fbpixel

Search icon
Search
Victoria Beckham: Γιατί ήταν λυτρωτικό γι' αυτήν το ντοκιμαντέρ του Netflix;
PEOPLE & MOMENTS

Victoria Beckham: Γιατί ήταν λυτρωτικό γι' αυτήν το ντοκιμαντέρ του Netflix;

Η ιδιαίτερη εξομολόγηση και η άλλη πλευρά της


Το τελευταίο διάστημα, ο David και η Victoria Beckham βρέθηκαν στο επίκεντρο. Είδαν πολλά βλέμματα να στρέφονται επάνω τους, αλλά αυτή τη φορά για έναν πολύ ιδιαίτερο λόγο. Όχι για να τους κρίνουν για το οτιδήποτε, όχι με αφορμή μία νέα φημολογία. Μέσα από το "Beckham", το νέο must-see ντοκιμαντέρ του Netflix, το super-hot ζευγάρι είχε την ευκαιρία να μας δείξει το πιο αληθινό, το πιο αυθεντικό του πρόσωπο κι αυτό ήταν κάτι που το αναγνώρισαν πολλοί. Κι αυτοί που ανήκουν στους fans τους, αλλά κι αυτοί που μέχρι τώρα δεν είχαν ιδιαίτερη... αδυναμία σε αυτούς.

Για ποιο λόγο, η Victoria κάνει τώρα λόγο για μία προσωπική λύτρωση;

Ένα love story με πλούσιο παρασκήνιο!

Το ντοκιμαντέρ που τα ανέτρεψε όλα

Αν υπάρχει ένα ζευγάρι που βρίσκεται σταθερά στο επίκεντρο όλα τα τελευταία χρόνια, αν υπάρχει ένα ζευγάρι που έχει δει να γράφονται και να λέγονται πολλά γι' αυτό, αυτό είναι αναμφίβολα ο David με τη Victoria Beckham. Τα ΜΜΕ έχουν ασχοληθεί πάρα πολύ ανά περιόδους με τη σχέση τους, τα social media έχουν κατακλυστεί πολλές φορές με δεκάδες σχόλια και ο κόσμος, μοιάζει πάντα πολύ... έτοιμος να κρίνει τις επιλογές τους. Την ίδια στιγμή, ειδικά η Victoria πάντοτε κρατούσε μία στάση αρκετά ουδέτερη. Σε πολλές περιπτώσεις, έμοιαζε να είναι ανέκφραστη, σχεδόν απροσπέλαστη και προσπαθούσε να μην αντιδρά στο οτιδήποτε. Δεν αποτελεί υπερβολή, το γεγονός ότι έχτισε ένα πολύ συγκεκριμένο προφίλ και η ίδια κι επένδυσε σε αυτό. Μεγαλώνοντας -ωστόσο- όλο αυτό κάπως άλλαξε. Αντιλήφθηκε και η ίδια πως έφτασε η στιγμή να μοιραστεί τη δική της αλήθεια. Έπρεπε να σταματήσει ο κόσμος να σκέφτεται πως ήταν αυτή που μία ζωή παρέσυρε τον David. Αυτή που έπαιρνε τις πιο σημαντικές αποφάσεις, αυτοί που τον απομάκρυνε από διάφορα πρόσωπα. 

Ο κόσμος είχε μάθει να αντιμετωπίζει με αυτόν ακριβώς τον τρόπο την Victoria κι όταν έγινε γνωστό, πως το Netflix επρόκειτο να φιλοξενήσει ένα μεγάλο ντοκιμαντέρ με φόντο τη ζωή και την καθημερινότητά τους, λίγοι μπορούσαν να φανταστούν τι θα ακολουθούσε. Το "Beckham" έκανε πρεμιέρα στη γνωστή πλατφόρμα και το κοινό είδε μπροστά του μία ιστορία αρκετά διαφορετική. Είδε μία γυναίκα με ισχυρή προσωπικότητα μεν, αλλά με ευαισθησία, με ενσυναίσθηση. Μία γυναίκα που μίλησε αληθινά και μοιράστηκε τη δική της αλήθεια για όλα -ή τουλάχιστον για όσα μπορούσε- και τοποθετήθηκε για σημαντικά ζητήματα. Τόσο η Victoria, όσο και ο David πήραν θέση για πολλά, διαφορετικά θέματα και κυρίως, μας έδειξαν πως κόντρα σε όλα όσα γράφονται, οι δυο τους είναι καλύτερα από ποτέ κι απολαμβάνουν όσα έχουν δημιουργήσει μαζί. 

Η ξεχωριστή εξομολόγηση και η λύτρωση

shutterstock-2346277785.jpg

«Ήταν αρκετά λυτρωτικό. Ήμουν πολύ προσεκτική, όταν έκανα τα γυρίσματά μου, είχα τον έλεγχο. Αλλά αυτό αφορούσε περισσότερο τον David και γι' αυτό έκανα αυτή την προσέγγιση. Αρκετοί άνθρωποι έρχονται και μας λένε πως τους άρεσε πολύ αυτό το ντοκιμαντέρ. Πρέπει να πω την αλήθεια. Μέχρι τώρα, υπήρχε κόσμος που... φοβόταν να μας πλησιάσει. Δεν ήταν εύκολο και ήταν ένα συναισθηματικό τρενάκι τα τελευταία δυόμισι χρόνια, αλλά νομίζω ότι δημιουργήσαμε κάτι για το οποίο η ομάδα μου μπορεί να είναι πολύ περήφανη», σημείωσε μεταξύ άλλων η Victoria, στο πλαίσιο μίας συνέντευξης που παραχώρησε στους Financial Times. Το ντοκιμαντέρ είχε ως σκοπό να δείξει το ζευγάρι να μιλάει ειλικρινά για τη σχέση και την οικογενειακή του ζωή κι αυτό που είδαμε, ήταν πως και οι δυο τους μίλησαν με λεπτομέρειες για την κοινή τους πορεία, αλλά και τις προκλήσεις που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν όλα αυτά τα χρόνια ως ζευγάρι.

Το ντοκιμαντέρ έκανε πρεμιέρα στις αρχές του περασμένου Οκτώβρη κι από την πρώτη στιγμή, επικράτησε ένας μικρός... χαμός, με το κοινό να το τοποθετεί αρκετά ψηλά στις αναζητήσεις. Μονοπώλησε το ενδιαφέρον, συζητήθηκε πολύ. Αποτέλεσε κεντρικό θέμα όχι μόνο στη Μεγάλη Βρετανία, αλλά και γενικότερα σε όλο τον κόσμο και τα social media κατακλύστηκαν από πολλά σχόλια. Για την Victoria και τον Beckham όλο αυτό, αποτέλεσε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξουν κάτι διαφορετικό. Να δείξουν το πραγματικό, το πιο αυθεντικό τους πρόσωπο κι ίσως αυτό να ήταν και το μυστικό της επιτυχίας. Ο κόσμος ήθελε να τους ακούσει και να τους καταλάβει. Ήθελε να γνωρίσει την άλλη τους όψη. Ήθελε να του δοθεί η ευκαιρία να εκτιμήσει πραγματικά αυτά τα δύο super λαμπερά πρόσωπα, που σε κάθε τους βήμα προκαλούν πολλά σχόλια και οι ίδιοι, από τη δική τους μεριά, εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία και έκαναν ένα step μπροστά...