fbpixel

Search icon
Search
7 colorful eyeliner looks που μπορείτε να δημιουργήσετε φέτος το καλοκαίρι
MAKE UP

7 colorful eyeliner looks που μπορείτε να δημιουργήσετε φέτος το καλοκαίρι

Βρείτε τη δική σας εναλλακτική κι εντυπωσιάστε


Η εποχή όπου τα μαύρα eyeliner looks ήταν must έχει περάσει. Μπορεί πολλοί να ισχυρίζονται πως από του χρόνου όλοι θα επιστρέψουμε στα κλασικά αλλά η αλήθεια είναι πως φέτος το καλοκαίρι οι παιχνιδιάρικες, χρωματιστές και τολμηρές εμφανίσεις είναι παντού. Είναι η στιγμή που όλα δείχνουν πως το μακιγιάζ ματιών του Euphoria μπορεί να γίνει wearable στην καθημερινότητα, αναδεικνύοντας την πιο καλλιτεχνική πλευρά του εαυτού σας.

Τι πρέπει να κάνετε; Απλώς εφαρμόστε τις ίδιες τεχνικές που θα κάνατε για το κλασικό σας eyeliner για να δημιουργήσετε μια σειρά από κινήσεις και γραμμές και αφήστε τη δημιουργικότητά σας να ανθίσει. Ενώ η κλασική μαύρη επένδυση έχει να κάνει με την τεχνική και την ακρίβεια, οι έγχρωμες εμφανίσεις με eyeliner δίνουν τη θέση τους σε κάτι απόλυτα abstract. Εδώ δεν υπάρχει λάθος ή σωστό. Όλα είναι μέρος του τελικού αποτελέσματος. 

Διπλή γραμμή

eyeliner.jpg

Αν είστε λάτρεις του κλασικού αλλά θέλετε ένα twist τότε δεν έχετε παρά να εφαρμόσετε πάνω από την κλασική γραμμή ένα επιπλέον χρώμα. Θα έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε αλλά με ένα πιο playful τόνο.

Ροζ όαση

pink-eyeliner.jpg

Ποιος είπε ότι η γυναίκες δεν μπορούν να επιλέγουν το ροζ; Μπορεί αυτό το χρώμα να είναι απόλυτα συνυφασμένο με την πιο παιδική ηλικία, αλλά πλέον γίνεται τάση σε κάθε ηλικιακό πλαίσιο. Δημιουργήστε μια γραμμή κι επεκτείνετέ την προς την άκρη δημιουργώντας το τέλειο cat eye.

Glitter παντού

eyeliner-gHrwJ.jpg

Σταματήστε τώρα οτιδήποτε κάνετε και πείτε «ναι» στο glitter liner. Είναι εύκολο, δεν απαιτεί από εσάς να πηγαίνετε πάνω στις γραμμές και σίγουρα επαναπροσδιορίζει το παραδοσιακό eyeliner - πιο τολμηρά από ποτέ.

Έντονο κίτρινο

eyeliner-2gkCw.jpg

Μια έντονη γραμμή που μοιάζει με σκιά μπορεί να αντικαταστήσει όλα όσα ξέρατε μέχρι στιγμής. Αν μάλιστα αυτό γίνει και μ' ένα χρώμα όπως το κίτρινο τότε σίγουρα το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. 

Λίγο extra

eyeliner-DWaZs.jpg

Αν ανήκετε στις γυναίκες που σας αρέσει η υπερβολή και τα έντονα makeup looks τότε κάτι extra σαν το αποτέλεσμα της φωτογραφίας είναι για εσάς. Αυτή η επαγγελματική εμφάνιση αναδεικνύει την πιο εντυπωσιακή πλευρά σας και μπορεί να αναδημιουργηθεί με πολλές διαφορετικές αποχρώσεις.

Καλλιτεχνική πλευρά

a4564b07-eb6b-4b61-8f6e-67eee697276e-liner.jpg


Ποιος είπε ότι οι γραμμές πρέπει να είναι ευθείες; «Ενημερώστε» το line look σας με μερικές κυματιστές και σπειροειδείς γραμμές. Όσο για το λιλά χρώμα, αυτό κυριαρχεί παντού αυτή τη σεζόν οπότε είναι must. 

Αντιθέσεις

eyeliner-QsSxb.jpg

Κάντε αντίθεση στην κάτω και στην πάνω γραμμή όταν νιώθετε τολμηρή και θέλετε να τραβήξετε πραγματικά την προσοχή στα μάτια σας. Αναζητήστε χρώματα από τα αντίθετα άκρα του χρωματικού φάσματος και κάντε ένα statement πως είστε πιο έτοιμες από ποτέ για μια νέα περιπέτεια.