινές αποδράσεις

Ήρθε η ώρα να λάβετε το pampering experience που χρειάζεστε!


Το εύκρατο κλίμα της Ελλάδας της επιτρέπει να είναι 'best of both worlds', μετατρέποντας τη στον ιδανικό προορισμό κάθε μήνα του χρόνου, από το καλοκαίρι μέχρι τον χειμώνα. Μπορεί να φημίζεται κυρίως για τα καλοκαιρινά της θέρετρα, όμως έχει κάποια hidden gems που αναδεικνύουν τα χειμερινά της στοιχεία. Από μέρη κοντινά στη Θεσσαλονίκη, όπως Άγιος Αθανάσιος, Φλώρινα, Μέτσοβο, μέχρι την Αρκαδία και την Πελοπόννησο θα βρείτε τα πιο σαρωτικά καταφύγια για ξεκούραση, θέτοντας την ευεξία και την ηρεμία ως προτεραιότητες. 

Euphoria Retreat, Πελοποννήσος 

highres-30-result.jpeg
Euphoria Retreat Suite
high-res-62-1.jpg
Spa, Waterwell Kneipp Therapy

Το Euphoria Retreat στο Μυστρά της Πελοποννήσου βάζει στο επίκεντρο το wellness με την πιο ουσιαστική και ολιστική έννοια της λέξης. Στόχος του είναι να σας προσφέρει ένα εξατομικευμένο ταξίδι αναγέννησης. Προσφέροντας ένα nurturing περιβάλλον που ανοίγει το σώμα, το μυαλό και την ψυχή σας, σας επιτρέπει να επανασυνδεθείτε με τον εσωτερικό σας εαυτό. 

Info: Euphoria Retreat

Grand Forest, Μέτσοβο

grand-forest.jpeg
Suite interior
617283cfd86472b11ffec4ee-drz-3946.jpg
The communal space

Το ξενοδοχείο Grand Forest Metsovo βρίσκεται στις πλαγιές της οροσειράς της Πίνδου - και συγεκριμένα στα πόδια του Εθνικού Πάρκου Πίνδου. Μια απαράμιλλη τοποθεσία για να απολαύσετε την εκπληκτική θέα των γύρω κορυφών. Με world-class εγκαταστάσεις & μοναδικά experiences, θα σας προσφέρει την ιδιωτικότητα και χαλαρότητα που χρειάζεστε. 

Info: Grand Forest Metsovo

Manna, Αρκαδία

manna-748-edit.jpg
Room interior
spa-1.jpg
The Spa at Manna

Μέσα από ένα εμβληματικό κτίριο του 1929, γνωστό ως "Mana Sanatorium" και στην καρδιά της Αρκαδίας, ενός τόπου γνωστού για την παρθένα φύση και τις θεραπευτικές του δυνάμεις, γεννιέται η νέα MANNA. Πρόκειται για ένα καταφύγιο μοναδικής αισθητικής και υπηρεσιών, περιτριγυρισμένο από δάση, λίμνες και ποτάμια με κρυστάλλινα νερά, που προσφέρει εμπειρίες απόλυτης ευεξίας, όλο το χρόνο. Είναι ιδανικό για δύο άτομα, με θέα στο δάσος, περιτριγυρισμένο από την αύρα του επικού βουνού Mainalon και τη μοναδική μυρωδιά των ελάτων.

Info: Manna Arcadia

Miramonte, Άγιος Αθανάσιος

34.jpg
Outside view

9.jpg
The welcoming space

Το Miramonte Chalet Hotel Spa διαθέτει μια αποκλειστική τοποθεσία, στην καρδιά του παραδοσιακού χωριού του Αγίου Αθανασίου Νέας Πέλλας, όπου οι επισκέπτες θα έχουν εκπληκτική θέα στα γύρω βουνά και εύκολη πρόσβαση σε όλα τα ενδιαφέροντα σημεία της περιοχής. Απολαύστε την premium φιλοξενία σε μια αποκλειστική ατμόσφαιρα.

Info: Miramonte Chalet Hotel

Metohi Kindelis, Χανιά Κρήτη

img-3103-2-1600x1200.jpg
The guesthouse

special-places-to-stay-1798x1200.jpg
The exterior space

Το κεντρικό κτίριο του Μετόχι Κινδελή χτίστηκε στις αρχές του 17ου αιώνα ως θερινή κατοικία μιας πλούσιας βενετσιάνικης οικογένειας. Τα τρία τμήματα της αγροικίας που στεγάζουν τους τρεις ξενώνες στο ισόγειο και μέρος του πρώτου ορόφου του κτιρίου, αναπαλαιώθηκαν συνειδητά, με σεβασμό στον χαρακτήρα και τα μοναδικά στοιχεία της βενετσιάνικης αρχιτεκτονικής. Ως στόχο έχει να είναι ένα 'home away from home'...κάνοντας τους καλεσμένους να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους απολαμβάνοντας την αυτονομία και τον χώρο τους, αλλά και τις αποκλειστικές υπηρεσίες.

Info: Metohi Kindelis

Κεντρική εικόνα: Grand Forest Metsovo Hotel