fbpixel

Search icon
Search
Ένα αξέχαστο Πάσχα στο απόλυτο 5* luxury resort της Κέρκυρας
TRAVEL

Ένα αξέχαστο Πάσχα στο απόλυτο 5* luxury resort της Κέρκυρας

Το Angsana Corfu Resort & Spa σάς υποδέχεται την ωραιότερη εποχή του χρόνου, ποντάροντας στην αυθεντική φιλοξενία


Φέτος την άνοιξη, το Angsana Corfu Resort & Spa σάς καλεί να ζήσετε το παραδοσιακό ελληνικό Πάσχα και να βιώσετε μια ξεχωριστή εμπειρία σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας και του Ιονίου. Σε ένα καταπράσινο τοπίο με πανοραμική θέα στη θάλασσα, το resort προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία ελληνικής φιλοξενίας σε μια από τις ωραιότερες εποχές του χρόνου.

Όσο η μεγάλη αυτή γιορτή πλησιάζει, δεν έχετε παρά να πραγματοποιήσετε το check-in σας σ' ένα από τα ομορφότερα resorts της Ελλάδας, ώστε να περάσετε αξέχαστα!

Ένα αξέχαστο Πάσχα στο Angsana

unnamed-oVxGA.jpg

Το Κερκυραϊκό Πάσχα με τα ιδιαίτερα τοπικά του έθιμα αποτελεί την ιδανική αφορμή για να επισκεφθείτε το νησί της Κέρκυρας και να απολαύσετε την ήρεμη και σύγχρονη πολυτέλεια που προσφέρει το resort. Επιλέξτε ανάμεσα σε μοναδικά πακέτα προσφορών για τις ημέρες του Πάσχα και χαρίστε σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα μια απαράμιλλη εμπειρία φιλοξενίας και χαλάρωσης.

Οι καλεσμένοι έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν κατά την άφιξή τους ένα παραδοσιακό ελληνικό καλωσόρισμα, πλούσιο πρωινό καθημερινά για δύο άτομα, ένα μοναδικό κουπόνι, για το πολυβραβευμένο Angsana Spa και πολλές ακόμα εκπλήξεις. Το Μεγάλο Σάββατο είναι συνώνυμο με τους εορτασμούς, καθώς είναι η μέρα της Ανάστασης και το resort προσφέρει μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο μενού του ένα γαστρονομικό ταξίδι για δύο άτομα. Η εορταστική ατμόσφαιρα συνεχίζεται και την Κυριακή του Πάσχα με παραδοσιακές γεύσεις και πασχαλινά εδέσματα.

Άλλωστε, το Πάσχα στην Κέρκυρα είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο μεγαλοπρεπή σε όλη την Ελλάδα και το Angsana Corfu Resort & Spa χαρίζει αξέχαστες αναμνήσεις σε ένα μεσογειακό καταφύγιο ανεπανάληπτης ομορφιάς! Να σημειωθεί πως για τις εξορμήσεις του Απριλίου, του Μαΐου και του Ιουνίου, στο Angsana Corfu υπάρχουν προσφορές ως προς τη διαμονή, τις οποίες αξίζει να εκμεταλλευτείτε για να περάσετε μοναδικά! Κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις special prices που αφορούν στο dining and drinking, αλλά και στα spa treatments. Μάλιστα, όσο πιο νωρίς πραγματοποιήσετε την κράτησή σας, μπορείτε να κερδίσετε έως και 20% έκπτωση, ενώ εάν επιλέξετε να μείνετε για τρία -ή και περισσότερα- βράδια, θα κερδίσετε 25% έκπτωση. Plus, εάν γίνετε μέλος στο Sanctuary Club του Resort, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε extra special benefits!

Μια εμπειρία διαμονής, συνώνυμη με τη σύγχρονη πολυτέλεια

5x2a4227-edit-2eMFP.jpg

Το ονειρικό resort αποτελείται από πολυτελή δωμάτια, σουίτες και βίλες με ιδιωτικές πισίνες, χτισμένες αμφιθεατρικά στην πλαγιά του λόφου. Απλώνεται αρμονικά σε 210 στρέμματα και περιλαμβάνει 159 σουίτες και 37 βίλες με θέα τη θάλασσα. Οι εσωτερικοί χώροι χαρακτηρίζονται από κομψότητα και γήινους τόνους, με τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό να αποδίδει φόρο τιμής στις ελληνικές και ενετικές επιρροές του νησιού.

Ανέσεις υψηλού επιπέδου, τεχνολογία αιχμής και made to fit έπιπλα δημιουργούν ένα φιλόξενο περιβάλλον, προσκαλώντας τους επισκέπτες σε έναν χώρο απόλυτης χαλάρωσης. Οι εντυπωσιακές βίλες διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες και ηλιόλουστες βεράντες, όλες με εκπληκτική θέα το Ιόνιο Πέλαγος.

Όποια κι αν είναι η επιλογή των επισκεπτών, η διαμονή στο Angsana Corfu αποτελεί πρότυπο διακριτικής μεσογειακής πολυτέλειας!

Architecture, Spa & Wellness

unnamed-ahRfk.jpg

Με έμπνευση από το Κερκυραϊκό τοπίο, η αρχιτεκτονική του Angsana Corfu σε ταξιδεύει σαν ένα καράβι με προορισμό την ίδια τη φύση, την εμπειρία να πετάς και να αισθάνεσαι την ένωση της θάλασσας με τον ουρανό. Το θέρετρο είναι χτισμένο στην πλαγιά του λόφου, δημιουργώντας ένα δίκτυο πολυτελών εγκαταστάσεων. Το κεντρικό κτήριο αποτελεί φόρο τιμή στα χρώματα της ελληνικής υπαίθρου, ενώ οι βίλες έχουν εσωτερικό διάκοσμο το ξύλο και φυσικά υλικά, με αποτέλεσμα ένα φιλόξενο περιβάλλον.

Bonus, η ευεξία στο Angsana Corfu φέρει την υπογραφή του Ομίλου Banyan Tree, με το παγκοσμίου φήμης βραβευμένο Angsana Spa. Με 11 αίθουσες θεραπειών με θέα τη θάλασσα το Angsana Corfu προσκαλεί τους επισκέπτες σε ένα αξέχαστο ταξίδι υγείας κι ευεξίας. Ασιατικές και μεσογειακές τεχνικές εμπεριέχονται στις Angsana signature θεραπείες, προσφέροντας στους επισκέπτες απόλυτη αναζωογόνηση και χαλάρωση. Το ταξίδι αναζωογόνησης ολοκληρώνεται στο υπερσύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, τη θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα και το yoga deck.

The Easter Menu: Ένα γαστρονομικό ταξίδι με άρωμα παράδοσης

5x2a9608.jpg

Η γαστρονομία βρίσκεται στο επίκεντρο του Angsana Corfu Resort & Spa, με 4 εστιατόρια και 7 lounges. Προσφέροντας εντυπωσιακές προτάσεις γευστικών εμπειριών σε εσωτερικούς κι εξωτερικούς χώρους που χαρακτηρίζονται για την αισθητική και το design τους, το θέρετρο αποτελεί «καταφύγιο» για τους απαιτητικούς λάτρεις του καλού φαγητού.

5x2a9551.jpg

Για το φετινό Πάσχα, το μενού έχει εμπλουτιστεί και σας καλεί να βιώσετε την απόλυτη fine dining experience που ποντάρει στην παράδοση -αυτήν τη φορά με ένα gourmet twist! Από τα πιάτα που ήδη ξεχωρίζουν, δε θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε την traditional μαγειρίτσα, το αρνί και το κοκορέτσι, τη χοιρινή πορκέτα με μελωμένες πατάτες, καθώς και το μαριναρισμένο κοτόπουλο με εσπεριδοειδή και μουστάρδα Dijon. Μάλιστα, το μενού έχει διαμορφωθεί και για τα παιδιά, προσφέροντας -μεταξύ άλλων- οι πέννες με ντοματίνια, παρμεζάνα και βασιλικό, ο ψητός σολομός με μάραθο και σάλτσα λεμονιού, αλλά και το ψητό αρνί με σάλτσα μέντας και λεμονιού. Plus, ολοκληρώστε το γαστρονομικό σας ταξίδι με ένα θεϊκό εκμέκ τσουρέκι με κρεμά βανίλια και παγωτό κανέλα ή μια φρέσκια φρουτοσαλάτα για τα παιδιά σας.

Info:

Διεύθυνση: 11ο χλμ. Ε.Ο. Κέρκυρας - Mπενιτσών, Άκρα Πούντα, 49084, Κέρκυρα

Τηλ.: 26610 22900

Site: angsana.com/greece/corfu

E-mail: reservations-corfu@angsana.com

Instagram: @angsanacorfu

Facebook: Angsana Corfu Resort & Spa