fbpixel

Search icon
Search
7 nail προτάσεις που θα κάνετε screenshoot πριν το επόμενο ραντεβού σας
HAIR & NAILS

7 nail προτάσεις που θα κάνετε screenshoot πριν το επόμενο ραντεβού σας

Δοκιμάστε κάτι διαφορετικό από αυτά που συνηθίζετε


Αν και αυτό το καλοκαίρι σκοπεύετε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρον τα ραντεβού στη nail artist σας τότε οι παρακάτω προτάσεις θα γίνουν οι αγαπημένες σας. Με πολλές διαφορετικές εναλλακτικές, με χρώματα που εναλλάσονται, με μοτίβο και με διαφορετικές υφές. Η έμπνευση είναι δεδομένη και είμαστε σίγουρες πως δε θα χάσετε την ευκαιρία να την αξιοποιήσετε. Δείτε τις τάσεις, τολμήστε να κάνετε τη διαφορά και τελικά κάντε τα απαραίτητα screenshots ώστε να είστε έτοιμες για την επόμενη αλλαγή. 

Minimal but colourful

green-nails.jpg
@BETINA_GOLDSTEIN

Το έντονο πράσινο είναι must για το καλοκαίρι, αλλά και για το φθινόπωρο και το χειμώνα. Με άλλα λόγια αυτή η απόχρωση μπορεί να σας συντροφεύει κάθε εποχή, αποτυπώνοντας υπέροχα την πιο bold πλευρά του εαυτού σας, με τον πιο κομψό τρόπο. Εάν, λοιπόν, οι σκούρες αποχρώσεις όπως το μαύρο ή το καφέ τείνουν να μην φαίνονται ωραία στα χέρια σας, μπορεί να διαπιστώσετε ότι πράσινο είναι μια πιο κολακευτική επιλογή όταν θέλετε να τολμήσετε κάτι πιο σκούρο.

Simply gold

gold-nails.jpg

Το χρυσό χρώμα είναι απόλυτα luxurious και όταν συνδυάζεται με το nude ή το beige τότε το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Για να πετύχετε αυτό το αποτέλεσμα, επιλέξτε μια απόχρωση που θα είναι σχεδόν διάφανη και ίδια με το φυσικό χρώμα των άκρων σας. Με αυτό τον τρόπο  το χρυσό που θα μπει από πάνω, θα πετύχει μια συναρπαστική αντίθεση και φυσικά θα τραβήξει όλη την προσοχή στα νύχια σας. Άλλωστε, αυτός είναι και ο σκοπός. 

Pearl on

pearl-nails.jpg
@THEHANGEDIT

Είναι ίσως το πιο κομψό μανικιούρ που είδαμε τελευταία και είμαστε σίγουρες πως θα αναβαθμίσει τα νύχια σας. Προτιμήστε μια κρεμ απόχρωση σε όλο το μήκος του νυχιού και προσθέστε στο πάνω μέρος μικρές πέρλες. Ολοκληρώστε με top coat και προσδώστε την απαραίτητη λάμψη στο μανικιούρ σας.

Alternative red

red-nails.jpg
@BETINA_GOLDSTEIN

Μπορεί ένα ζευγάρι γόβες Christian Louboutin να βρίσκονται στη wishlist κάθε γυναίκας αλλά το κόκκινο χρώμα στα νύχια είναι η πιο άμεση εναλλακτική του. Υιοθετήστε αυτή τη signature απόχρωση και κάντε τη διαφορά με το σχέδιο στη βάση. 

Floral heaven

floral.jpg
@THEHANGEDIT

Τα λουλούδια προσδίδουν μια φινέτσα και μια ιδιαίτερη κομψότητα όπου κι αν τοποθετηθούν. Σκεφτείτε, λοιπόν, να τα έχετε στο μανικιούρ σας. Χρησιμοποιώντας το κίτρινο χρώμα, θα δημιυοργήσετε την τέλεια αντίθεση και θα ξεφύγετε από την κλασική nude nails βάση με μια πιο flower εκδοχή. Μην περιμένετε άλλο, είμαστε σίγουροι πως όλοι θα κοιτάζουν τα νύχια σας!

Abstract art

abstrct.jpg
@IMARNINAILS

Από όσο καταλάβατε το γαλλικό είναι το απόλυτο trend στα καλοκαιρινά νύχια. Παρόλα αυτά οι παραλλαγές του είναι αυτές που το κάνουν να φαίνεται υπέροχο. Αν, λοιπόν, αναρωτιέστε τι πρέπει να κάνετε τότε να ξέρετε πως αν συνδυάσετε ένα "αφηρημένο" σχέδιο, με neon λεπτομέρειες θα έχετε το πιο καλοκαιρινό αποτέλεσμα.

Marble effect

marble.jpg
@PARAGONNAILS

Ο συνδυασμός του ανοιχτού καφέ και του καλοκαιρινού nude κάνει αυτά τα μαρμάρινα νύχια ιδιαίτερα κολακευτικά. Μπορείτε να αγκαλιάσετε μία από τις πιο όμορφες τάσεις των νυχιών της σεζόν, ενώ εξακολουθείτε να έχετε μια εμφάνιση που είναι ιδανική και για τις πιο ζεστές μέρες του χρόνου.