fbpixel

Search icon
Search
28η Οκτωβρίου: Το σύγχρονο resort μεσογειακής πολυτέλειας για ένα αξέχαστο τριήμερο στην Κέρκυρα
TRAVEL

28η Οκτωβρίου: Το σύγχρονο resort μεσογειακής πολυτέλειας για ένα αξέχαστο τριήμερο στην Κέρκυρα

Το Angsana Corfu Resort & Spa μας εισάγει σε μια εκλεπτυσμένη εμπειρία φιλοξενίας


Σε απόσταση 11 χλμ, νότια από την πόλη της Κέρκυρας, κοντά στο παραδοσιακό χωριό Μπενίτσες, δεσπόζει ένα πολυτελές θέρετρο, που μας χαρίζει μια ξεχωριστή υποδοχή μέχρι τους πρώτους φθινοπωρινούς μήνες. Το 5άστερο Angsana Corfu Resort & Spa ταυτίζεται με ένα μεσογειακό «καταφύγιο» εξαιρετικής ομορφιάς και exclusive εμπειρίας φιλοξενίας, στο οποίο μπορούμε να περάσουμε το πολυαναμενόμενο τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου. 

Περιτριγυρισμένο από μια πλούσια βλάστηση με καταπράσινους λόφους και το απέραντο μπλε του Ιονίου, κουβαλάει τα γοητευτικά αρώματα των εξωτικών νησίδων, Παξών και Αντιπαξών. 

The high quality hospitality

angsana-villa-5-V4JgN.jpg

Το μοναδικό resort άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του τον Ιούνιο του 2021, παρουσιάζοντας έναν πρωτότυπο και ενδιαφέρον «διάλογο» μεταξύ της ασιατικής φινέτσας και του Κερκυραϊκού χαρακτήρα. Στόχος του: Να μας μεταφέρει σε μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης, απελευθέρωσης κι ένωσης με τη φύση. Το Angsana Corfu Resort & Spa απλώνεται αρμονικά σε μια έκταση 210 στρεμμάτων και αποτελείται από 159 δωμάτια και σουίτες καθώς και 37 pool villas, 10 από αυτές με εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα και θέα στη θάλασσα, ενώ στις εγκαταστάσεις του περιλαμβάνονται επίσης θεματικά εστιατόρια, bars και lounges, Kids Club, το πολυβραβευμένο Angsana Spa κι και ένα υπερσύγχρονο Health Club με εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα 25μ.

room-str2D.jpg

Το κομψό interior design, με κυρίαρχα τα γήινα χρώματα, αποτίει φόρο τιμής προς τις ελληνικές και ενετικές επιρροές του νησιού. Οι χώροι τελευταίας τεχνολογίας και τα ειδικά σχεδιασμένα έπιπλα δομούν τον ιδανικό τύπο φιλοξενίας, που μας κάνει να αισθανόμαστε οικεία και φιλικά από τα πρώτα λεπτά.

health-club.jpg

Η ευεξία παίρνει τον πρώτο λόγο στο πολυτελές resort, με μια βόλτα στη θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα ή στο πλήρως εξοπλισμένο Health Club και στη συνέχεια στο Angsana Spa.

Μια ιδιαίτερη συλλογή με exclusive wellness products, που στηρίζουν την τοπική κοινωνία και τους παραγωγούς που αναδεικνύουν την ασιατική κληρονομιά του oμίλου, θα ολοκληρώσουν ευχάριστα την διαμονή σας. Επιπλέον, στις δύο επώνυμες fashion boutiques του, θα ανακαλύψετε ρούχα και αξεσουάρ με διαχρονικό κι elegant χαρακτήρα! 

Exclusive gastronomy

botrinis-restaurant-1-1.jpg

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην γαστρονομική κουλτούρα του πολυτελούς resort. Τα εστιατόρια και τα bars και lounges λειτουργούν από το πρωί μέχρι το βράδυ, προσφέροντάς μας εκλεπτυσμένα πιάτα στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του. Στο Ruen Romsai, τον all-day γευστικό προορισμό του ξενοδοχείου, μπορούμε να απολαύσουμε διεθνή γαστρονομία με live kitchen και μπουφέ σε ένα χαλαρό περιβάλλον, ενώ στο Koh θα εντρυφήσουμε στην ασιατική fusion κουζίνα. Στο Sofrito, μπορούμε να γνωρίσουμε έντονα την παραδοσιακή τοπική κουζίνα. Την ίδια στιγμή, στο Botrini's, του βραβευμένου με αστέρι Michelin, Έκτορα Μποτρίνι, μια απαράμιλλη fine-dining εμπειρία μας περιμένει να την ανακαλύψουμε.

The perfect Autumn destination

Ειδικά για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, το μοναδικό resort μας περιμένει, επιφυλάσσοντας ξεχωριστές προσφορές, οι οποίες περιλαμβάνουν προνομιακές τιμές οι οποίες ξεκινούν από 180 ευρώ - μπορείτε να πραγματοποιήσετε την κράτησή σας εδώ. Επιλέξτε ένα από τα άνετα δωμάτια με φόντο το καταπράσινο τοπίο, είτε ένα με θέα στο απέραντο γαλάζιο του Ιουνίου, ή μια από τις Private Villas με ιδιωτική πισίνα. Deluxe υπηρεσίες και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες θα μας κάνουν να ξεχάσουμε τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας. Στην ειδική προσφορά, περιέχεται επίσης δωρεάν αναβάθμιση στον επόμενο τύπο δωματίου (κατόπιν διαθεσιμότητας), πλούσιο πρωινό σε μπουφέ, χώρος στάθμευσης, καλωσόρισμα στο δωμάτιο και υπηρεσία turn down σε αυτό.

angsana-spa-2.jpg

Παράλληλα, θα έχουμε την ευκαιρία να βιώσουμε μια ξεχωριστή εμπειρία αναζωογόνησης, μέσα από το signature μασάζ Angsana Senses, που δίνει έμφαση στα βασικά σημεία πίεσης του σώματος, ενισχύοντας το εσωτερικό μας “chi” ή την ενέργειά μας, εξασφαλίζοντας την απόλυτη αφύπνιση για σώμα και πνεύμα.

Στις επιλογές των autumn activities, που μπορούμε να ακολουθήσουμε, είτε στις εγκαταστάσεις του θερέτρου, είτε στη γύρω περιοχή, κοντά στη φύση, είναι οι πεζοπορίες με εξειδικευμένο οδηγό, στα μονοπάτια μέσα στο δάσος που περιβάλλει το πολυτελές resort ή μια βόλτα με ηλεκτρικό ποδήλατο για να εξερευνήσουμε τα διπλανά παραδοσιακά χωριά. Αποτελεί τον κατάλληλο φθινοπωρινό προορισμό, για να απολαύσουμε τις ομορφιές του natural τοπίου και να γνωρίσουμε τις παραδόσεις του νησιού. 

shutterstock-645163771.jpg

Στην αργία του τριημέρου, λοιπόν, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τις εορταστικές εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου στη φημισμένη παλιά πόλη της Κέρκυρας, που έχει διακριθεί παγκοσμίως ως μνημείο της Unesco. Από νωρίς το πρωί, θα ακούσουμε τα χαρμόσυνα εμβατήρια από τις Φιλαρμονικές στους κεντρικούς δρόμους, τα οποία συνεχίζονται με δοξολογία στη Μητρόπολη, τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση για να καταλήξουμε όλοι στη μοναδική πλατεία Λιστόν με θέα το Παλαιό Φρούριο.

Το luxurious hotel εγκαινιάζει την άφιξη της διεθνούς αλυσίδας Banyan Tree Hotels & Resorts στην Ευρώπη. Με διαχρονικό σεβασμό προς το περιβάλλον, ακολουθώντας την εταιρική στρατηγική "Embracing the Environment, Empowering People" σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα, ο όμιλος συνεχίζει με επιτυχία να αξιοποιεί επί το πλείστον φυσικά συστατικά από το περιβάλλον της περιοχής.

Luxurious facilities & fun activities

health-club-2-vuZ0C.jpg

Η χαλάρωση συνδέεται με την προτεραιότητα του resort. Η ευεξία στο Angsana Corfu Resort & Spa φέρει την υπογραφή του ομίλου Banyan Tree, με το παγκοσμίου φήμης βραβευμένο Angsana Spa. Με 11 αίθουσες θεραπειών με θέα τη θάλασσα, το resort μας προσκαλεί σε ένα αξέχαστο ταξίδι υγείας. Ασιατικές και μεσογειακές τεχνικές προσφέρουν την απόλυτη αναζωογόνηση και χαλάρωση. Το ταξίδι ολοκληρώνεται στο υπερσύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, τη θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα και το yoga deck.

health-club-3.jpg

Για τις οικογενειακές αποδράσεις, το εξειδικευμένο προσωπικό του έχει φροντίσει να παρέχει μια σειρά από δημιουργικές και διασκεδαστικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. Οι γονείς μπορούν να απολαύσουν τους χώρους του ξενοδοχείου, ενώ τους νεότερους επισκέπτες περιμένει ένα εκπληκτικό φυσικό περιβάλλον, υπέροχες λιχουδιές και συναρπαστικοί χώροι παιχνιδιού. Το Rangers's Kids Club & Pool διαθέτει εξωτερική πισίνα δίπλα στην παιδική χαρά, χώρο αναψυχής και ψυχαγωγικά εργαστήρια με επικεφαλής πιστοποιημένους παιδαγωγούς. Το Ranger's Club House, υποδέχεται τα παιδιά σε 200 τ.μ. δημιουργικότητας, έναν ειδικά σχεδιασμένο χώρο με αίθουσες παιχνιδιού και εργαστήρια χειροτεχνίας.

angsana-villa-cybeO.jpg

Tέλος, για όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν το νησί της Κέρκυρας, το Angsana Corfu Resort & Spa έχει φροντίσει να μας αποκαλύψει σημαντικές πτυχές του. Από μια ολοήμερη εξόρμηση στην ατμοσφαιρική Παλιά Πόλη της Κέρκυρας και μια επίσκεψη στο Αχίλλειο και από μια βόλτα στις παραδοσιακές Μπενίτσες μέχρι πεζοπορία στα κατάφυτα μονοπάτια του νησιού, βόλτα με πόνι και παρατήρηση φλαμίνγκο στη λίμνη Κορισσίων, μπορούμε να περάσουμε ευχάριστες στιγμές όλη μέρα.

Κάντε την κράτησή σας εδώ!

Info: Angsana Corfu Resort & Spa, Άκρα Πούντα, Μπενίτσες, Facebook: @Angsana Corfu Resort & Spa, Instagram: @angsanacorfu