fbpixel

Search icon
Search
Το charm-bracelet manicure της Hailey Bieber που πρέπει να δοκιμάσετε
HAIR & NAILS

Το charm-bracelet manicure της Hailey Bieber που πρέπει να δοκιμάσετε

Η πιο φρέσκια και cute τάση στα holiday nails


Είμαι σίγουρη ότι όλες θυμόμαστε εκείνη τη στιγμή όταν τα glazed donut νύχια κατέλαβαν το σύμπαν της ομορφιάς. Αν και μοιάζει σαν χθες, στην πραγματικότητα ήταν πριν από ενάμιση χρόνο, όταν η Hailey Bieber ξεσήκωσε όλο το διαδίκτυο απλώς δείχνοντας τα viral chrome νύχια της. Σήμερα, αλλάζει πιο συχνά τα νύχια της -συμπεριλαμβανομένων των Fruity pebble nails, των νυχιών σε απόχρωση ζεστή σοκολάτα και των αταίριαστων manicure. Αλλά, κρίνοντας από το πιο πρόσφατο nail set της, μπορεί να αισθάνεται λίγο πιο νοσταλγική.

Στις 14 Δεκεμβρίου, η αυτοκρατορία περιποίησης της Hailey, η Rhode, δημοσίευσε ένα καρουζέλ στο Instagram που περιγράφει λεπτομερώς τα γεγονότα του εορταστικού πάρτι του 2023. Αναφέρεται σε μαρτίνι εσπρέσο, αφρόλουτρα, Peptide Lip Tints, photo booths και εορταστική διασκέδαση. Όπως και ένας "σταθμός" manicure, όπου η δημιουργική διευθύντρια και ιδρύτρια στόλισε τα πρόσφατα ανανεωμένα νύχια της με ένα γούρι "R" από πολύτιμους λίθους για την περίσταση.

snapinstaapp-410239798-729858408697959-1861842411455208204-n-1080.jpg

Τα νύχια, τα οποία ταίριαζαν με το frosted chrome μακιγιάζ της στα μάτια, ήταν η επιτομή της τάσης του μανικιούρ με το αγαπημένο της εφέ. Μεσαίου μήκους και σε σχήμα αμυγδάλου, κάθε της νύχι είχε μια γαλακτερή βάση με ροζ απόχρωση. Στη συνέχεια, στην κορυφή, ήταν επικαλυμμένα με την κλασική πούδρα χρωμίου glazed donut. Ωστόσο, η εμφάνιση δεν σταμάτησε εκεί. Όπως αναφέρθηκε, στο δάχτυλο στο οποίο φοράει το wedding ring της, η Bieber είχε ένα τρισδιάστατο χρυσό γούρι σε σχήμα "R" γεμάτο με μικρές αστραφτερές πέτρες. Αν αυτό δεν ήταν αρκετό, και σε άλλα δύο δάχτυλα, πρόσθεσε επίσης ένα μικρό διαμάντι.

Συνδύασε τα νύχια με ένα εξίσου λαμπερό σύνολο. Τα μάτια της ήταν στολισμένα με ένα λεπτό στρώμα λευκού χρωμίου από το waterline μέχρι το φρύδι, το οποίο ήταν επίσης στην ίδια απόχρωση με το highlighter στα μάγουλά της. Φορούσε κόκκινα super glossy χείλη σε χρώμα κερασιού που ταίριαζαν με το σγουρό γούνινο παλτό της και το εφαρμοστό chrome κόκκινο φόρεμά της. 

snapinstaapp-410494319-18425350138037292-3156110460682375430-n-1080.jpg
Αν και πιθανώς έχετε δει παραλλαγές αυτών των νυχιών περισσότερες φορές απ' όσες μπορείτε να μετρήσετε, σε περίπτωση που χρειάζεστε μια ανανέωση, δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε αυτό το look χωρίς να χρειαστεί απαραίτητα να επισκεφθείτε το nail salon
  1. Πρώτα, αφαιρέστε οποιοδήποτε βερνίκι που μπορεί να έχει μείνει στα νύχια σας με ασετόν. 
  2. Στη συνέχεια, κόψτε και λιμάρετε τα νύχια σας στο επιθυμητό μήκος πριν εφαρμόσετε λάδι στα πετσάκια σας για να τα μαλακώσετε και να τα σπρώξετε προς τα πίσω. 
  3. Σκουπίστε τα νύχια σας και γυαλίστε την επιφάνεια για ομοιόμορφο καμβά, προτού περάσετε το αγαπημένο σας βερνίκι βάσης.
  4. Μετά από αυτό, ήρθε η ώρα για το βερνίκι. Το πρώτο βήμα είναι μια ή δύο στρώσεις από ένα γαλακτερό βερνίκι. 
  5. Στη συνέχεια, σφραγίστε το με ένα top coat και αφήστε το να στεγνώσει εντελώς πριν εφαρμόσετε το εφέ χρωμίου. Σφραγίστε το με ακόμη ένα στρώμα top coat και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε.
  6. Ωστόσο, για να ταιριάξετε ακριβώς με το πρόσφατο μανικιούρ της Bieber, θα χρειαστείτε μερικές πολύτιμες πέτρες. Πάρτε κόλλα νυχιών και μικρές χάντρες, στρας ή σκουλαρίκια νυχιών και στερεώστε το γράμμα της επιλογής σας στο ring finger σας, έπειτα προσθέστε μερικές μικρές διαμαντένιες πινελιές σε άλλα σημεία - και, voilà! Θα έχετε ουσιαστικά παρευρεθεί στο πάρτι Χριστουγέννων της Rhode μαζί με την ίδια τη Hailey.

Κεντρική φωτογραφία: @haileybieber