fbpixel

Search icon
Search
6 beauty trends που ήδη επιβεβαίωσαν ότι θα βρίσκονται παντού το 2023
MAKE UP

6 beauty trends που ήδη επιβεβαίωσαν ότι θα βρίσκονται παντού το 2023

Αποτελούν μια ωδή στη γυναικεία ομορφιά


Αν έχετε μπει ήδη στην τροχιά του 2023 έφτασε η στιγμή να σας θυμίσουμε πως έχει περάσει μόνο ο ένας μήνας του έτους. Τα beauty trends που θα μας απασχολήσουν για όλη τη χρονιά φαίνεται ακόμη να διαμορφώνονται. Έτσι, θα πούμε με συνέπεια πως είμαστε έτοιμες να σας παρουσιάσουμε όλα αυτά που θα σας βοηθήσουν να αντλήσετε έμπνευση και να δημιουργήσετε τις πιο όμορφες beauty στιγμές που είχατε μέχρι τώρα. Από νέες τάσεις, μέχρι trends που αντλούν έμπνευση από το παρελθόν όλα όσα θα δείτε «φλερτάρουν» να γίνουν τα δικά σας αγαπημένα. Νότες '90s που περιλαμβάνουν smokey σκιές, μεταλλικά χρώματα και ζωηρές αποχρώσεις δίνουν το σήμα για μια χρονιά που τίποτα δε θα περνάει απαρατήρητο. 

Ανακαλύψτε -και απολαύστε- υπεύθυνα!

Χρώμα vinyl στο χείλη

Αυτή η τάση φέρνει στον κόσμο της ομορφιάς όλα όσα έχουν έρθει εδώ και χρόνια στη μόδα. Τα βινύλ φορέματα, τα λατέξ κολλάν και οι διάφορες παραλλαγές τους μεταφέρονται πλέον στα look σας και αποδεικνύονται ανεπανάληπτα. Άλλωστε, το σήμα που δόθηκε ήταν ξεκάθαρο από τα fashion shows των Miu Miu και Moschino. Πλέον τα lip balms και τα ματ κραγιόν που κυριαρχούσαν στον χώρο ομορφιάς τα τελευταία δύο χρόνια αποτελούν παρελθόν. Και μην το σκέφτεστε περιοριστικά, μπορείτε να βρείτε τα vinyl σε οποιοδήποτε χρώμα σας αρέσει, από κόκκινο, πορτοκαλί, μωβ, ροζ μέχρι και πιο έντονους γκρι και καφέ τόνους.

Απαλό Goth

Μπορεί να μη γίνετε σαν τη Wednesday Adams, αλλά μια πιο μοντέρνα εκδοχή της θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη. Το soft goth trend είναι μια ωδή στη δεκαετία του '90, που έχει επανέλθει το 2023 απλώς με μια πιο απλή εκδοχή. Πως θα πετύχετε το ιδανικό αποτέλεσμα; Δοκιμάστε να προσθέσετε μόνο μια στρώση μαύρης, δαμασκηνί ή καφέ σκιάς ματιών αντί να προσπαθήσετε να καλύψετε όλο το καπάκι. Στη συνέχεια τοποθετήστε μαύρο eyeliner στα βλέφαρα για μια πιο ζωντανή εμφάνιση. Συνδυάστε τα ελαφρώς smoldered μάτια σας με ένα έντονο κραγίον στα χείλη και το τελικό αποτέλεσμα θα είναι απόλυτα bold.

smokey-metalic-makeu.jpg

Μεταλλικοί τόνοι

O διάσημος makeup artist και συγγραφέας Andrew Velazquez προβλέπει ότι τα μεταλλικά χρώματα θα επανέλθουν δυναμικά. Αυτή η επανεμφάνιση θα σας χαρίσει βάθος λάμψης και μπορεί να γίνει από πολύ διακριτική μέχρι και ιδιαίτερα έντονη. Προσαρμόστε την στα δικά σας κριτήρια και είτε τοποθετήστε ένα απλό χρυσό eyeliner, είτε τολμήστε ακόμη και ένα μεταλλικό χρώμα στα χείλη. Φέρνοντας τα fashion και τα beauty trends στα μέτρα σας πετυχαίνετε να λάμψετε.

Έμφαση στα Φρύδια

Τα υπερβολικά έντονα φρύδια του 2022 αποτελούν ήδη παρελθόν και φέτος αντικαθίστανται με μια τολμηρή, πιο feathery εκδοχή. Άλλωστε αυτό το μέρος του προσώπου σας, σας αφήνει να εκφραστείτε χωρίς καν να μιλήσετε, μπορεί να προκαλέσει πραγματικά συναισθήματα και τελικά κάθε χρόνο έρχεται λίγο πιο κοντά στη φυσική εκδοχή του. Επενδύστε σε έναν ορό φρυδιών, για να τα αφήσετε να μακρύνουν και στη συνέχεια κάντε τη διαφορά με την πιο brave εκδοχή τους.

no-makeup-makeup-the-sunday-edit-mn.jpg

Skinmalism

H τάση του skinmalism που συζητιέται τα τελευταία χρόνια είναι επιτέλους στο προσκήνιο. Μετά από δεκαετίες όπου το layering ήταν η απόλυτη πρόταση πλέον όλα οδηγούν σε μια πιο πιο φυσική, φρέσκια όψη που αφήνει το δέρμα να κλέψει την παράσταση. Πλέον τα προϊόντα που διατίθενται κάνουν μη σαφή τη διάκριση στα όρια μεταξύ περιποίησης δέρματος και μακιγιάζ οδηγώντας σε περισσότερα οφέλη για το δέρμα. Απλοποιείστε τη ρουτίνα σας και επιλέξτε προϊόντα που να έχουν παραπάνω από μια ιδιότητες.

Πιο σφιχτό δέρμα

Οι συσκευές προσώπου που συστέλλουν τους μύες είναι η top επιλογή για την καθημερινή περιποίηση. Αν και λειτουργούν προληπτικά μπορούν να γίνουν η πιο σημαντική προσθήκη στη ρουτίνα σας. Παρόλα αυτά αν το δέρμα σας έχει ήδη αρχίσει και εμφανίζει έντονα σημάδια γήρανσης τότε οι θεραπείες που πρέπει να ακολουθήστε θα πρέπει να προσανατολιστούν στην επιτάχυνση της σύνθεσης του κολλαγόνου.