fbpixel

Search icon
Search
Turtleneck: Oι κομψοί τρόποι για να φορέσουμε φέτος το ζιβάγκο
STYLING TIPS

Turtleneck: Oι κομψοί τρόποι για να φορέσουμε φέτος το ζιβάγκο

Εντυπωσιάστε με την πρώτη ματιά


Το ζιβάγκο αποτελεί ένα από τα hot items της χειμερινής περιόδου. Οι απανταχού fashionistas μας έχουν χαρίσει πολλούς και ιδιαίτερους τρόπους για να τo εντάξουμε στις εμφανίσεις μας. Θα μπορούσαμε να πούμε με σιγουριά ότι αποτελεί key-item, καθώς συνδυάζεται σχεδόν μ' όλα τα υπάρχοντα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Όχι μόνο θα χαρίσει εξτρά πόντους στην εικόνα μας αλλά και την απαραίτητη «ζεστασιά» ακόμα και για τις πιο κρύες ημέρες,

Ανακλύψτε τα 7 πιο hot right now styling tips για να φορέσετε τα ζιβάγκο τη σεζόν που διανύουμε!

1. With Cardigan 

Δεν υπάρχει κάτι πιο ωραίο από το να συνδυάζουμε δύο ή περισσότερες τάσεις, διότι το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα εντυπωσιακό. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, αυτό που έχετε να κάνετε είναι να ταιριάξετε ένα cardigan μαζί με roll neck. Ένα «πάντρεμα» που θα σας συνοδεύσει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Είτε επιλέξετε να ολοκληρώσετε το σύνολό σας μ' ένα τζιν παντελόνι είτε με tailored pants, η εικόνα σας θα είναι ιδανική.

2. With Tailored Pants

Image source: @greceghanem

Το tailored style έχει απογειώσει τη φήμη του τις τελευταίες σεζόν. Μας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσουμε casual & chic looks για εμφανίσεις all day long. Μη διστάσετε να πειραματιστείτε με την εικόνα σας και να δοκιμάσετε καινούρια πράγματα. Εντάξτε τα χρώματα στα σύνολα σας και δείτε τη διάθεσή σας να αλλάζει αμέσως. Συνδυάστε ένα printed roll neck μαζί μ' ένα bold coloured tailored pants. Ολοκληρώστε την εικόνα σας μ' ένα ζευγάρι chunky boots κι είστε έτοιμες για day to night εξόδους. 

3. With Shirt

Style du monde

Ο συγκεκριμένος συνδυασμός έχει κερδίσει το ενδιαφέρον μας εδώ και πολλές σεζόν. Όπως όλα δείχνουν ήρθε για να μείνει και δύσκολα θα τον αποχωριστούμε. Είναι ο ιδανικός τρόπος για να κάνουμε ένα ασφαλές και επιτυχημένο layering. Ταιριάξτε το πουκάμισο με το ζιβάγκο σας και απογειώστε το στιλ σας μία μόλις κίνηση. Για περισσότερη πρακτικότητα, κινηθείτε σε ουδέτερες αποχρώσεις για το roll neck σας. 

4. With Blazer 

Image source: @thefashionspot

Φυσικά και τα σακάκια δεν θα μπορούσαν να λείπουν από καμία κατηγορία. Ένα από τα αγαπημένα κομμάτια όλων των γυναικών, ταιριάζουν στα περισσότερα σύνολα, ανεξαρτήτως περίστασης. Για να ακολουθήσετε τις τάσεις κατά γράμμα, προτιμήστε ένα leather blazer μαζί με το ζιβάγκο σας. Αν επιθυμείτε να δημιουργείτε «ήσυχα» σύνολα επιλέξτε ουδέτερους τόνους, ενώ για εκκεντρικές εμφανίσεις, τα πολύχρωμα δερμάτινα κομμάτια θα μαγνητίσουν τα βλέμματα. 

5. With Minis 

Image source: @carodaur

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για τη νεά σεζόν είναι οι mini φούστες. Πρακτικές και sexy θα συνοδεύσουν πολλές από τις εμφανίσεις μας τους επόμενους μήνες. Αν δεν είστε λάτρεις των skirts, μπορείτε να κινηθείτε σε βερμούδες ή φορέματα σ' αυτήν τη φιλοσοφία. Δημιουργήστε ένα total black look και ολοκληρώστε μαζί με puffer jackets & loafers για την απόλυτη street style εμφάνιση. 

6. With Denim Pants 

Image source: @emilisindlev

Μία από τις πιο συχνές επιλογές μας ανεξαρτήτως εποχής και περίστασης είναι τα τζιν παντελόνια. Η μόδα τη φετινή σεζόν έχει ανάγκη από σκούρες αποχρώσεις στα denim pants κι εμείς δεν μπορούμε να το αγνοήσουμε. Όσο πιο dark είναι το design τόσο πιο fashionable. Για τις πρωινές σας εξόδους αλλά και για πιο casual looks, συνδυάστε το τζιν σας μαζί μ' ένα ζιβάγκο. Απογειώστε την εικόνα σας μ' ένα statement παλτό, το οποίο θα σας μετατρέψει σε μία αυθεντική fashionista. 

7. With Jumpsuit 

Οι ολόσωμες φόρμες έχουν αρχίσει σταδιακά να αυξάνουν τη φήμη τους και να κερδίζουν μία θέση στη ντουλάπα κάθε fashion lover. Αν είστε λάτρεις του μινιμαλισμούς, επιλέξτε neutrals jumpsuits, όπως οι μπεζ, οι γκρι αλλά και οι λευκές. Από την άλλη πλευρά, αν επιθυμείτε να το κάνετε all the way, τα έντονα χρώματα θα γίνουν ο καλύτερος σας σύμμαχος. Ολοκληρώστε την εικόνα σας με ακόμα μία μεγάλη τάση, τα slingback shoes!