fbpixel

Search icon
Search
Έχετε δοκιμάσει τα πάντα για την ακμή; Βρήκαμε για εσάς 9 προϊόντα που αποδεδειγμένα δουλεύουν
EDITORS' CHOICE

Έχετε δοκιμάσει τα πάντα για την ακμή; Βρήκαμε για εσάς 9 προϊόντα που αποδεδειγμένα δουλεύουν

Μπορεί αυτός ο δρόμος να είναι μακρύς αλλά σίγουρα αξίζει να δοκιμάσετε να τον διανύσετε


H προσπάθεια που κάνει η καθεμία από εμάς για να πετύχει την καλύτερη εκδοχή του δέρματος της είναι σίγουρα μια απαιτητική διαδικασία. Ως κάποια που έχω ακμή ενηλίκων, η οποία παραμένει σταθερή τα τελευταία 13 χρόνια έχω περάσει από πολλά διαφορετικά στάδια και έχω δοκιμάσει δεκάδες διαφορετικές επιλογές. Άλλες ακριβές, άλλες οικονομικές και οι περισσότερες από αυτές σίγουρα αποτυχημένες. Μπορεί, λοιπόν, πολλοί ειδικοί να υπόσχονται άμεσες και μακροπρόθεσμες λύσεις αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως η κάθε επιδερμίδα απαιτεί δικές της εναλλακτικές και προϊόντα που θα κάνουν πραγματική δουλειά με την πάροδο του χρόνου. Όσο για το ενδιάμεσο χρονικό διάστημα, αυτό απαιτεί αμέριστη αγάπη προς τον ίδιο μας τον εαυτό και υπομονή για τα χρόνια που έρχονται.

Έτσι, αν και δεν πρόκειται να υποσχεθώ ότι αυτά τα προϊόντα θα αλλάξουν τη ζωή σας ή θα μεταμορφώσουν μαγικά το δέρμα σας εάν έχετε ακμή, μπορώ να πω με σιγουριά ότι θα βοηθήσουν τα breakouts να ηρεμήσουν, θα καταπραΰνουν την ερυθρότητα και θα συμβάλλουν στην επούλωση των κηλίδων σας. 

The products!
acne.webp

Ac-Norm Normalizing Lotion, Frezyderm, Attica BUY HERE

Αντισηπτική λοσιόν για την περιποίηση του λιπαρού και με τάση ακμής δέρματος. Ολοκληρώνει τη διαδικασία του καθαρισμού, μειώνει τη λιπαρότητα και συσφίγγει τους πόρους, ενώ ταυτόχρονα ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος και καταπραΰνει την επιδερμίδα.

acne-maska.jpg

Μάσκα Καμφοράς, Tzimas Cosmetics BUY HERE

Καθαρίζει και φρεσκάρει, καταπραΰνει το δέρμα ενώ συμβάλλει στην αντιμετώπιση της έντονης σμηγματόρροιας. Κατάλληλη για την περιποίηση δερμάτων με τάση για ακμή ή με ήπιες μορφές ακμής.

acne-serum.webp

Effaclar Serum, La Roche-Posay, Hondos Center BUY HERE

Ο νέος ορός υψηλής συγκέντρωσης είναι σχεδιασμένος με ένα σύμπλεγα απολεπιστικών οξέων συνδυασμένο με καταπραϋντική Νιασιναμίδη, που στοχεύει στα μαύρα στίγματα, στις ατέλειες, στα σημάδια και στους ορατούς πόρους της επιδερμίδας με τάση ακμής. Σύνθεση που εξυγιαίνει και ανανεώνει το δέρμα.

acne-treatment.webp

Super Spot Remover, Origins, Sephora BUY HERE

Καταπολεμά, εξαφανίζει και προλαμβάνει οποιοδήποτε "ξέσπασμα". Βοηθά στην αντιμετώπιση του υπερχρωματισμού τοπικά, μετά την ακμή και χαρίζει μία φρεσκάδα στην περιοχή. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.
202003-skinlabo-frontale-ahabhapureshot-15ml-2000x.jpg
Shot με AHA BHA, Skinlabo BUY HERE

Shot προσώπου με δράση peeling. Κάνει απαλή απολέπιση του δέρματος, βοηθάει στην αποσυμφόρηση των κλειστών πόρων και βελτιώνει την φωτεινότητα του. Εάν χρησιμοποιείται καθημερινά, βοηθάει στην σημαντική μείωση των ατελειών του δέρματος όπως σπυράκια, μαύρα στίγματα, ακμή και σκούρες κηλίδες.

acne-dVDnc.webp

Revitalizing Supreme+ Bright Power Soft Creme, Estee Lauder, Attica BUY HERE

Ενίσχυση Νεότητας, ανανέωση Φωτεινότητας και μείωση της εμφάνισης των ορατών σκούρων κηλίδων, συμπεριλαμβανομένων των σημαδιών ακμής. Με αυτή την ανάλαφρη, νέας-γενιάς, βαθιάς ενυδάτωσης κρέμα προσώπου, η επιδερμίδα αποκτά ζωντάνια, με αδιαμφισβήτητη λάμψη και πιο νεανική όψη.

-GsX8i.jpg

Hemp Jelly, Truly, Sephora BUY HERE

Αυτή η μάσκα για το πρόσωπο σε μορφή τζελ περιέχει έλαιο από κόκκους κάνναβης Sativa και άλλα συστατικά για την καταπολέμηση των ατελειών της επιδερμίδας. Καθαρίζει και μετριάζει αυτά τα μικρά αντιαισθητικά προβλήματα χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα. Χάρη στη σύνθεσή του που περιέχει αποκλειστικά έλαιο σπόρων κάνναβης και ένα μείγμα καταπραϋντικών αντιοξειδωτικών ουσιών από εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού, το τζελ κάνναβης χαρίζει στην επιδερμίδα βελούδινη υφή και λαμπερή όψη.

acne-AFYQp.webp


Normaderm Phytosolution Double Correction Daily Care, Vichy, Hondos Center BUY HERE

Η κρέμα καθημερινής φροντίδας διπλής διόρθωσης και 24ωρης ενυδάτωσης, είναι ένα κορυφαίο προϊόν, ιδανικό για λιπαρή επιδερμίδα ή με τάση ακμής. Εξυγιαίνει και διορθώνει τα σπυράκια, τα μαύρα στίγματα και τα σημάδια.

p3055013-principal-8LnLk.jpg

Espada, Foreo, Sephora BUY HERE

Το ESPADA™ είναι μια σύγχρονη συσκευή καταπολέμησης της ακμής με μπλε παλμικό φως. Αυτή η συσκευή έχει τη δύναμη της τεχνολογίας μπλε φωτός για να αντιμετωπίζει τις ατέλειες με εξαιρετική ακρίβεια.