fbpixel

Search icon
Search
7 ξανθές αποχρώσεις που θέλουμε να δοκιμάσουμε τον χειμώνα
HAIR & NAILS

7 ξανθές αποχρώσεις που θέλουμε να δοκιμάσουμε τον χειμώνα

Μαζί με την εποχή οι ανάγκες γίνονται διαφορετικές


Όποιος και αν είναι ο όρος αναζήτησης που χρησιμοποιείτε για να βρείτε την έμπνευση για το χρώμα των μαλλιών, ξέρουμε τι ψάχνετε και σίγουρα αυτό το χειμώνα είστε έτοιμες να το πετύχετε. Με την έμπνευση να βρίσκεται παντού και με τις φωτογραφίες στο instagram να σας θυμίζουν πως οφείλετε στον εαυτό σας μια αλλαγή το μόνο σίγουρο είναι πως οι παρακάτω προτάσεις θα σας ενθουσιάσουν. Άλλωστε οι κρύες μέρες που έρχονται επιβάλουν κάποιες αλλαγές.

Darker Silver-Blonde Tones

darker-silver-blonde-tones.jpg

Αυτό που ξεχωρίζει αυτό το ασημί-ξανθό είναι οι αισθητά πιο δροσεροί, πιο σκούροι τόνοι. Αν ήταν αυστηρά πλατινένιο, θα υπήρχε μόνο ένας λευκός τόνος, αντ 'αυτού, μπορείτε να δείτε μια πιο ασημί, μεταλλική λάμψη στα μαλλιά.

Bronze

bronze-gold.jpg

Ένα glossy bob με μεταλλική γυαλάδα αναδίδει ένα ελαφρώς μπρονζέ αποτέλεσμα. Η βάση είναι σκούρα ξανθιά, με μερικές πιο ανοιχτές ανταύγειες να "τρέχουν" παντού για να προσθέσουν υφή. Μάλιστα δίνει και μια μοναδική άνεση να μην επισκέπτεστε συχνά το κομμωτήριο, κάτι που σίγουρα θα εκτιμήσετε.

Pale Strawberry

blonde-hair.jpg

Αυτός ο συνδυασμός ανοιχτού ξανθού και ζεστού χαλκού έχει σαν αποτέλεσμα μια ανοιχτόχρωμη ξανθιά φράουλα απόχρωση που μοιάζει με ξεθωριασμένη φωτογραφία του instagram. Αν και οποιαδήποτε υφή μπορεί να απογειώσει το ζεστό ξανθό, είναι σημαντικό να λαμβάνεται υπόψη η πυκνότητα των μαλλιών. Αυτό καθώς κάποια γυναίκα με πυκνά μαλλιά που θέλει να εφαρμόσει αυτή την pale strawberry ξανθιά εμφάνιση μπορεί να καταλήξουν να μοιάζουν αρκετά θολά καθώς το φως δεν θα αντανακλάται. 

Balayage

balayaz.jpg

Το Balayage είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εμποτίσετε λίγο ξανθό χρώμα στα μαλλιά, ενώ διατηρείτε το αποτέλεσμα ζεστό και ελκυστικό, χωρίς υπερβολική επεξεργασία. Για να διατηρηθεί τα λάδια και τα σπρέι γυαλάδας λειτουργούν πολύ καλά όχι μόνο για να επαναφέρουν την υγρασία στις ανοιχτόχρωμες ανταύγειες αλλά και βοηθούν στην αναπήδηση περισσότερου φωτός από ένα ζεστό ξανθό χρώμα μαλλιών.

Strong Blue Tones

grey-hair-blonde.jpg

Για να αποκτήσετε το σωστό χρώμα, πρέπει να βάψετε τα φυσικά μαλλιά στο πιο ανοιχτό κίτρινο δυνατό χρώμα ή μέχρι να γίνουν σχεδόν λευκά. Μόνο αφού τα μαλλιά έχουν αποκτήσει το πρώτο χρώμα, μπορείτε να το τονώσετε, με την προσθήκη μπλε και βιολετί τόνων για να επιτύχετε τελικά την ασημί απόχρωση όπως  τη βλέπετε σε αυτή τη φωτογραφία. Φυσικά ένα τέτοιο αποτέλεσμα επιβάλει τη συνεχή συντήρηση.

Blended Highlights

blonde-hair-jL9DX.jpg

Τα κυριώτερα σημεία σε αυτό το ανάγλυφο lob είναι πραγματικά εντυπωσιακά. Με τους τόνους να μπλέκονται, με τις σκούρες τούφες να είναι παρούσες και τελικά με τις μπούκλες να αναδεικνύουν υπέροχα κάθε διαφορετική γωνία αυτό το στυλ μπορεί να ταιριάξει σε κάθε γυναίκα. 

A Little Bit of Both

blonde-hair-lQnef.jpg

Γκρι, ασημένιο, ξανθό ή μωβ. Αν τα θέλετε όλα τότε αυτή η εκδοχή του ξανθού είναι ιδανική για εσάς. Απαιτεί συντήρηση αλλά σας κάνει μονίμως να νιώθετε πως έχετε το πιο ιδιαίτερο χρώμα. Μάλιστα, θυμίζει και λίγο το φυσικό γκρι που τα τελευταία χρόνια είναι όλο και περισσότερο in fashion.