fbpixel

Search icon
Search
20 χρόνια strong feelings στο πιο απολαυστικό non-stop party της πόλης
CITY VIBES

20 χρόνια strong feelings στο πιο απολαυστικό non-stop party της πόλης

Το αγαπημένο Pantheon bar έχει γενέθλια την Κυριακή και μας προσκαλεί να γιορτάσουμε μαζί του όλη την εβδομάδα


Υψηλή ποιότητα, μοναδικές μελωδίες και αληθινά χαμόγελα διακρίνουν την επιτυχημένη του πορεία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Το Pantheon bar έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι αγαπά να μας χαρίζει ξεχωριστές στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης, φτιάχνοντας μαζί μας τις πιο γλυκές αναμνήσεις. Με σταθερή αφοσίωση στη γνήσια ταυτότητά του και αδιαφορώντας για τα εφήμερα trends, έχει καθιερωθεί ως η αγαπημένη γωνιά της πόλης από το πρωί έως το βράδυ για καφέ, brunch, fine drinking αλλά και αξέχαστα πάρτι. Παραμένοντας ένα αυθεντικό στέκι που προσεγγίζει με ακρίβεια την έννοια του κλασικού bar, το 2014 επεκτάθηκε στη γωνία Καρόλου Ντηλ και Προξένου Κορομηλά, δημιουργώντας έναν επιπλέον χώρο, ένα σύγχρονο cafe με minimal διακόσμηση, industrial στοιχεία και διαχρονικά εκλεπτυσμένο καφέ. 

20 years of strong feelings! 

pantheon-20y-poster-vertical.jpg

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου γιορτάζει τα 20ά του γενέθλια και μας προσκαλεί σε ένα εβδομαδιαίο non stop πάρτι. Από τις 23 έως τις 29 Ιανουαρίου, κάθε μέρα θα είναι γιορτή με Dj sets και θεματικά events όπως η παρουσίαση της νέας cocktail list με 12 θεϊκά signature cocktails. Tην Κυριακή, η γιορτή θα μεταφερθεί στο Block 33 για να χωρέσει όλη την αγάπη των πιστών θαμώνων, αγαπημένων φίλων και συνεργατών, διατηρώντας το κλίμα των θρυλικών πάρτι του Pantheon με live performances, εκπλήξεις και πολύ χορό! Είμαστε όλοι καλεσμένοι και έτοιμοι να τσουγκρίσουμε τα ποτήρια μας εις υγείαν των δυνατών συναισθημάτων. Αυτή είναι, άλλωστε, η υπόσχεση που επιθυμεί να μοιράζεται πάντα μαζί μας. Οι μοναδικές μελωδίες, που θα μας συνοδεύσουν θα έχουν την υπογραφή του John Sivris, των "My Excuse Live", ενός από τα πιο δημοφιλή συγκροτήματα της Θεσσαλονίκης, έχοντας τη φήμη του καλύτερου αγγλόφωνου LIVE performance στην Ελλάδα, αλλά και του μουσικού διδύμου - «φωτιά», «Μπίγαλη + Πωλίνα» που θα μας μεταφέρουν στις αγαπημένες εποχές των '80s και '90s.

Αυτήν την ημέρα θα θυμηθούμε ξανά τι σημαίνει να επισφραγίζουμε την αγάπη μας με ανθρώπους που σημαίνουν πολλά. Ανάμεσα σε αυτούς που ακολουθούν τη φιλοσοφία του είναι και ο παραολυμπιονίκης της κολύμβησης, Αντώνης Τσαπατάκης, που συμμετέχει στο αφιερωματικό βίντεο για τα 20 χρόνια Pantheon, και δηλώνει χαρακτηριστικά: «Αυτό που ξεχωρίζω στο Pantheon και το κάνει στέκι για μένα είναι οι άνθρωποι. Τα κτήρια είναι κτήρια. Οι άνθρωποι που σου χαρίζουν το χαμόγελο τους και σου προσφέρουν αληθινά συναισθήματα, χαρά, οικειότητα, άνεση, αυτοί κάνουν τη διαφορά».

Take Away + Give Back: Ένα ποτήρι γεμάτο αγάπη για τα παιδιά

Για να ανταποδώσει έμπρακτα την αγάπη και την εμπιστοσύνη που εισπράττει εδώ και 20 χρόνια, η ομάδα του Pantheon bar παρουσιάζει ένα επετειακό ποτήρι takeaway σε μια καμπάνια για τη στήριξη των παιδιών του Παιδικού Χωριού SOS στο Πλαγιάρι. Πιο συγκεκριμένα, για κάθε παραγγελία takeaway, μέρος των εσόδων (0,30€) θα δίνεται στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου. «Ο καφές στο χέρι είναι μια αγαπημένη συνήθεια όλων. Σκεφτήκαμε λοιπόν να συνδέσουμε αυτή την απλή καθημερινή πράξη με κάτι ουσιαστικό, και να περάσουμε το μήνυμα ότι οι μικρές καθημερινές πράξεις μπορούν να κάνουν τη διαφορά για να στηρίξουμε όσους έχουν περισσότερο ανάγκη. Εξάλλου η αγάπη όταν μοιράζεται, πολλαπλασιάζεται», αναφέρει η συνιδιοκτήτρια του Pantheon Bar, Κατερίνα Μπουρσανίδου.

Το επετειακό ποτήρι με τη χαρακτηριστική καρδιά, σήμα-κατατεθέν του Pantheon Bar, θα είναι διαθέσιμο από τις αρχές Φεβρουαρίου και για τρεις μήνες.

Info 

Pantheon bar: Διεύθυνση: Προξένου Κορομηλά 8 | Τηλέφωνο: 2310 287 767 | Instagram: @pantheon.bar | Facebook: Pantheon Bar 

To πάρτι για τα "20 years Celebration" θα πραγματοποιηθεί στο Block 33 στην 26ης Οκτωβρίου 33, την Κυριακή 29/1 από τις 18:00 και μετά.