fbpixel

Search icon
Search
FACE & BODY

7 κανόνες για αδυνάτισμα, σύσφιξη και ενυδάτωση δέρματος λίγο πριν το καλοκαίρι

Βάλτε νέους κανόνες στην περιποίηση και δείτε το δέρμα σας να αλλάζει


7 κανόνες για αδυνάτισμα, σύσφιξη και ενυδάτωση δέρματος λίγο πριν το καλοκαίρι

Η εποχή του μπικίνι βρίσκεται στον ορίζοντα και αυτή η στιγμή είναι η ιδανική για να κάνετε τις κινήσεις που θα σας οδηγήσουν στο απόλυτο summer body. Με τις κατάλληλες τεχνικές και προϊόντα που κάνουν τη διαφορά θα μπορέσετε όλες να έχετε το υπέροχα λείο, αδυνατισμένο και σφριγηλό σώμα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Άλλωστε, το μόνο που χρειάζεστε για να βγείτε στην παραλία είναι η αυτοπεποίθηση σας. Έτσι, αν θέλετε να κάνετε μερικές επιπλέον -μικρές- κινήσεις εμείς είμαστε εδώ για να σας τις δείξουμε. Μαθαίνοντας από τα «λάθη» των προηγούμενων καλοκαιριών οι πιο εύκολες λύσεις θα γίνουν δικές σας.

legs.jpg

1. Στεγνό βούρτσισμα

Ξεκινήστε το στεγνό βούρτσισμα του σώματος με μια βούρτσα με φυσικές τρίχες, για να αυξήσετε την κυκλοφορία και να βοηθήσετε τη λεμφική παροχέτευση. Ξεκινήστε από τα δάχτυλα των ποδιών σας και δουλέψτε προς τα πάνω, διατηρώντας τις κινήσεις σταθερές και προς την κατεύθυνση της καρδιάς σας. Μπορεί να αισθάνεστε πως είναι λίγο επώδυνο στην αρχή, αλλά με τον καιρό η διαδικασία γίνεται λιγότερο βάρβαρη. Το υποσχόμαστε.

2. Πρωινή γυμναστική

Ξυπνήστε μια ώρα νωρίτερα και ασκηθείτε πριν ξεκινήσετε τη μέρα σας. Επιδιώξτε να δώσετε στον εαυτό σας τουλάχιστον 45 λεπτά άσκησης, αναμειγνύοντάς την ανάμεσα σε ασκήσεις ενδυνάμωσης (όπως Pilates, TRX ή Body Pump) και κάρδιο (όπως powerwalking, μάθημα Spin ή κολύμβηση). Θα ευχαριστήσετε τον εαυτό σας για αυτό.

3. Άλλη σχέση με το νερό

Αυξήστε την πρόσληψη νερού στα δύο λίτρα την ημέρα και αποφύγετε το αλκοόλ. Εάν αυτό σας φαίνεται σαν αγγαρεία, δοκιμάστε να προσθέσετε φρέσκο ​​λεμόνι, μέντα, αγγούρι ή πορτοκάλι στο πόσιμο νερό σας. Καιι σε περίπτωση που αναρωτιέστε...τώρα είναι η ώρα να κλείσετε το ραντεβού για αποτρίχωση ή λέιζερ.

4. Ξεκινήστε το μαύρισμα

Εάν χρειάζεστε χρώμα, ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε το μαύρισμα. Δοκιμάστε ένα self-tan με βάση το πράσινο, όπως το St Tropez ή το Bondi Sands - καθώς η βάση τους με ελιά σημαίνει ότι είναι λιγότερο πιθανό να έχετε μια φθορίζουσα πορτοκαλί απόχρωση. Μην ξεχάσετε να ξυρίσετε ή να αποτριχώσετε τα πόδια σας πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε είδος προϊόντος.

 The Body

The Body

Self Tan Drops, Tan Luxe, Sephora

BUY ME
 Go slow

Go slow

Sun 365 - Gradual Self Tanning Oil, Lancaster, Hondos Center

BUY ME
 Perfect formula

Perfect formula

Self Tanning Milky Lotion, Clarins, Attica

BUY ME

5. Επίπεδο στομάχι και λαμπερό δέρμα

"Εργαστείτε" για την μειώσετε το πρήξιμο στο στομάχι μειώνοντας τα επεξεργασμένα σάκχαρα και τους υδατάνθρακες στη διατροφή σας και αυξάνοντας την πρόσληψη φρέσκων λαχανικών. Ανταλλάξτε το συνηθισμένο πρωινό τοστ ή τα δημητριακά σας με ένα υγιεινό πιάτο γεμάτο πρωτεΐνες και απαλλαγείτε από οτιδήποτε περιέχει κρυμμένα σάκχαρα. Ειδικά τα πράσινα λαχανικά, όπως τα σπαράγγια, το σέλινο, το αγγούρι και το σπανάκι, είναι φανταστικές λύσεις για κάθε φούσκωμα ενώ παράλληλα σας χαρίζουν μια μοναδική λάμψη στο δέρμα.

6. Έλαιο σώματος

Μετά το ντους, τρίψτε λάδι σώματος στο πλέον απολεπισμένο, πρόσφατα μαυρισμένο δέρμα σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο δουλεύοντάς το σε πιο ξηρές περιοχές, όπως αστραγάλους, γόνατα και αγκώνες. Θα κάνετε ένα υπέροχο μασάζ, θα χαλαρώσετε, θα ενυδατωθείτε και φυσικά θα δείτε το δέρμα σας διαφορετικό.

hair-removal-legs.jpg

7. Κρέμες κυτταρίτιδας

Μπορεί να μην υπάρχει γρήγορη λύση για την κυτταρίτιδα αλλά με τις κατάλληλες κρέμες θα έχετε αποτελέσματα που θα σας εκπλήξουν. Εφαρμόστε τις ευλαβικά και θα δείτε πως τελικά σε ένα μήνα το δέρμα σας θα μοιάζει διαφορετικό. Καλή η γυμναστική και η διατροφή αλλά και λίγη εξωτερική βοήθεια είναι πάντα ευπρόσδεκτη.

 Body Care

Body Care

Perky Sculpting Body Hydrator, Frank Body, Sephora

BUY ME
 Greek beauty

Greek beauty

Κρέμα Θερμαντικής Δράσης, Tzimas Cosmetics

BUY ME
 Triple effect

Triple effect

Advanced Body Creator Super Slimming Reducer, Shiseido, Hondos Center

BUY ME