fbpixel

Search icon
Search
Winter edition: 6 τρόποι για να παραμείνετε stylish στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες
STYLING TIPS

Winter edition: 6 τρόποι για να παραμείνετε stylish στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες

Και να εντυπωσιάσετε με μία μόλις κίνηση


Βρισκόμαστε στην «καρδιά» του χειμώνα και η θερμοκρασία πέφτει συνεχώς. Η ζεστασιά αποτελεί βασικό στοιχείο για τα καθημερινά μας σύνολα, η οποία θα πρέπει να συνδυάζετε με την άνεση. Για πολλές από εσάς μπορεί να φαντάζει μία απαιτητική διαδικασία αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο φαίνονται. Αυτήν την εποχή έχουμε την ευκαιρία να πειραματιστούμε με την εικόνα μας και το στιλ μας και να δοκιμάσουμε νέα πράγματα αλλά και συνδυασμούς.

Σας παρουσιάζουμε τους 6 πιο fashionable τρόπους για να παραμείνετε stylish και ζεστές ακόμα και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες!

Knitwear 

0f52ae75286834b006ed91843f8c106b.jpg

Ο πιο εύκολος και ασφαλής τρόπος για να παραμείνετε ζεστές κατά τη διάρκεια του χειμώνα, είναι τα πουλόβερ. Άνετα, πρακτικά και απόλυτα fashionable θα σας βγάλουν «ασπροπρόσωπες» σε όλες τις day to night εμφανίσεις. Για να ακολουθήσετε τις τάσεις «κατά γράμμα», κινηθείτε σε έντονες αποχρώσεις που θα απογειώσουν την ψυχολογία και τη διάθεση σας. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπα σας και να δημιουργήσετε πολλές και διαφορετικά outfits μ' ένα μόνο design. 

All white

e3765cb7d129293961bc82693da63639.jpg
Image source: @stylecaster

Ποιος είπε ότι το λευκό ανήκει μόνο στο καλοκαίρι; Οι τάσεις αλλά και οι απανταχού fashionistas έχουν αποδείξει τις τελευταίες σεζόν, ότι ένα total white look κάνει υπέροχη αντίθεση με τις πιο μουντές ημέρες του χρόνου. Παρόλο που το κρύο παραμένει τσουχτερό και η θερμοκρασία συνεχώς πέφτε, εμείς σας προτείνουμε να εντάξετε τα white items στα σύνολα σας και να εντυπωσιάσετε. Για εύκολες και σίγουρες εμφανίσεις συνδυάστε ένα λευκό πουκάμισο μαζί με το αντίστοιχο tailored trouser. Ένα faux fur ή teddy coat σε άσπρη απόχρωση θα χαρίζει έξτρα πόντους στην εικόνα σας. Όσον αφορά τα παπούτσια σας κάντε την επιλογή σας ανάλογα με το χαρακτήρα που θέλετε να δώσετε στο look σας. Μπορείτε να κινηθείτε από γόβες μέχρι knee high boots.

Statement coat

88c3b72a85efc57a7109d9cf6f1b8996.jpg
Image source: @elle.fr

Τα παλτό αποτελούν, χωρίς δεύτερη σκέψη, ένα από τα απόλυτα key-items του χειμώνα. Ο ρόλος τους είναι διπλός, καθώς μας προσφέρουν την απαραίτητη «ζεστασιά» αλλά θα δώσουν πολύ στιλ στην εικόνα σας. Αν δεν έχετε ένα στη γκαρνταρόμπα σας, ήρθε η στιγμή να επενδύσετε σ' ένα statement coat. Οι επιλογές είναι πάρα πολλές ανάλογα με το προσωπικό σας στιλ. Μπορείτε να κινηθείτε σε έντονες αποχρώσεις που είναι must, oversized puffer coats αλλά και ασύμμετρα σχέδια που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα. 

Roll neck

9f248b9e3ad5cf8be5e0ef5bab8237c5.jpg

Τα roll neck έχουν μετατραπεί σ' ένα από τα αγαπημένα κομμάτια όλων των fashion lovers, οι οποίες μας έχουν χαρίσει πολλές και διαφορετικές ιδέες για να το εντάξουμε στα every day looks μας. Είναι ιδανικό item για να δημιουργήσετε το πολυπόθητο layering, το οποίο εκτός από το στιλ, θα διατηρήσει το σώμα σας στην απαραίτητη θερμοκρασία. Έχετε τη δυνατότητα να τα φορέσετε μέσα από ένα πουκάμισο, ένα φόρεμα, από ένα σακάκι αλλά και με cardigans. Τα ουδέτερα χρώματα, όπως το μαύρο, το λευκό, το γκρι και το μπεζ θα σας χαρίσουν μεγαλύτερη ευελιξία αλλά και πρακτικότητα.

Chunky sole boots

b8a46fc970bf94b8c22643c1c05faab0.jpg
Image source: @editorialist

Οι βόλτες και κυρίως όταν πάμε για shopping therapy, απαιτούν υποδήματα, τα οποία δε θα μας κουράσουν όση ώρα κι αν τα φορέσουμε. Δε μπορούμε λοιπόν να μην αναφέρουμε τα chunky sole boots, που έχουν μετατραπεί σε κομμάτι-κλειδί. Μπορείτε να τα συνδυάσετε πραγματικά, με τα πάντα. Αν επιθυμείτε σύνολα που μπορείτε να δημιουργήσετε μέσα σε λίγα λεπτά αλλά παράλληλα να είναι και fashionable τότε το denim pants & knitwear είναι must. Plus, δοκιμάστε και ένα πλεκτό roll neck dress μαζί με τα chunky sole boots κι ένα ιδιαίτερο maxi coat.