fbpixel

Search icon
Search
Weekend agenda: Τι να κάνετε αυτό το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη
AGENDA

Weekend agenda: Τι να κάνετε αυτό το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη

Η καλύτερη ατζέντα της πόλης είναι εδώ


Το Σαββατοκύριακο πλησιάζει και η ατμόσφαιρα της πόλης μας υποδέχεται με την πιο δημιουργική υπόσχεση. Στιγμές διασκέδασης και ψυχαγωγίας είναι εδώ για να μας συντροφεύουν. Ενδιαφέρουσες εκθέσεις και ποικίλες θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικές προβολές μας χαρίζουν στιγμές ξεγνοιασιάς μαζί με τους αγαπημένους μας. Οι επιλογές μπορεί να είναι πολλές, όμως εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς αυτές που έχουν προσελκύσει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον μας και ανυπομονούμε.

Take notes!

THEATRE

"Ερωτόκριτος" του Βιτσέντζου Κορνάρου στο Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών

755986-aa6SA.jpg

H νέα παραγωγή του ΚΘΒΕ "Ερωτόκριτος", μια σύγχρονη ανάγνωση του γνωστού έργου, με την Αργυρώ Χιώτη να υπογράφει τη σύλληψη- σκηνοθεσία της παράστασης και τον Ευθύμη Θέου την δραματουργική επεξεργασία - διασκευή, θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023 στο Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών. Tο κορυφαίο κείμενο της κρητικής Αναγέννησης, αποτελεί ένα αυτόνομο ποιητικό σύμπαν μεγάλου πλούτου και αφηγηματικής δύναμης. Ακολουθεί την ιστορία του έρωτα της πριγκίπισσας Αρετούσας για τον αυλικό Ερωτόκριτο που οδηγεί τους δύο νέους σε μια σειρά από περιπέτειες μέσα από τις οποίες εντέλει θα μεταμορφωθούν. Παίζουν: Θεοδώρα Λούκας, Γιάννης Χαρίσης, κ.ά. Μουσικοί: Ναταλία Γιαννάκη (πιάνο), Αλίκη Μάρδα (βιολοντσέλο)

Info: Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, Εθ. Ἀμύνης 2. Παρασκευή στις 21:00. ( Σάββατο στις 18:00 & 21:00 και Κυριακή στις 19:00)

"Η Τριλογία του Παραθερισμού" του Κάρλο Γκολντόνι

753593-yGX4w.jpg

Μια κωμωδία χαρακτήρων και ταυτόχρονα μια κοινωνική κριτική απέναντι στις νοοτροπίες και τα πάθη της ανθρώπινης φύσης, που παραμένουν αναλλοίωτα μέσα στο χρόνο, μέσα από την ιδιαίτερη αισθητική και την εικαστική ματιά της bijoux de kant. Στη "Μανία του Παραθερισμού" ο Λεονάρντο και η αδελφή του η Βιττόρια, ετοιμάζονται για το Μοντενέρο. Ο παραθερισμός δεν αποτελεί γι’ αυτούς ευκαιρία ξεγνοιασιάς και ανάπαυλας αλλά δυνατότητα κοινωνικής και οικονομικής αυτοπροβολής, στους κύκλους που επιθυμούν να ανήκουν. Στις "Περιπέτειες του Παραθερισμού" ο έρωτας και τα πάθη ενισχύουν τη μανία των παραθεριστών και αυτοί παραδίνονται στη δίνη μιας μεταβατικής περιόδου, που τους αποκόπτει από τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες τους. Στην "Επιστροφή από τον Παραθερισμό", τα πρόσωπα καλούνται να επιστρέψουν στη σκληρή πραγματικότητα. Πρωταγωνιστούν: Κλειώ Δανάη Οθωναίου, Άννα Ευθυμίου, Σοφία Καλεμκερίδου, Δημήτρης Καρτόκης, κ.ά.

Info: Μονή Λαζαριστών - Σκηνή Σωκράτης Καραντινός, Κολοκοτρώνη 25, Σταυρούπολη. Σάββατο στις 20:30 & Κυριακή στις 19:00.

"Περιοδεύων Θίασος"

754069-f3vcf.jpg

Σμύρνη, Σεπτέμβρης του 1922. Ένας Αμερικανός πολίτης ναυλώνει το πλοίο Mimosa που θα μεταφέρει δύο χιλιάδες Έλληνες της Μικράς Ασίας στον Πειραιά. Έχοντας μόλις γλιτώσει από τις φλόγες στην προκυμαία, τρεις θεατρίνοι, πάνω σε ένα κατάστρωμα κρατούν συντροφιά στο πλήθος μέχρι να φτάσει απέναντι. Η ταχυδακτυλουργός Νινέτ ειδικεύεται στις εξαφανίσεις πλήθους και στις γενοκτονίες. Ο Γελωτοποιός ζωντανεύει τον Κωνσταντίνο, ένα πίθηκο με το όνομα του Βασιλιά που χορεύει μπαλέτο και τραγουδά άριες. Ο νοσταλγικός Ακροβάτης θυμάται την εταίρα μάνα του και τον Τούρκο πατέρα του. Φιγούρες ενός κοσμοπολιτισμού που δεν υπάρχει πια, ήρωες της εποχής που αγωνίστηκαν για το αβέβαιο αύριο της ενσωμάτωσης. Σχοινοβατώντας πάνω στη λεπτή γραμμή όπου τα όρια του τραγικού και του κωμικού διαπλέκονται, ο Γελωτοποιός, η Νινέτ και ο Ακροβάτης σκέφτονται δυνατά, παίζουν μουσική, χορεύουν, τραγουδούν, αναζητούν απαντήσεις για τη ζωή, το θάνατο, όπως μόνο τα ρεμάλια οι θεατρίνοι μπορούν. Παίζουν: Γιάννης Ασκάρογλου, Γεράσιμος Γεννατάς, Μάρια Φλωράτου. Μουσικοί επί σκηνής: Γεράσιμος Γεννατάς (κλαρινέτο), Μάρια Φλωράτου (κοντραμπάσο), Γιάννης Ασκάρογλου (κρουστά).

Info: Θέατρο Αμαλία, Αμαλίας 71. Παρασκευή & Σάββατο στις 21:00. Κυριακή στις 20:00.

"Comedy Club για παιδιά" στο Φαργκάνη Art

739093-maTdc.jpg

O Γιώργος Χατζηπαύλου, ένας από τους κορυφαίους και πρωτοπόρους stand-up κωμικούς και ο δημιουργός αυτής της πρωτότυπης εμπειρίας για όλη την οικογένεια, σχολιάζει με χιούμορ όλα όσα αποτελούν την καθημερινότητα των παιδιών: αγαπημένους ήρωες, τη σχέση με τα κατοικίδια αλλά και τα ζώα γενικότερα, τα επαγγέλματα, το σχολείο, τις ξένες γλώσσες, τα παιδικά τραγούδια, τα παιχνίδια και τους φίλους, τις συμβουλές των γονιών και τις περίεργες συνήθειες των μεγάλων και φυσικά την καλύτερη γιορτή του κόσμου, τα Χριστούγεννα!

Info: Κινηματογράφος Φαργκάνη, Αγίου Παντελεήμονος 10. Σάββατο στις 16:00 & στις 18:00 & Κυριακή στις 11:30.

6o Φεστιβάλ Κωμωδίας

w20-164953comedyfestival20230401-Y6l3J.png
Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου διοργανώνει το 6o ''Comedy Festival'' Φεστιβάλ Κωμωδίας. Στο "Comedy Festival" φιλοξενούνται και φέτος 5 κωμωδίες από τις καλύτερες θεατρικές ομάδες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πρόγραμμα: Παρασκευή 27/01 – «Κλάξον, τρομπέτες και... πλάκες» του Ντάριο Φο από την Θεατρική Ομάδα Ενηλίκων Λαγκαδά του Παν. Μιχαηλίδη

• Σάββατο 28/01 – «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» του Μποστ

Από την Θεατρική Ομάδα Studio Έργον
• Κυριακή 29/01 – «Αγροίκοι» του Κάρλο Γκολντόνι σε μετάφραση Ιουλίας Τσιακίρη από την Θεατρική Ομάδα «Απρόβλεπτοι» του Συλλόγου Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Φιλύρου «Ο ΔΡΥΟΧΟΣ»

Info: Πολυλειτουργικό κέντρο "Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης", Παρατσικόγλου & Μητροπολίτη Σμύρνης Χρυσοστόμου, Ελευθέριο Κορδελιό. Ώρα έναρξης: 20:00. Το φεστιβάλ θα διαρκέσει έως τις 30 Ιανουαρίου 2023.

CINEMA

Joyland

joyland-bike.png

Ένα φιλμ, που δίνει έμφαση στην ελευθερία έκφρασης, στην ενσυναίσθηση και στην πραγματική αγάπη. Το "Joyland" αφορά σε μια ιστορία αγάπης μεταξύ ενός νεαρού άνδρα και μιας τρανς γυναίκας. Μαζί ανακαλύπτουν έναν μαγικό κόσμο, στον οποία κυριαρχεί η αλήθεια και η ελευθερία. Μια ερωτική επανάσταση, γεμάτη με χρώματα και χορό, γίνεται το πιο σπουδαίο σύνθημα, που μεταφέρεται σε όλους μας. Η ταινία έχει κερδίσει τον Queer Φοίνικα στις Κάννες και μπορεί να απαγορεύτηκε στην πατρίδα της, το Πακιστάν, αλλά αποτελεί την πρόταση της χώρας στα Όσκαρ του '23. Πρωταγωνιστούν: Ali Junejo, Rasti Farooq, Alina Khan, Sarwat Gilani, κ.ά.

Info: Μακεδονικό, Φιλικής Εταιρείας 44, Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή στις 21:45. Ολύμπιον - αίθουσα Ολύμπιον, Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή στις 19:30.

Νοσταλγία - Nostalgia

nostalgia-1.jpg

Μετά από 40 χρόνια απουσίας, ο Felice επιστρέφει στη γενέτειρά του, τη Νάπολη και ξαναβρίσκει τα μέρη, τους κώδικες της πόλης και ένα παρελθόν που τον κάνει να σκέφτεται συνεχώς τα λάθη και τις δυσκολίες του παρελθόντος. Το φιλμ "Nostalgia" έχει την υπογραφή του Mario Martone σε σενάριο και σκηνοθεσία και βασίζεται σε μυθιστόρημα του Ermanno Rea του 2016. Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο 75ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών τον Μάιο του 2022, στο επίσημο διαγωνιστικό τμήμα για τον Χρυσό Φοίνικα. Τον επόμενο μήνα, απέσπασε τέσσερα βραβεία Nastro d'Argento, για την καλύτερη σκηνοθεσία, τον καλύτερο ηθοποιό, δευτεραγωνιστή και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν: Πρωταγωνιστούν: Pierfrancesco Favino, Tommaso Ragno, Aurora Quattrocchi, Sofia Essaïdi, κ.ά

Info: Ολύμπιον - αίθουσα "Παύλος Ζάννας", Πλ. Αριστοτέλους 10. Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή στις 19:00 & 21:15.

Εκτός Ελέγχου - Plane

758646.jpg

O πιλότος Brodie Torrance σώζει τους επιβάτες του από έναν κεραυνό κάνοντας μια ριψοκίνδυνη προσγείωση σε ένα νησί που μαστίζεται από τον πόλεμο - για να διαπιστώσει ότι η επιβίωση από την προσγείωση ήταν μόνο η αρχή. Όταν οι περισσότεροι από τους επιβάτες κρατούνται όμηροι από επικίνδυνους αντάρτες, ο μόνος άνθρωπος στον οποίο μπορεί να βασιστεί για βοήθεια ο Torrance είναι ο Louis Gaspare, ένας κατηγορούμενος δολοφόνος που μεταφερόταν από το FBI. Για να σώσει τους επιβάτες, ο Torrance θα χρειαστεί τη βοήθεια του Gaspare και θα μάθει ότι εκείνος είναι κάτι περισσότερο από αυτό που φαίνεται.

Info: Η ταινία προβάλλεται σε όλες τις κεντρικές περιοχές της πόλης. Για να ενημερωθείτε για τις αίθουσες και ημερομηνίες προβολής, μπορείτε να επισκεφθείτε τις αντίστοιχες επίσημες σελίδες.

EXHIBITIONS

Έκθεση Φώτιου Μπάλα - Γιώργου Πανταζή στη γκαλερί Νικόλαου Λόλα

756037-ybtlj-Bm4Fl.jpg

Η ταχύτατη ανάπτυξη της τεχνολογίας οδηγεί στην παρατήρηση πως η χρήση της εικόνας έχει κατακλύσει πλέον όλες τις στιγμές της ζωής μας. O καταιγισμός εικόνων, ήχων, πληροφοριών και παράλληλα η άμεση επικοινωνία διαφορετικών πολυπολιτισμικών κοινωνιών διαμορφώνει τον σύγχρονο άνθρωπο. Τον άνθρωπο που καλείται να εκφραστεί σε ένα μαζικοποιημένο μοντέλο ζωής. Έτσι οι δύο καλλιτέχνες έρχονται να αναζητήσουν με έναν αλληλεπιδραστικό και συνεργατικό τρόπο πτυχές της σύγχρονης ζωής που λειτουργούν ως άγκυρες σε έναν καινούριο χαοτικό κόσμο. Ο χώρος γεμίζει από υφές, χρώματα, παιχνίδια και μοτίβα που μας καλούν να σταθούμε με ηρεμία και να ανακαλύψουμε τον όμορφο κόσμο μέσα μας.

Info: Γκαλερί Λόλα Νικολάου, Τσιμισκή 52. Παρασκευή από τις 12:00 έως τις 20:00 & Σάββατο από τις 12:00 έως τις 15:00. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 17 Φεβρουαρίου 2023.

Περιοδική έκθεση "Κάμπος/Πεδίο: η ενέργεια του κενού"

manuscript-3914930-1920jpg.webp

To Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας προσκαλούν το κοινό στα εγκαίνια της έκθεσης "Κάμπος/Πεδίο: η ενέργεια του κενού" το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023. Στην έκθεση παρουσιάζονται εικαστικά έργα που διερευνούν σύγχρονες προσεγγίσεις του μοντερνιστικού "πεδίου" και του βυζαντινού "κάμπου". "Κάμπος", "πεδίο" είναι λέξεις που μετασχηματίζουν τη δισδιάστατη ζωγραφική εικόνα σε μία διαρκώς αναπτυσσόμενη οθόνη ιδεών. "Κάμπος" είναι το αφετηριακό σημείο της εικόνας εκεί όπου θα αναπτυχθεί η οπτική αφήγηση. "Πεδίο" είναι το μη περατό όριο της εικόνας. Εισαγωγή στo project και στην έννοια του βυζαντινού κάμπου αποτελεί εικόνα της Αποκαθήλωσης του 1400, δωρεάς Ειρήνης Ανδρεάδη, από τη συλλογή του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού.

Info: Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού, Λεωφ. Στρατού 2, πτέρυγα περιοδικών εκθέσεων "Κυριάκος Κρόκος". Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023 στις 18:00. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα διοργανωθεί επιστημονική ημερίδα σχετική με τη θεματολογία της έκθεσης.

"Το photoshop στα χρόνια του Φρεντ Μπουασονά"

self-picture-via-mirror-frederic-boissonnas-1900-k8bBf.jpg
Τα μυστικά της γυάλινης φωτογραφικής πλάκας, ένα πρώιμο μέσο φωτογραφικής αποτύπωσης από το οποίο προέκυψαν τα έργα του γνωστού Ελβετού φωτογράφου Φρεντ Μπουασονά, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι συμμετέχοντες στα τρία, ωριαία εργαστήρια με τίτλο "Το photoshop στα χρόνια του Φρεντ Μπουασονά". Οι συμμετέχοντες θα κατανοήσουν τον τρόπο που οι φωτογράφοι του τέλους του 19ου αι. επενέβαιναν δημιουργικά στα αρνητικά των φωτογραφιών τους, καθώς και στις φωτογραφικές τους εκτυπώσεις, πρακτική ανάλογη με τη σύγχρονη ψηφιακή τεχνική της επεξεργασίας εικόνων (π.χ photoshop). Θα έχουν επίσης την δυνατότητα να επέμβουν ζωγραφικά σε εκτυπωμένες εικόνες φωτογραφιών που εκτίθενται στην τρέχουσα έκθεση του μουσείου "Ο Φρεντ Μπουασονά και η Μεσόγειος. Μια φωτογραφική Οδύσσεια" ή σε ασπρόμαυρες φωτογραφίες από τα οικογενειακά τους άλμπουμ που θα έχουν αποστείλει ψηφιακά κατόπιν πρότερης συνεννόησης με το Εργαστήριο Συντήρησης του μουσείου. Σχεδιασμός & υλοποίηση εργαστηρίου: Ανέτα Τσούκα, συντηρήτρια χαρτιού και φωτογραφίας. Το εργαστήριο απευθύνεται σε ενήλικες.

Info: Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης, Αποθήκη Α' , Λιμάνι Θεσσαλονίκης. Θα πραγματοποιηθούν τρία εργαστήρια των 10 ατόμων το καθένα, διάρκειας 60’, τις ώρες 11:30-12:30, 12:30-13:30, 13:30-14:30, με τη δυνατότητα επιλογής.

MUSIC CONCERTS

Ο Γιάννης Χαρούλης στο Block 33

1000-im-rhYAp.jpg
Ο Γιάννης Χαρούλης και οι μουσικοί του, ετοιμάζονται για τέσσερις μοναδικές εμφανίσεις στο BLOCK 33. Οn the road again για τη Θεσσαλονίκη, πάντα μαζί με τη μοναδικά δεμένη μπάντα του, ο καλλιτέχνης έρχεται για τέσσερις βραδιές με ένα πρόγραμμα που ισορροπεί ανάμεσα στην παράδοση, το ροκ και την έμπνευση της στιγμής. Θα υποδεχτεί το κοινό της πόλης και όλους τους φίλους της μουσικής του με όσα τραγούδια αγαπούν ήδη αλλά και με αυτά από τον νέο του δίσκο "ΚΟΛΙΜΠΡΙ". Ένα άλμπουμ γεμάτο με σκέψεις και συναισθήματα.

Info: Block 33, 26ης Οκτωβρίου 33. Παρασκευή στις 22:30 & Σάββατο στις 22:30. Διάρκεια: έως 4 Φεβρουαρίου 2023.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς στο Principal Club Theater

758421-xhLea.jpg

Λίγους μήνες μετά τη μοναδική παρουσίαση του "ΑΝΙΜΕ", της τελευταίας σειράς τραγουδιών του στη μεγάλη συναυλία της Μονής Λαζαριστών, ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη. Με το πλήρωμα των φίλων (Σωτήρης Ντούβας, Κωστής Χριστοδούλου, Κώστας Παντέλης, Yoel Soto) και με την συμμετοχή του παραγωγού της "Καλλιθέας" Χρήστου Λαϊνά, έρχονται από το παράλληλο σύμπαν της πραγματικότητας στον μυστικό κόσμο του Principal. Μια μουσική παράσταση βασισμένη σε όλη την τραγουδοποιία του Φοίβου Δεληβοριά από τα 16 του έως σήμερα, με ηλεκτρισμό και συγκίνηση, με τον αρχαίο θησαυρό στο σεντούκι και τον καθρέφτη σπασμένο διά παντός.

Info: Πολυχώρος Μύλος - Principal, Ανδρέου Γεωργίου 56. Σάββατο στις 22:00. Ώρα προσέλευσης: 21.00.

Συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης για την Εθνική Ημέρα Μνήμης Ελλήνων Εβραίων μαρτύρων και ηρώων του Ολοκαυτώματος

sinaulia-olokautoma-jLiSP.jpg
Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης συμμετέχουν στις εκδηλώσεις μνήμης της "Εθνικής Ημέρας Μνήμης του Ολοκαυτώματος", που διοργανώνει η Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης. Το πρόγραμμα αποτελείται από: Τζβι Αβνί (1927): Prayer ("Tefillah") για έγχορδα, Λέοναρντ Μπερνστάιν (1918-1990): Nocturne ("Halil"), για ορχήστρα δωματίου και σόλο φλάουτο, Γιοχάνες Μπραμς (1833-1897): Συμφωνία αρ.3 σε φα μείζονα, έργο 90.

Info: Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, 25ης Μαρτίου και Παραλία, Κυριακή στις 19:00.

EVENTS

Βιωματικό εργαστήριο: Μετέτρεψε το άγχος σε κινητήριο δύναμη!

foto-jhBxY.jpg
Ένα ενδιαφέρον ταξίδι αυτογνωσίας μας προσκαλεί μέσα από ένα βιωματικό εργαστήριο. Θα έχουμε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με τον βαθύτερο εαυτό μας και να ανακαλύψουμε τα δικά μας κλειδιά που θα μας βοηθήσουν να τα χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας. Η Χρυσή Χατζηθεοδώρου, σύμβουλος πνευματικής ανάπτυξης και θεραπείας, μέσα από τη δική της προσωπική διαδρομή, μας εγγυάται, πως ο καθένας από εμάς, κατέχει όλη τη γνώση και τη Σοφία, να δημιουργήσει τη ζωή που ονειρεύεται, χωρίς το περιοριστικό άγχος - και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «Εκείνη είναι εδώ απλά, για να μας το υπενθυμίσει!»


Info: Spiralab, Τανταλίδου 6, Σάββατο στις 18:00 & 21:00.

20 Χρόνια Pantheon - 20 Χρόνια Strong Feelings

pantheon3-McTPd.jpg

Το αγαπημένο στέκι της πόλης έχει γενέθλια και όλοι θα γιορτάσουμε μαζί του τα είκοσι χρόνια της επιτυχημένης του διαδρομής. Το Pantheon bar ετοιμάζει ένα ένα non-stop party για να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νεότεροι πως είναι να δημιουργείς #StrongFeelings αλλά και να τα ζεις. Από τις 23 έως τις 29 Ιανουαρίου, κάθε μέρα θα είναι γιορτή με Dj sets και θεματικά events όπως η παρουσίαση της νέας cocktail list με 12 θεϊκά signature cocktails. Tην Κυριακή 29 Ιανουαρίου, η γιορτή θα μεταφερθεί στο Block 33 για να χωρέσει όλη την αγάπη των πιστών θαμώνων, αγαπημένων φίλων και συνεργατών, διατηρώντας το κλίμα των θρυλικών πάρτυ του Pantheon με live performances, εκπλήξεις και πολύ χορό. Οι μοναδικές μελωδίες, που θα μας συνοδεύσουν θα έχουν την υπογραφή του John Sivris, των "My Excuse Live", ένα από τα πιο δημοφιλή συγκροτήματα της Θεσσαλονίκης, έχοντας τη φήμη του καλύτερου αγγλόφωνου LIVE performance στην Ελλάδα, αλλά και του μουσικού διδύμου - φωτιά", "Μπίγαλη + Πωλίνα" που θα μας μεταφέρουν στις αγαπημένες εποχές των '80s και '90s.

Info: Block 33, 26ης Οκτωβρίου 33. Κυριακή από τις 18:00.

Enjoy the weekend!