fbpixel

Search icon
Search
Αυτή είναι η super διατροφική πρόταση που θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα ολικό boost up στον οργανισμό σας
LET'S BOOST YOU UP

Αυτή είναι η super διατροφική πρόταση που θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα ολικό boost up στον οργανισμό σας

Το ταχίνι ολικής αλέσεως Παπασταύρου θα σας δώσει την ενέργεια & την γευστική απόλαυση που επιθυμείτε


Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε την ενέργεια που επιθυμείτε κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών, παρά με την κατανάλωση των πιο υγιεινών τροφών, που παράλληλα είναι και γευστικές! Γι' αυτό δοκιμάστε την τέλεια συνταγή από μπάρες με βρώμη, ξηρούς καρπούς, σοκολάτα και ταχίνι Παπασταύρου!

Χωρίς ζάχαρη, με σοκολάτα, ξηρούς καρπούς και το εξαιρετικό ταχίνι Παπασταύρου, αυτές οι μπάρες γίνονται εύκολα και τρώγονται ακόμη ευκολότερα!

How to 

People: 10-12| Minutes: 10 | Method: Raw

Υλικά για 10-12 τμχ.

Για τη βάση (ένα σκεύος 30x10)

  • 200 γρ. καφές φίλτρου, ρόφημα ζεστό
  • 200 γρ. σταφίδες
  • 200 γρ. αμύγδαλα σκόνη (ή άλλοι ξηροί καρποί, αλεσμένοι καλά)
  • 200 γρ. βρώμη

Για τη σοκολάτα

  • 200 γρ. σοκολάτα υγείας
  • 120 γρ. γάλα βρώμης (ή άλλο φυτικό γάλα)
  • 2 κ. σ. ταχίνι Παπασταύρου

Για το σερβίρισμα

  • Τριμμένοι ξηροί καρποί
  • Κόκκινα φρούτα

Εκτέλεση

Κόβουμε τη σοκολάτα σε μικρά κομμάτια μ’ ένα μαχαίρι και τη βάζουμε σ’ ένα μπολ. Ζεσταίνουμε το γάλα και λίγο πριν βράσει, το αποσύρουμε. Το αδειάζουμε στο μπολ και ανακατεύουμε καλά μέχρι η σοκολάτα να λιώσει τελείως. Προσθέτουμε το ταχίνι και ανακατεύουμε καλά. Θα πρέπει να έχουμε μια λεία κρέμα. Την αφήνουμε να κρυώσει. Ετοιμάζουμε τον καφέ. Βάζουμε τις σταφίδες στον ζεστό καφέ και τις αφήνουμε για τουλάχιστον 15' ή μέχρι να μαλακώσουν. Τις στραγγίζουμε καλά και τις ζουλάμε με τα χέρια για να μην έχουν καθόλου υγρά. Τις περνάμε από το multi μέχρι να γίνουν πουρές. Σ’ ένα μπολ, βάζουμε τις σταφίδες, τα αμύγδαλα, τη βρώμη και ανακατεύουμε καλά. Θα πρέπει να έχουμε μια σταθερή ζύμη. Θα χρησιμοποιήσουμε ένα σκεύος 30x10 εκ. για να ετοιμάσουμε τις μπάρες, στο οποίο απλώνουμε μια λαδόκολλα. Μεταφέρουμε σε αυτό το μείγμα με τις σταφίδες, τη βρώμη και τους ξηρούς καρπούς και στρώνουμε καλά μ’ ένα κουτάλι. Από πάνω ρίχνουμε τη σοκολάτα προσέχοντας να απλωθεί παντού, σε όλο το μείγμα. Αφήνουμε στο ψυγείο για μία τουλάχιστον ώρα ή μέχρι να σταθεροποιηθεί.

papas2.jpg


Tips!

  • Η σοκολάτα πρέπει να διαλυθεί καλά για να μπορέσει να σταθεροποιηθεί. Θέλετε ν’ αποφύγετε τον καφέ; Μπορείτε να μουλιάσετε τις σταφίδες σε ζεστό νερό, ρόφημα κακάο ή ζεστό χυμό μήλου.
  • Όταν η σοκολάτα σφίξει, μεταφέρουμε σε μια επιφάνεια κοπής και μ’ ένα μαχαίρι κόβουμε σε μπάρες. Μπορούμε να διακοσμήσουμε με τριμμένους ξηρούς καρπούς, φρέσκα φρούτα ή ό,τι άλλο θέλουμε.
  • Διατηρούμε στο ψυγείο, σε σκεύος που κλείνει καλά!
Boost you up tip of the day: Κρατηθείτε σε φόρμα αυτήν την εβδομάδα λέγονται «ναι» στις πιο healthy & delicious μπάρες δημητριακών!

About

Το ταχίνι ολικής αλέσεως Παπασταύρου αποτελείται από 100% αλεσμένο αναποφλοίωτο σουσάμι, που ψήνεται κι έπειτα αλέθεται σε παραδοσιακούς μύλους. Ένα φυσικό προϊόν που δεν περιέχει συντηρητικά ή πρόσθετα και καταφέρνει να συνδυάζει όλα αυτά τ’ απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για την καλή λειτουργία του οργανισμού μας. Είναι κατάλληλο για vegan διατροφή, ειδικά αν συνδυαστεί με όσπρια ή ξηρούς καρπούς.

Info

Εργοστάσιο Παραγωγής: 2ο χλμ. Γιαννιτσών Εδέσσης τηλ. 23820 83752 • Κεντρικό κατάστημα: Χ’Δημητρίου 8, Γιαννιτσά, τηλ. 23820 22286

Υποκατάστημα: Βενιζέλου 20, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310222260 

Site: www.halvaspapastavrou.gr

Instagram: @halvas_papastavrou

Facebook: halvasPapastavrou