fbpixel

Search icon
Search
Pam & Tommy: Η απίστευτη αλλαγή της Lily James σε Pamela Anderson για τις ανάγκες της πολυσυζητημένης σειράς
PEOPLE & MOMENTS

Pam & Tommy: Η απίστευτη αλλαγή της Lily James σε Pamela Anderson για τις ανάγκες της πολυσυζητημένης σειράς

Δείτε την καταπληκτική ομοιότητά της


Μια νέα σειρά στην πλατφόρμα του Hulu, η Pam & Tommy, αναλύει τον θυελλώδη έρωτα της Pamela Anderson και του Tommy Lee. Δύο icons που άφησαν τη δική τους εποχή, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Τον ρόλο της εκρηκτικής Pamela των '90s αναλαμβάνει η ηθοποιός Lily James. Η ομοιότητά της με την Anderson «κόβει» την ανάσα, κάνοντάς μα να θέλουμε να μάθουμε τα πάντα σχετικά με την εκπληκτική μεταμόρφωσή της.

Δείτε πώς κατάφερε να μοιάζει με την bombshell της δεκαετίας του '90, σαν δυο σταγόνες νερό!

Η πρώτη επαφή με τον ρόλο

8.jpeg

Η 32χρονη Αγγλίδα ηθοποιός, παραδέχτηκε μεταξύ άλλων πως σοκαρίστηκε όταν την επέλεξαν για να ενσαρκώσει την «ξανθιά βόμβα» Pamela, στη νέα σειρά του Hulu. «Πρέπει να δώσω όλα τα εύσημα στον David Williams για το μακιγιάζ, στον Barry Lee Moe για τα μαλλιά, στην ομάδα προσθετικών και στην καθημερινή μου makeup artist ομάδα Abby και Mo, οι οποίοι είναι οι καλύτεροι επαγγελματίες, γεμάτοι αγάπη και προσοχή στη λεπτομέρεια», αναφέρει η James.

Η καθημερινή 4ωρη μεταμόρφωση

188556730974.jpg

Η μεταμόρφωσή της σε Pamela Anderson ξεκίνησε έξι περίπου μήνες πριν τα γυρίσματα της πρώτης σκηνής. Δεν ήταν μόνο τα μαλλιά και το μακιγιάζ που θεωρήθηκαν απαραίτητα για να μοιάζει με την ξανθιά θεά. Ήταν η στάση του σώματος, ο αέρας και το attitude.

Η James, μιλώντας στο EW, δήλωσε: «Πρώτη φορά αισθάνθηκα τόσο fit», αποκαλύπτοντας πως χρειαζόταν να χάσει βάρος για τις ανάγκες του ρόλου. Ο προπονητής Matt Bevan τη βοήθησε να μπει σε πρόγραμμα, κάτι που οφείλεται στο γεγονός πως διάβαζε τον ρόλο της πάνω σε διάδρομο. Ακόμα, παρακολούθησε μαθήματα πυγμαχίας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όπως μαθαίνουμε, η ίδια καθόταν και το team της ξεκινούσαν την όλη προετοιμασία πολύ πριν ξημερώσει, έτσι ώστε να είναι όλα στην εντέλεια κάθε πρωί για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα, χωρίς να πάει χαμένο ούτε ένα λεπτό. Καθημερινά στις 3:30 τα ξημερώματα ξεκινούσε η όλη προετοιμασία, ώστε όλα να είναι έτοιμα από νωρίς.

image-4.png

Πέρα από το εντυπωσιακό σώμα εντύπωση μας προκαλεί και το πρόσωπο, το οποίο μοιάζει ανατριχιαστικά με την ηθοποιό. Μακριά ξανθά μαλλιά στο χαρακτηριστικό χτένισμα και με τις δημοφιλείς αφέλειες, έντονα χείλη και λεπτά φρύδια συνθέτουν ένα απίστευτο αποτέλεσμα. Ακόμα, χρειάστηκε φυσικά ένα ακόμα προσθετικό κομμάτι, και αυτό ήταν το στήθος! Τα sexy μαγιό που μας γυρίζουν σε εκείνη την εποχή, τα tops με βαθύ ντεκολτέ, και τα αξεσουάρ συμπληρώνουν τόσο ρεαλιστικά την εικόνα της Pamela.

«Εξερευνήσαμε τόνους διαφορετικών προσθετικών όπως μύτη, πηγούνι, φρύδια, μέτωπο, αλλά στο τέλος κρατήσαμε τόσα όσα», αναφέρει η James, αποκαλύπτοντας ότι τελικά χρειάστηκε μόνο δύο κομμάτια. «Δε θέλαμε κάτι που να εμποδίζει πολύ την έκφραση του προσώπου μου. Νομίζω ότι έκαναν πολύ καλή δουλειά. Ήμουν πραγματικά έκπληκτη από αυτό που κατάφεραν να κάνουν».

0.jpeg

Η σειρά, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στο τέλος της χρονιάς δίχως να έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημη ημερομηνία, θα εξερευνήσει το σκάνδαλο με την κλεμμένη sex tape από το honeymoon της Pamela και του τότε συζύγου της, ντράμερ Tommy Lee, που τον υποδύεται ο Sebastian Stan. Το cast συμπληρώνεται από τον Seth Rogen, ο οποίος πρωταγωνιστεί ως Rand Ο Gauthier, γνωστός και ως ο τύπος που έκλεψε την sex tape. Ο Seth είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός της σειράς. Η συμμετοχή του δεν μας προκαλεί έκπληξη καθώς η θεματολογία της σειράς του είναι γνώριμη από την προϋπηρεσία του στις ταινίες του Judd Apatow.

attachment-pat-102-es-04495rt.jpg

Στο σημείο αυτό, να αναφέρουμε ότι το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 1995, ενώ γνωρίζονταν μόνο για 96 ώρες! Απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, ενώ ο Lee βρέθηκε στη φυλακή για μερικούς μήνες εξαιτίας της βίαιης συμπεριφοράς του απέναντι στην Anderson. Χώρισαν λίγο καιρό αργότερα και τώρα η ιστορία τους αναβιώνει στη μικρή οθόνη.