fbpixel

Search icon
Search
8 καστανές αποχρώσεις για τα μαλλιά σας που μπορείτε να δοκιμάσετε άμεσα
HAIR & NAILS

8 καστανές αποχρώσεις για τα μαλλιά σας που μπορείτε να δοκιμάσετε άμεσα

Για εσάς που λατρεύετε το φυσικό σας χρώμα


Το καστανό χρώμα σας θυμίζει σοκολάτα; Αν η απάντηση είναι θετική, τότε είμαστε και εμείς μαζί σας σε αυτό. Για να γιορτάσετε τη φυσική σας απόχρωση και για να βρείτε τρόπο να κάνετε πιο κομψά από ποτέ τα μαλλιά σας, συγκεντρώσαμε παρακάτω οκτώ διαφορετικές αποχρώσεις που σίγουρα θα λατρέψετε. Είναι διαφορετικές, ακόμη και αν μοιάζουν ίδιες, ξεφεύγουν από την κλασική προσέγγιση και αναδεικνύουν την πιο μοναδική πλευρά του εαυτού σας με υποτόνους και κρυφά χρώματα που σίγουρα θα λατρέψετε. Είτε θέλετε μελί χρώμα, είτε καραμελέ, είτε ακόμη και μόκα, όλες οι προτάσεις που συγκεντρώσαμε θα σας εντυπωσιάσουν.

Dark brown

chris.webp
@chrisweberhair

Το σκούρο καστανό χρώμα μαλλιών είναι εξαιρετικό για άτομα που αγαπούν τα μαύρα μαλλιά αλλά θέλουν να προσθέσουν και μια καφέ πινελιά. Έχει ουδέτερους τόνους και ταιριάζει με όλους τους τύπους δέρματος. Δοκιμάστε ένα τέτοιο χρώμα για να αναβαθμίσετε τα μαλλιά σας αμέσως. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε και ένα Spray, σε περίπτωση που βιάζεστε και θέλετε να αποκτήσετε αυτή την ανανέωση μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Darkest brown

18-coffee-brown-hair-color-chtfveaudlpjpg.webp
@colorbymarina

Εάν έχετε ψυχρό τόνο δέρματος, θα πρέπει να επιλέξετε την πιο σκούρα καφέ-μαύρη απόχρωση μαλλιών. Παρέχει μια εντυπωσιακή αντίθεση και θα ανανεώσει την εμφάνιση σας μέσα σε λίγα λεπτά. Θα τονίσει όλα τα χαρακτηριστικά σας και θα γίνει ο καλύτερος σύμμαχος σε αυτά που επιθυμείτε.

Light brown

313505096-2288815094610812-325736519002708374-n.jpg
@salvatoreconsagnailcapitano

Είμαστε σίγουροι ότι γνωρίζετε πώς μοιάζει η σοκολάτα γάλακτος. Κάπως έτσι μοιάζει αυτή η ανοιχτόχρωμη σοκολατένια απόχρωση μαλλιών. Συνδυάζεται με τους περισσότερους τόνους δέρματος και μπορεί να ενισχύσει τα θαμπά μαλλιά σας, δημιουργώντας μια κίνηση που θα δώσει ζωντάνια.

Caramel brown

7-dark-brown-hair-dye-chfp1dclmqdjpg.webp
Guy Tang

Θέλετε να δώσετε κάποια διάσταση στα μαλλιά σας; Δοκιμάστε το καραμελέ σοκολατένιο χρώμα μαλλιών. Αυτός ο συνδυασμός χρυσού και καφέ μαόνι είναι μια ζεστή απόχρωση που σας δίνει την τέλεια εμφάνιση για όλες τις περιστάσεις. Θα φωτίσει ελαφρώς τα μαλλιά σας και θα τους χαρίσει μια νεανική εμφάνιση με ευκολία. Αποκτήστε αυτή την εμφάνιση ακόμη και από την άνεση του σπιτιού σας.

Chocolate brown

29-toffee-balayage-hair-cjolofjoqv5jpg.webp
Nathi Vega

Το πλούσιο καστανό χρώμα μαλλιών που είναι εμπνευσμένο από το κακάο αρέσει σε όλους. Ανεξάρτητα από το αν έχετε μακριά ή κοντά, πυκνά ή λεπτά μαλλιά, αυτή η καστανή απόχρωση μαλλιών είναι σίγουρο ότι θα σας κολακέψει.

Light golden brown

chris-weber.jpg
Chris Weber

Αν σας ενδιαφέρει να δοκιμάσετε το ξανθό, αλλά δε θέλετε να ξεφύγετε από το καστανό, απλώς αλλάξτε τα μαλλιά σας με μια ανοιχτόχρωμη καστανή απόχρωση. Αυτό θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το καφέ σας και να προσθέσετε μια νότα χρυσού, δίνοντάς σας το καλύτερο και των δύο κόσμων. 

Cherry brown

de9e9cb85ec4ff71d8c1b9f56d4070b5.jpg

Η παρουσία του μπορντό σε αυτή την απόχρωση προσθέτει μια αίσθηση σαν μπαχαρικό στα μαλλιά σας και είναι μια εξαιρετική επιλογή για όλες τις εποχές. Όποιοι και αν είναι οι τόνοι σας, θα το αγαπήσετε. 

Plum brown

16-auburn-dark-brown-hair-cvef2-xsyxdjpg.webp
thenewenglandstylist

Είστε η γυναίκα που λατρεύει να πειραματίζεται με διαφορετικές αποχρώσεις μαλλιών και να βγαίνει από το κουτί; Αν ναι, τότε αυτό το χρώμα είναι για εσάς. Το δαμασκηνί καστανό χρώμα είναι ένας τέλειος συνδυασμός για να αναβαθμίσετε την εμφάνισή σας. 

Κεντρική φωτογραφία: @sobalera