fbpixel

Search icon
Search
7 hairstyles που όλοι ζητούν από τους κομμωτές τους αυτήν την περίοδο
HAIR & NAILS

7 hairstyles που όλοι ζητούν από τους κομμωτές τους αυτήν την περίοδο

Πάρτε την έμπνευση που σας χρειάζεται


Όσο η άνοιξη πλησιάζει, τόσο περισσότερο η ανάγκη σας για αλλαγή σε κάθε τομέα γίνεται επιτακτική. Ο πειραματισμός με καινούργια hairstyles, με άλλα χρώματα, σχήματα και υφές γίνεται απαραίτητος. Μπορεί, λοιπόν, ακόμη να βρισκόμαστε στα μέσα του Φεβρουαρίου αλλά τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να δείτε τι ζητούν όλοι από τους hair stylists τους. Άλλοι προτιμούν τα κοντά, άλλοι τα μακριά, άλλοι θέλουν ιδιαίτερες κοπές, άλλοι λατρεύουν τα στυλ των 70s και πολλοί νιώθουν πως χρειάζονται καθοδήγηση από τους ειδικούς. 

Παρακάτω συγκεντρώσαμε όλα όσα χρειάζεστε για αδιαμφισβήτητη έμπνευση!

1. The Shag

hair-blonde.jpg
Πολλά διαφορετικά μήκη, χαλαρά μαλλιά και ένα ελεύθερο στυλ που θυμίζει προηγούμενες δεκαετίες αλλά στην πιο 2023 εκδοχή του. Το shag αυτό είναι απόλυτα ρομαντικό και περιζήτητο. Το less is more δεν ταιριάζει στην περίπτωση του και η κίνηση είναι η top ιδιότητα που θα δώσει στο χτένισμα σας. Μάλιστα μπορείτε να το τολμήσετε ακόμη και αν έχετε σγουρά μαλλιά.

2. The Mixie

mixie.jpg

Γνωρίζαμε ήδη ότι το mixie πρόκειται να είναι μεγάλη τάση και ​​φέτος, αλλά αποδεικνύεται ότι οι άνθρωποι το επιλέγουν ήδη. Τα πιο κοντά μαλλιά με άκρες μπροστά και πίσω, είναι must! Αυτή η επιλογή είναι κάτι ενδιάμεσο ανάμεσα στο mullet και στο pixie cut και κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος με τους κομμωτές να το αγαπούν καθώς δεν απαιτεί πολλά εργαλεία styling και θερμότητας. Αυτο που μπορεί να το κάνει να έχει τέλεια φόρμα είναι η χρήση διάχυτης θερμότητας σε χαμηλή θερμοκρασία που δίνει "σώμα" και κίνηση. Ένα σπρέι ειδικό για όγκο θα σας βοηθήσει ακόμη περισσότερο.

3. The Boy Bob

kaia.jpg

Τα bob έχουν κυριαρχήσει εδώ και αρκετά χρόνια ανάμεσα στα top κουρέματα και φυσικά ανάμεσα τους βρίσκεται το boy bob. Αν και για κάποιους το bob μπορεί να φαίνεται υπερβολικό μπορεί με τις κατάλληλες προϋποθέσεις να γίνει ένα πολύ εύκολο κούρεμα που η κάθε γυναίκα μπορεί να υποστηρίξει. Ένα extra tip είναι πως μπορείτε να το κάνετε ακόμη πιο προσωπικό αλλάζοντας τη χωρίστρα σας.

4. Longer Lengths

most-popular-haircuts-292850-1619085523267-main900x0c.jpg

Πέρα από τα κοντά μαλλιά πλέον και τα πιο μακριά επανέρχονται στις τάσεις. Μάλιστα, στην περίπτωση αυτού του κουρέματος πολλές φορές το μόνο απαραίτητο είναι ένα ίσιο τελείωμα στις άκρες και έτσι απλά το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται υπέροχο. Εδώ, η χωρίστρα στη μέση θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη ψευδαίσθηση μήκους ενώ μπορείτε να παίξετε με μπούκλες, ίσιωμα ή ακόμη και με τη φυσική σας υφή.

5. Glass Hair

glass.jpg

Μπορεί να συσχετίζετε τα glass hair με το παρελθόν, αλλά δεν είναι λίγες οι γυναίκες που επιμένουν να υποστηρίζουν τα κομψά, λαμπερά μαλλιά. Αυτή η τάση έχει να κάνει με ίσια, sleek, υγιή και λαμπερά μαλλιά που απαιτούν αρκετά προϊόντα για να μείνουν σταθερά και on fleek. Για παράδειγμα μπορείτε την ημέρα να χρησιμοποιείτε serums στις άκρες και το βράδυ να τα θρέφετε με παχύρευστα έλαια.

6. Blonder Balayage

balayage.jpg

Αν και η τάση είναι οι γυναίκες να διατηρούν το φυσικό τους χρώμα στη ρίζα, το balayage πλέον γίνεται ακόμη πιο ανοιχτό στις άκρες. Μάλιστα, προσθέτοντας μπούκλες ή κυματισμούς αναδεικνύεται ακόμη περισσότερο.

7. Short, Sharp Hairstyles

most-popular-hairstyles-292850-1642524818382-image900x0c.jpg

Όλοι περίμεναν την επιστροφή πολύ ιδιαίτερων hairstyles, αλλά η αλήθεια είναι ότι φέτος το less is more γίνεται μια πραγματικότητα. Έτσι, το κοντό, sharp κούρεμα γίνεται ξανά περιζήτητο. Γιατί; Ο λόγος είναι απλός αφού πετυχαίνει να δώσει μια διαφορετική, απόλυτα εντυπωσιακή καμπή σε όλα όσα γνωρίζατε μέχρι σήμερα. Φυσικά, τόσο για πρακτικούς όσο και για αισθητικούς λόγους, ένα bob που φτάνει μέχρι τους ώμους είναι ακαταμάχητο.