fbpixel

Search icon
Search
It's girls night out: Έχετε κανονίσει έξοδο με τις κολλητές σας και δεν ξέρετε τί μακιγιάζ ταιριάζει με το outfit σας;
MAKE UP

It's girls night out: Έχετε κανονίσει έξοδο με τις κολλητές σας και δεν ξέρετε τί μακιγιάζ ταιριάζει με το outfit σας;

Μάθετε πως θα δημιουργήσετε το απόλυτο #makeup look που θα λατρέψετε


Οι υποχρεώσεις στον εργασιακό σου χώρο αυξάνονται, τσακώθηκες με το συνάδελφο, λογομάχησες με το σύντροφο, πέρασες μία πολύ πιεστική ημέρα και θέλεις να ξεδώσεις; Τί καλύτερο από μία έξοδο με τις κολλητές σου;

Σε ένα girls night-out, πρωταρχικό ρόλο παίζει φυσικά το μακιγιάζ. Η DUST+CREAM σου έχει τη λύση για το ιδανικό makeup look που θα συνοδεύσει και αυτή σου την εμφάνιση.

make-up-square.jpg

Ξεκίνα τη βάση σου με το ένα Face Primer που θα προσφέρει διάρκεια στο μακιγιάζ σου, διατηρώντας την επιδερμίδα σου λαμπερή και ενυδατωμένη. Δημιούργησε τον τέλειο καμβά με τα προϊόντα της σειράς Wake Up. Το Wake Up & Make Up Foundation θα δώσει στην επιδερμίδα σου την τέλεια κάλυψη που επιθυμείς, χαρίζοντάς της βελούδινο αποτέλεσμα που διαρκεί για ώρες. Μάντεψε! Χάρη στην ειδική του σύνθεση που έχει ως βάση το νερό, αποτρέπει κάθε ίχνος λιπαρότητας, ενώ είναι ιδανικό για μικτές-λιπαρές επιδερμίδες.

Στη συνέχεια, τοποθέτησε κάτω από τα μάτια μόνο λίγη ποσότητα από το Wake Up & Conceal Up που σου παρέχει υψηλή κάλυψη, ενυδάτωση και λάμψη. Τί άλλο να ζητήσεις από το concealer σου; Για ματ, μεταξένια υφή, σέταρε το μακιγιάζ σου με την Wake Up & Powder Up πούδρα. Περιέχει υαλουρονικό οξύ, ενώ η φόρμουλά της είναι εμπλουτισμένη με Βιταμίνη Ε, προσφέροντας αντιοξειδωτική δράση και η σύστασή της αφήνει την επιδερμίδα φωτεινή, ελαστική και υγιή.

wake-up-conceal-up-square.jpg

Η παλέτα προσώπου Contouring Masters Face Palette, η οποία δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου, θα σε βοηθήσει να τονίσεις τις γωνίες και τα ζυγωματικά σου και να δώσεις χρώμα και λάμψη στο μακιγιάζ σου.

Ξεχώρισε μέσα στο club, με την αγαπημένη σου Loose Eyeshadow σε αποχρώσεις ροζ nude ή και έντονο σάπιο μήλο. TIP: Δώσε μεγαλύτερη ένταση στο βλέμμα σου εφαρμόζοντας το Total Precision μολύβι ματιών σε μελιτζανί χρώμα στην υγρή γραμμή του ματιού σου και ανάδειξε τα pigments, ψεκάζοντας το πινέλο σου με λίγο από το Fix & Stay setting spay προτού εφαρμόσεις τη σκιά σου.

loose-eyeshadow-eyeshadow.jpg

Από ένα βραδινό και ολοκληρωμένο μακιγιάζ ματιών δεν πρέπει να λείπει το eyeliner! Γι’ αυτό, χρησιμοποίησε το Velvet Look Eyeliner σύριζα στις άνω βλεφαρίδες σου και ολοκλήρωσε το βλέμμα που μαγνητίζει με τη Velvet Look Mascara.

velvet-look.jpg

Μην ανησυχείς για τα χείλη! Άφησε το στίγμα σου στο μακιγιάζ σου και όχι στο ποτήρι από το ποτό σου. Χρησιμοποίησε το Liquid Matte Lipstick σε ροζ girly απόχρωση, για ανεξίτηλο, αδιάβροχο, velvet τελείωμα και εντυπωσίασε!

Είσαι έτοιμη να εντυπωσιάσεις για τη νυχτερινή σου έξοδο!

Info: Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο www.dustandcream.gr ή στο 2310 689499

Facebook: DustandCreamGreece Instagram: dustandcream YouTube: DustandCreamGreece