fbpixel

Search icon
Search
Οι hottest τάσεις στα bikini μαγιό για να υιοθετήσετε φέτος
TRENDS & CATWALKS

Οι hottest τάσεις στα bikini μαγιό για να υιοθετήσετε φέτος

Φέτος είναι η χρονιά που οι minimal αλλά και οι maximal επιλογές είναι in!


Με την επίσημη άφιξη του καλοκαιριού, δεν μπορούμε να μην σκεφτόμαστε τις εμφανίσεις μας στην παραλία - που θα γίνονται όλο και πιο συχνές. Βασικό κομμάτι για τα beach looks αποτελεί φυσικά το bikini. Η διαδικασία εύρεσης των κατάλληλων σχεδίων για τη φετινή σεζόν έχει ξεκινήσει και οι επιλογές είναι πολλές, με στόχο να ικανοποιήσουν όλους τους σωματότυπους, αλλά και τις προτιμήσεις. 

Από μεταλλικές και mermaid-core αποχρώσεις, μέχρι statement pieces, αλλά και all time classic τριγωνικά bikinis, καλό θα είναι να βρείτε από τώρα αυτά που σας ταιριάζουν. Το βασικό κριτήριο δεν είναι οι τάσεις αλλά το πώς θα νιώθετε μέσα στο μαγιό σας. Εκτός από την παραλία μπορείτε να τα φορέσετε και για τις απογευματινές σας βόλτες στο νησί, μαζί με bermuda shorts ή linen trousers αλλά και μέσα από πουκαμίσες και τα αέρινα φορέματά σας.

Αν δεν έχετε βρεθεί ακόμα στην παραλία φέτος, είναι θέμα χρόνου να απλώσετε το αντηλιακό σας και να κάνετε ηλιοθεραπεία, παρέα με το bikini σας. Δείτε παρακάτω τα αγαπημένα μας styles για φέτος!

The minimal

kaia-gerber-black-string-bikini.webp
Image source: @kaiagerber

Τα απλά τριγωνικά bikini δεν μπορούν ποτέ να είναι out of style. Επιλέξτε το διαχρονικό μαύρο που δίνει μια διαχρονική και κλασική νότα στα beach look σας ή επιλέξτε μία από τις πιο κυρίαρχες τάσεις στα μαγιό για το 2023 που είναι οι καφέ γήινες αποχρώσεις. Ένα triangle bikini ταιριάζει άψογα loose παντελόνες και λινές πουκαμίσες. Τελειoποιήστε με μια raffia bag και ένα καπέλο ψάθινο ή jockey.

One shoulder

seafolly-cleo-one-shoulder-bikini-4.jpeg
Image source: Seafolly

Τα μονόωμα μαγιό είναι ένας φανταστικός τρόπος να διατηρήσετε την εμφάνιση σας minimal & chic, προσθέτοντας ταυτόχρονα και χαρακτήρα και ένα fashionable twist. Επιλέξτε μονόχρωμα όπως πράσινο που θα φορεθεί πού ή και printed εκδοχές. 

Sporty aesthetic

screenshot-2023-06-07-at-111231-am.png
Image source: Hunza G.

Όταν πρόκειται για τα ρούχα που φοράμε, η άνεση είναι το «κλειδί» - και το ίδιο ισχύει και τα μαγιό! Τώρα, τα αθλητικά τύπου κοψίματα σε συνδυασμό με ruched υφάσματα που αγκαλιάζουν το σώμα είναι οι ιδανικοί σύμμαχοι για την παραλία.

Retro prints

swimwear-trends-2023-306240-1679336255830-image900x0c.jpg
Image source:@sandrashehab

Αν θέλετε τα μαγιό σας να αξιοποιήσουν τη γενικότερη ρετρό τάση της σεζόν, τότε δεν έχετε παρά να αναζητήσετε τα φωτεινά, εμπνευσμένα από τη δεκαετία του '70 prints, όπως τα χαβανέζικα, τα paisley και τα ψυχεδελικά floral. 

Metallics, shimmer & mermaid-core

346048301-915363669726071-7608331785728975882-n.jpg
Image source: @triangl

Το metallic trend έχει έρθει μάλλον για να μείνει - αφού το έχουμε δει παντού, από τα catwalks στο street style και τώρα και στην παραλία. Δώστε μια λάμψη στο beach look σας φορώντας ένα metallic ή shimmery κομμάτι που παραπέμπει και στο φετινό mermaid-core trend.

Crochet-craze

tiatop-pinkchecker-750x.webp
Image source: Frankies Bikinis

Ένα crochet μαγιό θεωρείται key beachwear piece, είτε επιλέξουμε ένα patterned είτε ένα απλό, μονόχρωμο σχέδιο. Διαλέξτε μεταξύ ενός bikini set ή ενός ολόσωμου. Μην ξεχνάτε πως, πλέον, υπάρχουν και διάφορα crochet-look μαγιό με πλέξη lycra που προσθέτουν παραπάνω άνεση.

High waisted option

whistles-klara-minimal-bikini-top-black-01.webp
Image source: Whistles

Τα μπικίνι με ψηλή μέση είναι old school άλλα και edgy. Η σιλουέτα αυτών των μπικίνι τείνει προς το αθλητικό, γεγονός που τα καθιστά μια εξαιρετική επιλογή για όσους σκοπεύουν να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες που ξεπερνούν το sunbathing, φορώντας ένα διμερές μαγιό. Και εξ ορισμού, έχουν επίσης μεγαλύτερη κάλυψη, ειδικά στην περιοχή της κοιλιάς.

Happy bikini shopping!

Feature image source: @kendalljenner