fbpixel

Search icon
Search
Αυτές είναι οι 6 top αποχρώσεις στα νύχια που όλοι ζητάνε τον Μάιο
HAIR & NAILS

Αυτές είναι οι 6 top αποχρώσεις στα νύχια που όλοι ζητάνε τον Μάιο

Είστε έτοιμες να αλλάξετε και τη δική σας nail routine;


Ο Μάιος έφτασε και είμαστε εδώ για να σας πούμε όλα τα μυστικά και όλες τις τάσεις που οφείλετε να γνωρίζετε. Έτσι, επειδή οι μέρες είναι πιο ζεστές και επειδή το καλοκαίρι πλησιάζει έφτασε η στιγμή να κάνετε μερικές αλλαγές στις επιλογές που κάνετε στα νύχια. Αναζητήστε πιο αισιόδοξα χρώματα που ταιριάζουν με τις ηλιόλουστες μέρες και αξιοποιήστε κάθε διαφορετικό χρώμα που υπάρχει διαθέσιμο.  Η άνοιξη είναι η ιδανική εποχή για να ανανεώσετε τα συνηθισμένα κόκκινα, ουδέτερα ή ροζ χρώματα των νυχιών σας και να δοκιμάσετε κάτι νέο. Τα παστέλ λειτουργούν υπέροχα αυτή την εποχή του χρόνου, όπως και το floral nail art. Αν και δεν είναι πρωτοποριακά, αποτελούν σίγουρα μια πραγματική εποχιακή ανανέωση στο κανονικό σας mani. 

Πάμε να ανακαλύψουμε τα most wanted χρώματα!

Matcha Green

green-nails.jpg
@HARRIETWESTMORELAND

Το πράσινο αποτελεί trend εδώ και αρκετό καιρό, αλλά τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να απολαύσετε τους τόνους matcha και φιστικιού. Θα σας δώσουν μια διαφορετική χροιά και θα σας θυμίσουν το αγαπημένο σας ρόφημα ή το αγαπημένο σας παγωτό. Win-win.

Milk Nails

milky-nails.jpg
@HARRIETWESTMORELAND

Σωστά, καταλάβατε! Τα milky νύχια ήρθαν για να μείνουν. Αυτό το κολακευτικό λευκό-ροζ χρώμα που ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος θα γίνει και το δικό σας αγαπημένο για αυτή την εποχή. Για να αποκτήσετε την τέλεια απόχρωση, δοκιμάστε να τοποθετήσετε πολλές στρώσεις από τη βάση του γαλλικού. Τα νύχια σας θα λάμψουν και το αποτέλεσμα θα φαίνεται απόλυτα clean.

Blue nails

blue-nails.jpg
@IRAMSHELTON

Η άνοιξη αποτελεί την τέλεια δικαιολογία για να ξεκινήσετε ξανά να δοκιμάζετε τα αγαπημένα σας φωτεινά χρώματα. Ναι, όλα όσα δεν τολμούσατε το χειμώνα. Και αν θέλετε να ξεκινήσετε από κάπου, αυτή η φωτεινή μπλε-μωβ απόχρωση χαρίζει το απόλυτο pop αποτέλεσμα στα νύχια σας. Μπορείτε να το εφαμόσετε σε ολόκληρο το νύχι ή απλώς να κάνετε τα δικά σας σχέδια.

Yellow nails

yellow-nails-hailey.jpg
@HAILEYBIEBER

Τώρα που εξοικειωθήκατε με τα χρώματα έφτασε η στιγμή να περάσετε στο επόμενο big talk of the month, που δεν είναι άλλο από τα κίτρινα νύχια. Αυτό το έντονο αποτέλεσμα θα σας χαρίσει μια ζωντανή απόχρωση και θα μοιάζει σαν να φέρνει τις ζεστές ημέρες ακόμη πιο κοντά.

Lavender nails

may-nail-colours-306953-1682683929107-image900x0c.jpg
@HARRIETWESTMORELAND

Αν κλείσετε τα μάτια και ονειρευτείτε πως έχετε μια λεβάντα μπροστά σας τότε είναι βέβαιο πως το μυαλό σας θα ξεκινήσει να ερωτεύεται αυτό το χρώμα αλλά και αυτή τη μυρωδιά. Αποτελώντας την τέλεια εναλλακτική του ροζ θα γίνει το δικό σας ανοιξιάτικο update!

Petal Pink nails

at-thatsaleaf.jpg
@THATSALEAF

Μπορείτε να πείτε "ναι" στο petal pink χρώμα στα νύχια όλο το χρόνο και σίγουρα δε θα το μετανιώσετε. Παρόλα αυτά όσο ζεσταίνει ο καιρός τόσο γίνονται και πιο κατάλληλα για να σας συντροφεύουν στις πιο ανέμελες στιγμές σας.