fbpixel

Search icon
Search
Οι αποχρώσεις που θα απογειώσουν τα μαύρα κομμάτια σας
THE LOOK

Οι αποχρώσεις που θα απογειώσουν τα μαύρα κομμάτια σας

Οι χρωματικοί συνδυασμοί που θα χαρίσουν έξτρα πόντους στην εικόνα σας


Το μαύρο ή αλλιώς ο «βασιλιάς» των neutrals αποτελεί εδώ και πολλές δεκαετίες το πιο διαδεδομένο χρώμα αλλά κι αυτό που απογειώνει την κομψότητα και την υψηλή αισθητική. Όποιο κι αν είναι το στιλ σας, τα black items ανήκουν στις βασικές προσθήκες τόσο της γκαρνταρόμπας όσο και των εμφανίσεων, καθώς ταιριάζουν σε όλες τις περιστάσεις και είναι πάντοτε in fashion. Τη σεζόν που διανύουμε τα total black outfits έχουν βρεθεί στο επίκεντρο, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο τη δημοφιλία αυτού του χρώματος. Παρόλα αυτά, υπάρχουν κι κάποιες αποχρώσεις, οι οποίες κάνουν το απόλυτα match με το μαύρο και δημιουργούν ένα μοναδικό polished και fashionable αποτέλεσμα. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω, ανακαλύψτε τους colour combos και δοκιμάστε τους από σήμερα κιόλας!

Black & White

4f701ebe891cf53e59fcc76dc1cb13d9.jpg

Κομψότητα, διαχρονικότητα και ευελιξία. Αυτά είναι τα τρία βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν ένα από τους πιο αγαπημένους συνδυασμούς όλων των εποχών. Τα δύο άκρα του χρωματικού φάσματος δημιουργούν μία ξεχωριστή αρμονία όταν ενώνονται. Μπορείτε να το πετύχετε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους ανάλογα την προσωπικότητα και τη διάθεση σας. Ο πιο ασφαλής για τον χειμώνα είναι να «παντρέψετε» το παντελόνι σας μαζί μ' ένα πουλόβερ αλλά και να φορέσετε ένα μαύρο κοστούμι με λευκό πουκάμισο. Εμφανίσεις, οι οποίες θα σας συνοδέψουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Φροντίστε τα αξεσουάρ σας να βρίσκονται κι αυτά στις ίδιες αποχρώσεις με τα βασικά κομμάτια.

Black & Red

1706a7e7f97b1d0d98a4c4c27e97c054.jpg

Ο αυστηρός χαρακτήρας του μαύρου έρχεται σε μία αρμονική αντίθεση με το φλογερό κόκκινο και στο τέλος μαζί, καταφέρνουν να αναδείξουν την πιο δυναμική και sexy πλευρά της γυναίκας που θα τα επιλέξει. Εκπέμπουν αυτοπεποίθηση και είναι ένας συνδυασμούς που προτιμούν συχνά οι fashionistas όταν θέλουν να «κλέψουν» τις εντυπώσεις. Διαλέξτε ένα statement παντελόνι, όπως είναι τα δερμάτινα ή τα βινίλ και «παντρέψτε» τα με κόκκινο top ή πουλόβερ. Δεν χρειάζεται να αφιερώσετε πολύ χρόνο στα αξεσουάρ σας. Αρκεί μία handbag κι ένα ζευγάρι hoop earrings και είστε έτοιμες. 

Black & Pink

314026423-1406294646567534-2034280383135010590-n.jpg
Image source: @ninasandbech

Με τους σχεδιαστές να απογειώνουν το ροζ χρώμα και εν συνεχεία την επικράτηση του Barbiecore, τα pink κομμάτια δεν γίνεται να λείπουν από τη γκαρνταρόμπα σας τους επόμενους μήνες. Για πολλές ίσως αποτελούν μία αρκετά έντονη απόχρωση και γι' αυτό διστάζουν να την επιλέξουν, ωστόσο ταιριάζει ιδιαίτερα με το μαύρο, γεγονός που κάνει αυτήν τη διαδικασία ιδιαίτερα εύκολη. Για σίγουρα αποτελέσματα και για να μην υποπέσετε σε τυχόν λάθη, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα total black look και να προσθέσετε ένα ροζ outerwear που θα κάνει τη διαφορά. Ιδανική επιλογή και για τις βραδινές σας εμφανίσεις.

Black & Brown

277605198-646222003436218-4684352356002138203-n.jpg
Image source: @sylviemus_

Αποτελεί ίσως έναν από τους αμφιλεγόμενους χρωματικούς συνδυασμούς όλων των εποχών, αλλά ταυτόγχρονα είναι πάντοτε δημοφιλής. Ακόμα πιο έντονα τον φετινό χειμώνα που το καφέ έχει κάνει ένα πολύ δυναμικό come back. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις αποχρώσεις των δύο χρωμάτων έτσι ώστε να ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους. Ένα cardigan με παντελόνι ή μία φούστα με roll neck σ' αυτά τα δύο διαχρονικά χρώματα, θα σας χαρίσει ευέλικτες εμφανίσεις τόσο για τα πρωινά στο γραφείο όσο και για τις απογευματινές σας βόλτες.