fbpixel

Search icon
Search
Grand Opening: Το πολυτελές resort της Κέρκυρας που κυριαρχεί στο DNA του μια ολιστική εμπειρία διαμονής
TRAVEL

Grand Opening: Το πολυτελές resort της Κέρκυρας που κυριαρχεί στο DNA του μια ολιστική εμπειρία διαμονής

To Angsana Corfu μετατρέπεται στο απόλυτο καλοκαιρινό όνειρο


Σε απόσταση 11 χλμ. νότια από την πόλη της Κέρκυρας, μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO με το επιβλητικό παλιό φρούριο, το Angsana Corfu Resort & Spa μετατράπηκε στο πρώτο ξενοδοχείο του βραβευμένου brand Angsana που λειτουργεί στην Ευρώπη, κάτω από την ομπρέλα του Διεθνούς Ομίλου Banyan Tree Hotels & Resorts. To υπερσύγχρονο resort εισάγει μια νέα φιλοσοφία διακοπών στην Ελλάδα, επιτρέποντας στον επισκέπτη να βιώσει μια πραγματική εμπειρία χαλάρωσης κι ευεξίας. Θέτοντας στο επίκεντρο τις ανάγκες του εκάστοτε visitor συστήνει στο κοινό ό,τι πιο νέο και καινοτόμο κυριαρχεί στον κόσμο της φιλοξενίας και της ευζωίας. 

Εναρμονισμένο με την ασιατική κουλτούρα και σε πλήρη σύζευξη με το ελληνικό του μεσογειακό ταμπεραμέντο, προσφέρει τη «ζεστασιά», που οδηγεί στην αναζήτηση μιας εσωτερικής ανάπαυσης. Στους χώρους του νιώθει κανείς την απόλυτη εμπειρία διαμονής. Η υψηλή αισθητική στο design συναγωνίζεται την άριστη ποιότητα και τις premium υπηρεσίες με ένα αυθεντικό DNA που εξυμνεί την έννοια του "well-being", κάνοντας το επιβλητικό resort του αγαπημένου νησιού των Επτανήσων προορισμό - «κόσμημα». 

Η γειτνίαση του με το Αχίλλειο -το περίφημο παλάτι της αυτοκράτειρας Sissy της Αυστρίας- προσθέτει στο περιβάλλον του μια ηχώ βασιλικής εποχής. Το θέρετρο βρίσκεται στην ειδυλλιακή καταπράσινη κορυφή του λόφου με θέα στα γαλαζοπράσινα νερά του ιστορικού κόλπου Μπενίτσες, ενώ απέχει μια «ανάσα» από τα εξωτικά νησάκια Παξούς και Αντίπαξους. Το luxurious resort φέρνει σε μοναδική ισορροπία την παραδοσιακή κληρονομιά και την βαθιά αίσθηση του "ανήκειν" σε έναν τόπο, γεμάτο φυσική ομορφιά.

Time for check in

6-f4R5a.jpg

Με μια πρώτη ματιά στο πολυτελές lobby του, θαυμάζει κανείς την προσεγμένη ποιότητα των υλικών και την ιδιαίτερη προσέγγιση ενός μοντέρνου interior design. Το ειδικά διαμορφωμένο lounge του εντυπωσιάζει με τη σύγχρονη αρχιτεκτονική δομή και γίνεται ο ιδανικός χώρος ξεκούρασης για μικρούς και μεγάλους, ενώ στο welcome bar του μπορείτε να απολαύσετε το ποτό ή το cocktail σας, που θα σηματοδοτήσει την επίσημη έναρξη των καλοκαιρινών σας διακοπών. 

Το θέρετρο προσφέρει μια συλλογή από 159 σύγχρονα δωμάτια και σουίτες, καθώς και 37 πολυτελείς βίλες, χτισμένες σε στιλ τοπικής αρχιτεκτονικής, που εκτείνονται σε όλη την έκταση του λόφου -μια εξαιρετική τοποθεσία που δίνει πρόσβαση σε μεσογειακούς κήπους κι ελαιώνες, με breathtaking θέα στο Ιόνιο Πέλαγος και την εξοχή. Το καταπληκτικό με αυτό το «καταφύγιο» είναι το γεγονός ότι μαγεύει με την εξαίσια πανοραμική θέα του, στην οποία αποκτά κανείς πρόσβαση από σχεδόν κάθε γωνιά του.

Οι ρυθμοί της ζωής στο Angsana Corfu κυλούν διαφορετικά, δίνοντας στον επισκέπτη την ευκαιρία να γευτεί μια «δόση» προσιτής πολυτέλειας, αλλά και εσωτερικής γαλήνης. Παραμένοντας πιστό στις αρχικές καταβολές του, αλλά προσθέτοντας και σύγχρονες, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες -έπειτα από ένα εκτεταμένο και απαιτητικό πρόγραμμα εργασιών- το κτιριακό συγκρότημα που στέγαζε παλαιότερα το San Stefano ανακαινίστηκε πλήρως και μετατράπηκε σε ένα πραγματικά πολυτελές resort υψηλών προδιαγραφών, ανάλογο της ιστορίας του ασιατικού ξενοδοχειακού κολοσσού.

10-LDu33.jpg

Σημείο αναφοράς του: η μαγική infinity pool του, που ενσωματώνει την καρδιά του τρόπου ζωής του θέρετρου. Με τα χαλαρωτικά sunbeds να την «τυλίγουν» δίνει την αίσθηση, ότι ο χρόνος σταματά και στην bucket list σας παίρνουν θέση οι πιο επιθυμητές καλοκαιρινές απολαύσεις! Ο ήλιος λούζει κάθε στιγμή της ημέρας το ονειρικό σκηνικό της πισίνας, το οποίο μάλιστα διακρίνεται για την απίστευτη θέα του. Παράλληλα, στην παραλία του ο ήλιος και η θάλασσα γίνονται «ένα» και υπέροχες ημέρες και νύχτες εξελίσσονται στις πολυτελείς ξαπλώστρες του beach bar του.

The rooms

angsana-corfu70261.jpg

Ευρύχωρα και με ομοιογενές design που ξεχωρίζει, τα δωμάτια του Angsana Corfu περικλείουν την αίσθηση πολυτέλειας και υψηλής αισθητικής που διέπει ολόκληρο το resort. Με το ανατρεπτικό japanese στιλ τους, προσφέρουν πραγματικές στιγμές χαλάρωσης. Από τις υφασμάτινες ιδιαίτερες παντόφλες τους, μέχρι την ιαπωνική ρόμπα που διαθέτουν, ξεπερνούν κάθε προσδοκία βάζοντάς σας σε ένα mindset μοναδικής ευεξίας!

Premium dining

9-Mm5m8.jpg
5-SYBuA.jpg

To Angsana Corfu θέτει ωστόσο και τις γαστρονομικές απολαύσεις ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων του. Το θέρετρο προσφέρει μια ξεχωριστή παλέτα «ζωντανών» γεύσεων και συνδυασμών με επιρροές από όλο τον κόσμο. Tα 10 premium εστιατόρια και lounge bars του resort θέτουν τις βάσεις για ένα απίστευτο γαστρονομικό ταξίδι, που πρόκειται να εξιτάρει τον ουρανίσκο σας. Από fusion ασιατική κουζίνα και sushi, μέχρι ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις με τοπικές Κερκυραϊκές λιχουδιές, τα εστιατόρια του ξενοδοχείου εξυμνούν το fine dining στις εξωτερικές βεράντες της τραπεζαρίας με πανοραμική θέα στη θάλασσα και στην ορεινή χώρα, κάνοντας κάθε γεύμα μια αξέχαστη εμπειρία.

agsana-wwwstavroshabakis-78.jpg

Επιλέξτε ανάμεσα από μια σειρά γαστρονομικών και οινικών προτάσεων της κερκυραϊκής και της ελληνικής κουζίνας στο Sofrito, τη σύγχρονη εκδοχή της ελληνικής ταβέρνας, διεθνή δημοφιλή πιάτα στο υπέροχο all day εστιατόριο Ruen Rοmsai, ιδιαίτερες ιαπωνικές επιλογές στο trendy Koh, αλλά και χαλάρωση στις μαξιλάρες του εξωτερικού Starboard Lounge με απογευματινά απεριτίφ. Τα βράδια ανήκουν στο rooftop bar Vertigo για ένα ποτό κάτω από τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό. Αποκορύφωμα αυτής της μοναδικής γευσιγνωστικής περιήγησης στο Angsana Corfu αποτελεί η άφιξη του εστιατορίου Botrini’s, όπου οι επισκέπτες θα ζήσουν μια εξαιρετική εμπειρία μεσογειακών γεύσεων, με την υπογραφή του βραβευμένου με αστέρι Michelin σεφ, Έκτορα Μποτρίνι.

Body & Soul

agsana-wwwstavroshabakis-34.jpg

Ο όρος ευεξία αναβιώνει στο βραβευμένο Angsana Spa, έναν υπερσύγχρονο χώρο που προάγει την ευφορία, και προσφέρει μια αναζωογονητική αίσθηση αφής, χρησιμοποιώντας τεχνικές μασάζ, όπου η Ανατολή συναντά τη Δύση. Κάντε δώρο στον εαυτό σας μια πραγματική στιγμή χαλάρωσης, που θα αποτελέσει πραγματική «όαση» τόσο για το σώμα όσο και για την ψυχή. Παράλληλα, μην παραλείψετε να περάσετε μια βόλτα και από το over the top γυμναστήριό του, που διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, που θα σας παρέχουν την ύψιστη αίσθηση αποθεραπείας.

High end shopping

2-Vw49p.jpg
11-b9njg.jpg

Last but no least, εάν λατρεύετε και εσείς μια high end shopping εμπειρία, μια βόλτα από την monobrand boutique της υπέροχης Themis Z θα σας πείσει πως το Angsana Corfu ξεχωρίζει για τις εκλεκτές επιλογές του, αλλά και προτάσεις του στον κόσμο της μόδας και του design. Καταφέρνει να παρέχει μια ολοκληρωμένη luxury staying experience, προσφέροντας τα fashionable ρούχα, αλλά και αξεσουάρ της γνωστής σχεδιάστριας που φημίζεται για το κομψό στιλ και την εκλεπτυσμένη αισθητική, και όλα αυτά πάντοτε με μια δόση αυθεντικού μεσογειακού ταμπεραμέντου.

Info

Angsana Corfu Resort & Spa
11ο χλμ. Ε.Ο. Κέρκυρας-Λευκίμμης,
49084 Μπενίτσες, Κέρκυρα
www.angsana.com