fbpixel

Search icon
Search
Το πολυαναμενόμενο 5* resort του διεθνούς ξενοδοχειακού οµίλου της Ευρώπης άνοιξε τις πύλες του στην Κέρκυρα
MAGAZINE

Το πολυαναμενόμενο 5* resort του διεθνούς ξενοδοχειακού οµίλου της Ευρώπης άνοιξε τις πύλες του στην Κέρκυρα

Το Angsana Corfu προσφέρει μια ανεπανάληπτη εµπειρία διακοπών


Το πολυαναµενόµενο 5* Angsana Corfu άνοιξε τις πόρτες του αυτό το καλοκαίρι, σηµατοδοτώντας την άφιξη του διεθνούς ξενοδοχειακού οµίλου Banyan Tree Hotels & Resorts στην Ευρώπη, κι υποδέχεται ήδη τους πρώτους επισκέπτες, εγκαινιάζοντας µια απαράµιλλη εµπειρία διακοπών, µε high-end υπηρεσίες. Πρόκειται για ένα µεσογειακό «καταφύγιο» ανεπανάληπτης οµορφιάς, έκτασης 210 στρεµµάτων, που φιλοξενεί 159 δωµάτια και σουίτες, καθώς και 37 pool villas, χτισµένες αµφιθεατρικά. 

Στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του συµπεριλαµβάνονται 11 εστιατόρια και lounge bars, εσωτερική πισίνα κι εξωτερική infinity pool, τo Rangers’ Club -παιδότοπος µε πισίνα-, ιδιωτική παραλία, υπερσύγχρονο γυµναστήριο, gallery, καθώς και το Amalia Hall, που το κάνουν να ξεχωρίζει για τον σύγχρονο και κοσµοπολίτικο χαρακτήρα του, αντάξιο ενός spa & beach resort. Συνδυάζοντας στοιχεία από την κουλτούρα και την ιστορική αρχιτεκτονική της Κέρκυρας µε τη φιλοσοφία του brand Angsana, αποτελεί ιδανική επιλογή για ζευγάρια, οικογένειες και παρέες, προσδίδοντας µια περιπετειώδη διάσταση άνευ προηγουµένου στην ολιστική accommodation experience που προσφέρει.

angsana-corfu63905-main-infinity-pool-seaviews-2-vpaterakis-credits.jpg

Highlights

1. Η τοποθεσία του, στον καταπράσινο λόφο στις Μπενίτσες της Κέρκυρας, µε µοναδική πανοραµική θέα στο Ιόνιο.

2. Η φιλοσοφία του, που αποσκοπεί στο να εξυψώσει την έννοια της ελληνικής φιλοξενίας, ενώνοντας δύο διαφορετικούς κόσµους, µε την υιοθέτηση ασιατικών στοιχείων.

3. Το ξεχωριστό γαστρονοµικό ταξίδι που προσφέρει το εστιατόριο Botrini’s, µε το εξαιρετικό µενού µεσογειακών γεύσεων, που φέρει την υπογραφή του -βραβευµένου µε αστέρι Michelin- σεφ Έκτορα Μποτρίνι.

4. Το βραβευµένο Angsana Spa, µε 11 δωµάτια θεραπείας, που ανεβάζει ψηλά τον πήχη στον τοµέα της ευεξίας.

5. Η προσωποποιηµένη εξυπηρέτηση από την οµάδα του καταλύµατος, που στόχο έχει να οργανώσει µε τον καλύτερο τρόπο τις διακοπές σας προσφέροντας πλήθος επιλογές δραστηριοτήτων εντός κι εκτός του resort, καθώς και οι µοναδικές εγκαταστάσεις και παροχές, κατάλληλες για τη διοργάνωση κοινωνικών κι επαγγελµατικών εκδηλώσεων.

angsana-corfu64086-ionian-seaview-2bedroom-8.jpg

Info: Angsana Corfu Resort & Spa, 11ο χλμ. Ε.Ο. Κέρκυρας - Λευκίμμης, Μπενίτσες Κέρκυρας, angsana.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2021