fbpixel

Search icon
Search
10 νέα καλοκαιρινά αρώματα για να μυρίζετε summer αύρα στο πέρασμά σας
EDITORS' CHOICE

10 νέα καλοκαιρινά αρώματα για να μυρίζετε summer αύρα στο πέρασμά σας

Βρείτε τις νότες που θα ταιριάξουν στη δική σας διάθεση


Τα καλοκαιρινά αρώματα έχουν μια μοναδική ιδιότητα, μπορούν να σας μεταφέρουν -μόνο με ένα ψέκασμα- στις πιο ωραίες αναμνήσεις. Σας κάνουν να αναπολείτε στιγμές, χαμόγελα, έρωτες και εκείνα τα πρώτα παγωτά που πάντα μένουν αξέχαστα. Και το καλύτερο; Δημιουργούν την τέλεια «πρόγευση» για όλα όσα έρχονται με την έλευση αυτής της εποχής. Έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι αναζητήσεις στο google για τα top καλοκαιρινά αρώματα έχουν αυξηθεί κατά πολύ... Με έναν τρόπο, όλοι ανυπομονούν να ζήσουν και να μυρίσουν ξανά όλα όσα τους κάνουν ευτυχισμένους! 

Για να ξεκινήσει κι επίσημα η καλοκαιρινή σεζόν, θα σας παρουσιάσουμε τα δικά μας αγαπημένα κι είμαστε σίγουρες ότι θα τα λατρέψετε! 

The summer perfumes!

1. The Scent Magnetic For Her, Boss, Attica

scent-magnetic.webp

BUY HERE

Ζήστε τη δύναμη της έλξης και της αποπλάνησης, μια πιο έντονη εκδοχή του αρώματος BOSS The Scent, που αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις. Είναι ένα έντονα σαγηνευτικό κεχριμπαρένιο άρωμα με νότες κορυφής από το λουλούδι Osmanthus που έχουν ενισχυθεί για να δώσουν αμέσως σε αυτό το άρωμα έναν πιο έντονο αισθησιασμό.

2. Signorina Libera, Ferragamo, Hondos Center

01-dDxJT.webp

BUY HERE

Μια αίσθηση ενέργειας και λάμψης, μια πρόσκληση σε όλες τις γυναίκες να εκφράσουν τις μοναδικές τους προσωπικότητες και να ακολουθήσουν τα μονοπάτια τους. Πέρα από κάθε φόβο και προκατάληψη, αγκαλιάζοντας τις ενδυναμωτικές αξίες της χαράς και της συντροφικότητας. 

3. Arancia La Spugnatura, Acqua di Parma, Attica

arancia-la-spugnatura.webp

BUY HERE

Aπό μια παραδοσιακή και ιδιαίτερα artisanal μέθοδο εκχύλισης έρχεται μια σπάνια και πολύτιμη εσάνς ενός ιδιαίτερου εσπεριδοειδούς του Arancia Vaniglia, στην καρδιά μιας ζωηρής και πολύπλευρης σύνθεσης. Η La Spugnatura, η μέθοδος εκχύλισης με την οποία συλλέγεται η πιο πολύτιμη εσάνς του πορτοκαλιού Arancia Vaniglia, είναι μια παραδοσιακή τεχνική που ασκείται από λίγους τεχνίτες στην Ιταλία.

4. Light Blue Summer Vibes Eau De Toilette, Dolce & Gabbana, Sephora

666908-swatch.jpg

BUY HERE

To Light Blue Summer Vibes Eau de Toilette αιχμαλωτίζει το όνειρο μιας ρομαντικής απόδρασης στο Κάπρι. Το εμβληματικό άρωμα Light Blue επαναπροσδιορίζεται χάρη στη φρέσκια πινελιά από Περγαμόντο Καλαβρίας που συνοδεύεται από τη γλυκύτητα των φρούτων και το καταπραϋντικό χάδι από ξυλώδεις νότες.

5. Fine Powder, Zoniou

perfume-fine-powder.png

BUY HERE

Φρούτα και γλυκάνισος, γεράνι και βιολέτα με αρωματική βάση βανίλιας και πούδρας δίνουν στο Fine Powder τον TRÈS chic, αέρινο χαρακτήρα του. Τα floral στοιχεία του κορυφώνονται σε μία έκρηξη μυστηρίου. 

6. Aqua Universalis Cologne, Maison Francis Kurkdjian, Attica

10-RciwN.webp


BUY HERE

Το περγαμόντο από την Καλαβρία και η γλύκα ενός ακόρντου white musk πλέκονται με ένα ζωηρό κύμα από διάφανα λευκά λουλούδια, όπως ο φιλάδελφος και το γλυκομπίζελο. Το Aqua Universalis Cologne forte ενσαρκώνει τη χαρά της λευκότητας, τη φωτεινότητα, την αγνότητα μιας ανάσας φρέσκου αέρα που αγκαλιάζει τις αισθήσεις.

7. Soleil De Feu Eau De Parfum, Tom Ford, Hondos Center

soleil-de-feu-eau-de-parfum.webp

BUY HERE

To Soleil De Feu αιχμαλωτίζει την μεγαλοπρέπεια του ήλιου όπως βασιλεύει και αντανακλάται στη θάλασσα ζωγραφίζοντας τον ουρανό με φλογερές ακτίνες φωτός.

8. Un Jardin à Cythère, Hermes, Sephora

un-jardin-a-cythere.jpg

BUY HERE

Δημιουργία της Christine Nagel, αρωματοποιού της Hermès, το Eau de toilette Un Jardin à Cythère είναι ένας κήπος που εκπλήσσει, ούτε πράσινος, ούτε ανθισμένος, αλλά… ξανθός. Η έκφραση μιας οσφρητικής αναζήτησης που διασχίζει την Πελοπόννησο και οδηγεί στα Κύθηρα, ένα ελληνικό νησί που έχει εμπνεύσει πολυάριθμους καλλιτέχνες.

9. Santorini Sunrise, Escada, Attica

01-VU8Am.webp

BUY HERE

Είστε έτοιμοι να αποδράσετε στο όμορφο νησί της Σαντορίνης, στην αυθεντική και υπέροχη Ελλάδα; Βυθιστείτε σε αυτόν τον λευκό και γαλάζιο παράδεισο, με το νέο άρωμα Santorini Sunrise Limited Edition. Το άρωμα ανοίγει με ένα φρέσκο και εθιστικό σορμπέ μανταρινιού και περγαμόντου, ενισχυμένο από μια νότα από λαμπερά πέταλα γιασεμιού.

10. Perfect, Marc Jacobs, Sephora

perfect-eau-de-toilette.webp

 

BUY HERE

Λαμπερό και χαρούμενο. Ένας συνδυασμός του Perfect Eau de Parfum και του Perfect Intense, το floral άρωμα Marc Jacobs γιορτάζει τη δύναμη του να είστε αληθινά ο εαυτός σας. Προσφέρει μια φρέσκια οσφρητική όψη και μια πιο οικεία ερμηνεία του να είστε #PerfectAsIAm.