fbpixel

Search icon
Search
Incognito holiday: Οι premium σουίτες στα καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας
TRAVEL

Incognito holiday: Οι premium σουίτες στα καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας

Περάστε τις πιο γαλήνιες διακοπές σας, με την ιδιωτικότητα που χρειάζεστε


Εκεί που νομίζετε ότι γνωρίζετε την Ελλάδα, θα συναντήσετε ένα άλλο κομμάτι της ακτής, θα ταξιδέψετε σε ένα άλλο νησί ή θα πέσετε πάνω σε ένα ακόμη από τα καλύτερα ξενοδοχεία που θα σας γοητεύσει. Η κοσμοπολίτικη Μύκονος, η πιο bohemian chic Αντίπαρος, η μαγευτική Κρήτη αλλά και η ιστορική Πελοπόννησος αποτελούν σίγουρα τοποθεσίες ενδιαφέροντος. Εκεί, και σε ολόκληρη τη χώρα υπάρχουν από τα πιο σαρωτικά καταφύγια για ξεκούραση, με καταλύματα χτισμένα σε σπηλιές που θέτουν την ευεξία και την ιδιωτικότητα στο επίκεντρο των πάντων.

Acro Suites, Κρήτη

acro.jpeg
Acroterra Villa

Η βίλα Acroterra στο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο Acro διαθέτει μια καταπληκτική ιδιωτική πισίνα με άνετα καθίσματα, μια φιλόξενη βεράντα και τον δικό σας βοτανικό ιδιωτικό κήπο. Η ιδανική επιλογή για εκείνους τους επισκέπτες που επιθυμούν να συνδυάσουν ευρύχωρους εσωτερικούς χώρους, με cool & elegant αισθητική και απόλυτη γαλήνη, χωρίς αντιπερισπασμούς.

Our suggestion: Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το Bathhouse, που θα προσφέρει μια αυθεντική εμπειρία Byzantine Hammam αλλά και το Ασιατικό εστιατόριο, Umi.

Info: acrosuites.com

Amanzoe, Πόρτο Χέλι

amanzoe-deluxe-pavilion.jpeg
Deluxe Pavilion

Η Πελοπόννησος, διάσπαρτη σε ερείπια που προστατεύονται από την Unesco, βρίσκεται στην καρδιά του ελληνικού πολιτισμού εδώ και χιλιετίες. Στην ανατολική ακτή της, κοντά στο Πόρτο Χέλι, το Amanzoe προσφέρει θέα 360ο μοιρών περιλαμβάνει ελαιώνες και το Αιγαίο Πέλαγος. Οι καμπάνες, τα περίπτερα και οι βίλες προσφέρουν όλες ιδιωτικές πισίνες με εκπληκτική θέα και ευωδιαστούς κήπους, ενώ στην παραλία περιμένουν ταχύπλοα σκάφη για να μετακινηθείτε ανάμεσα στα κοντινά νησιά.

Our suggestion: Να επιλέξετε τα οργανωμένα wellness retreats!

Info: www.aman.com

Andronis Arcadia Hotel, Σαντορίνη 

andronis.webp

Σε ένα νησί που συνήθως είναι γεμάτο με νεόνυμφους και όσους αναζητούν το ηλιοβασίλεμα, κάθε βίλα έχει το δικό της ιδιωτικό μπαλκόνι και πισίνα με θέα στον ωκεανό - πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε το πανέμορφο τοπίο της Σαντορίνης χωρίς κανέναν άλλον - με πλήρη ιδιωτικότητα.

Our suggestion: Δοκιμάστε το θεσπέσιο μενού στο πρώτο Beefbar στη Σαντορίνη, που φιλοξενείται στον χώρο από το φετινό καλοκαίρι. 

Info: www.andronis.com

Sani Asterias, Σάνη

14-2br-pr-pool-from-bedroom-to-pool.webp
Two Bedroom Residence Private Pool Beach Front

Οι κομψές και ευρύχωρες κατοικίες αιχμαλωτίζουν το πνεύμα της Μεσογείου και ανοίγουν απευθείας στην απαλή λευκή άμμο της αποκλειστικά συντηρούμενης παραλίας. Μετά από μια ανακαίνιση στις beach-front suites το 2024, το Sani Asterias θα ανοίξει τις πόρτες του αποκαλύπτοντας μια ακόμη πιο πολυτελή εμφάνιση και αίσθηση.

Our suggestion: Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε ένα beauty ritual από την άνεση του δωματίου σας, αλλά και να εξερευνήσετε τη μοναδική ομορφιά και τα κορυφαία εστιατόρια του Sani Resort.

Info: www.sani-resort.com

Elounda Peninsula, Kρήτη 

elounda-peninsula-izW3I.jpeg

Το Elounda Peninsula σας καλωσορίζει στις πλήρως ανακαινισμένες σουίτες, βίλες και κατοικίες της. Πρόκειται για μια exclusive εμπειρία πολυτέλειας στην Κρήτη, που περιλαμβάνει εκλεκτές γεύσεις, ευεξία, sports & εκδηλώσεις. Με high-design διακόσμιση και premium παροχές, η privè πισίνα και οι ατμοσφερικοί χώροι της βίλας σας καλωσορίζουν στις διακοπές των ονείρων σας. 

Our suggestion: Κλείστε ένα private dinner στη βίλα σας και επισκεφθείτε το πλήρως εξοπλισμένο golf course.

Info: www.eloundapeninsula.com

Kalesma Mykonos, Μύκονος 

kalesma.webp

Το Kalesma αποτίει φόρο τιμής στην λιτότητα των Κυκλάδων, συνδυασμένη με μια μοντέρνα αισθητική που βασίζεται στο stealth wealth, ή αλλιώς τον αθόρυβο πλούτο. Οι 17 σουίτες και οι 10 συνολικά βίλες έχουν τη δική τους πισίνα προσφέροντας front row θέσεις στη μαγευτική θέα στο γαλάζιο του Αιγαίου.

Our suggestion: Δοκιμάστε το Alfresco dining experience που συνδυάζει επιδέξια της ελληνικές γεύσεις.

Info: www.kalesmamykonos.com

Kinsterna Hotel, Μονεμβασιά 

kinsterna-pool-villa-scaled.jpg
Kinsterna Pool Villa

Το καταπράσινο αυτό ξενοδοχείο μας προσκαλεί να κάνουμε το δικό μας ταξίδι προς την απόλυτη χαλάρωση, χάρη στη διακριτική πολυτέλεια των χώρων και την ατμοσφαιρικό vibe που συνεπάγεται με την ιστορία του τόπου. Ανάμεσα στα στενά δρομάκια και τους πλουμιστούς κήπους, θα συναντήστε μια σειρά κατοικιών και δύο υπέροχες βίλες που θα σας συστήσουν στην πραγματική έννοια του zen. 

Our suggestion: Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το Wellness Spa για ένα χαλαρωτικό full-body μασάζ. 

Infowww.kinsternahotel.gr

The Rooster, Aντίπαρος 

two-bedroom-house.jpeg
Two-bedroom house

Τα συγκλονιστικά σπίτια του The Rooster μοιράζονται τη μοναδικότητά τους. Η ηρεμία συναντά την κομψότητα, τα χειροποίητα έπιπλα σε συνδυασμό με το γαλήνιο αυτό φυσικό περιβάλλον δημιουργεί μια πνευματική ατμόσφαιρα.

Our suggestion: Γνωρίστε τον υπεύθυνο αγρότη, οργανώστε μια σωστή εμπειρία εδάφους, όπου μπορείτε να δημιουργήσετε πιο θρεπτικές καλλιέργειες για εσάς και για τους συνεχείς επισκέπτες. Επίσης, δοκιμάστε την τοπική και raw ingredient κουζίνα του. 

Infotheroosterantiparos.com

W Costa Navarino, Μεσσηνία 

w-costa-navarino-greece.png

Ζωντανό και φωτεινό, με ιδιαίτερο σχεδιασμό εμπνευσμένο από την αρχιτεκτονική της περιοχής με φυσικά υλικά όπως η πέτρα, το ξύλο οι φανταστικές παραθαλάσσιες βίλες με ιδιωτικές πισίνες είναι ο ιδανικός προορισμός για χαλάρωση και προσωπικές στιγμές.

Our suggestion: Επισκεφθείτε το Navarino Agora, μια καινοτόμα συγχώνευση τέχνης και πολιτισμού με πυρήνα την ποιότητα και τη βιωσιμότητα.

Infowww.costanavarino.com

Κεντρική φωτογραφία: Αcro Suites, Κρήτη