fbpixel

Search icon
Search
Το "kitty cut" θα είναι η πιο δημοφιλής τάση μαλλιών τη νέα χρονιά
HAIR & NAILS

Το "kitty cut" θα είναι η πιο δημοφιλής τάση μαλλιών τη νέα χρονιά

Ας εξερευνήσουμε αυτό το νέο και ανερχόμενο hair trend


Κατά τη διάρκεια του 2023, παρατηρήσαμε την άνοδο του wolf cut και του butterfly cut, - μεταξύ άλλων -, όμως το 2024 ένα είναι το κούρεμα που προβλέπεται να λάβει το στέμμα. Καλώς ορίσατε στο kity cut. Το στιλ αυτό εμφανίζεται σαν "αντίδοτο" στα μεγάλα και γεμάτα φιλάρισμα κουρέματα που αγαπήσαμε από το 2020 έως το 2022. Επιπλέον, συνδυάζεται υπέροχα με την τάση που έχουν είδη να λαμβάνουν πλέον τα κουρέματα - όπως το bob cut, το οποίο φέτος βρέθηκε ξανά στην κορυφή. Βέβαια το kitty cut προσφέρει το πλεονέκτημα του λίγο μεγαλύτερου μήκους και της ευελιξίας.

Ανακαλύψτε περισσότερα για αυτό το ανερχόμενο hair trend

Τι είναι το kitty cut;

Μια πιο κομψή εκδοχή των προηγούμενων αγαπημένων μας κουρεμάτων, το κούρεμα "της γατούλας" είναι λιγότερο ατημέλητο, αλλά εξακολουθεί να προσφέρει λεπτές, εκλεπτυσμένες στρώσεις για να δώσει στα μαλλιά δομή και κίνηση. Με το μήκος του να πέφτει ανάμεσα στους ώμους και την κλείδα, είναι πιο κοντό από το Rachel, αλλά πιο μακρύ από το bob. Το κλειδί είναι ότι συνδυάζει λεπτεπίλεπτα καταιγιστικά στρώματα με ένα αναπάντεχο μήκος - είναι κομψό, αλλά και σέξι και "αιλουροειδές".

Πώς να φορέσετε το kitty cut;

Το κλειδί είναι να κοπεί το μαλλί σε μεγαλύτερες στρώσεις, με τη μεγαλύτερη να είναι μόνο ένα εκατοστό περίπου μικρότερη από το μήκος της βάσης. Στη συνέχεια, ζητήστε από τον hair stylist σας να προσθέσει απαλά ανερχόμενες στρώσεις στο πίσω μέρος και γύρω από το πρόσωπο, χωρίς να τις κάνει πολύ κοντές. Γύρω από το πρόσωπο, τα προαιρετικά πρόσθετα στρώματα που ανεβοκατεβαίνουν μπορούν να προσθέσουν "καδράρισμα" - σκεφτείτε τα layers στο μήκος των ζυγωματικών και στο μήκος του σαγονιού.

Όσον αφορά την υφή, το κόψιμο μπορεί να λειτουργήσει σε ίσια, κυματιστά και σγουρά μαλλιά. Με μπούκλες, μια κοπή ανά μπούκλα θα διασφαλίσει ότι η κοπή θα είναι απόλυτα προσαρμοσμένη σε εσάς. Από πλευράς styling έχουμε δει το κόψιμο να φοριέται blow-dried και au naturale,να έχει όγκο, να είναι μισό-κυματιστό και λίγο ανακατεμένο και να γυρίζει στο πλάι για περισσότερη έμφαση.

Εδώ είναι μερικοί από τους αγαπημένους μας τρόπους για να φορέσουμε το kitty cut

1. Side-flipped kitty cut

2. Kitty cut έως την κλείδα

3. Sultry kitty cut

4. Blow-dried kitty cut

5. Curly kitty cut


Κεντρική φωτογραφία: @emilyshak