fbpixel

Search icon
Search
Τhe Beckhams: Το ντοκιμαντέρ που δίνει απαντήσεις για όλα και το love story του πιο iconic ζευγαριού
PEOPLE & MOMENTS

Τhe Beckhams: Το ντοκιμαντέρ που δίνει απαντήσεις για όλα και το love story του πιο iconic ζευγαριού

Το πρώτο trailer του ντοκιμαντέρ μας δίνει μία... γεύση


Είναι το απόλυτo cool ζευγάρι. Είναι το απόλυτο δίδυμο, που σε κάθε του εμφάνιση μαγνητίζει τα βλέμματα και βρίσκεται στο επίκεντρο. Είναι δύο super λαμπερά πρόσωπα, που όσο μεγαλώνουν, μοιάζουν πιο όμορφα, πιο εντυπωσιακά και κυρίως, πιο αληθινά. Από τη μία ο David, από την άλλη η Victoria. Το δικό τους love story παραμένει ζωντανό, σε αντίθεση με πολλά άλλα ζευγάρια και ο χρόνος, μοιάζει να λειτουργεί υπέρ τους. 

Και για τους δύο -μαζί ή και χώρια- έχουν γραφτεί κι έχουν ειπωθεί πολλά όλα τα τελευταία χρόνια, όμως, τώρα ήρθε η στιγμή να μας δώσει μία εντελώς διαφορετική ματιά στη διαδρομή της ζωής του, ο ίδιος ο David. Πιο αποκαλυπτικός και πιο αληθινός από ποτέ, «συστήνεται» στον κόσμο μέσα από ένα ντοκιμαντέρ που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον...

Ένα ζευγάρι που λατρεύουμε όλο και περισσότερο!

Το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ 

Ένα πρόσωπο που παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον. Ένα πρόσωπο με πολλές διαφορετικές πλευρές. Τον έχουμε δει να αγωνίζεται στο γήπεδο, τον έχουμε δει να ποζάρει και να αναλαμβάνει χρέη μοντέλου, τον έχουμε δει να πρωταγωνιστεί σε μεγάλες καμπάνιες και -φυσικά- τον έχουμε δει να ηγείται κι ενός ολόκληρου ποδοσφαιρικού κλαμπ, πρωταγωνιστώντας σε μία νέα εποχή για το ποδόσφαιρο στις ΗΠΑ. Ο David Beckham ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν εφησυχάζουν ποτέ. Που συνεχώς προσπαθούν να εξελίσσονται, να παρουσιάζουν κάτι διαφορετικό, να δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους σε διαφορετικά πράγματα. Εντός αγωνιστικού χώρου ήταν πάντοτε ο ηγέτης, ήταν ο απόλυτος leader και το ίδιο ισχύει κι έξω από αυτόν, αλλά με διαφορετικό τρόπο.

Λένε πως οι άνθρωποι δίνουν τις καλύτερες απαντήσεις και «μιλούν» μέσα από τις πράξεις τους. Ο David, αυτή τη φορά επιλέγει έναν διαφορετικό δρόμο. Μαζί με την οικογένεια και την ομάδα του, ετοίμασε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ που κάνει focus στη ζωή και τη διαδρομή του, από την αρχή έως και τώρα. Μιλάει για πρώτη φορά ανοικτά για την σχέση του με την Victoria, για τις δύσκολες στιγμές του, για τις ευχάριστες αναμνήσεις, για τα εμπόδια, για τη σκοτεινή πλευρά της καθημερινότητάς του, για όλα! Ο τίτλος δε θα μπορούσε να είναι διαφορετικός. Το «Beckham» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον επόμενο μήνα και πιο συγκεκριμένα στις 4 Οκτωβρίου και φέρει την υπογραφή του Netflix, οπότε -αν μη τι άλλο- αναμένεται για μία μεγάλη παραγωγή. 

«Ο David Beckham είναι ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στον πλανήτη κι όμως λίγοι γνωρίζουν τον πραγματικό του εαυτό. Από το ταπεινό του ξεκίνημα στο εργατικό Ανατολικό Λονδίνο, τη θέληση και την αποφασιστικότητα να κερδίζει, στον αγώνα να βρει την ισορροπία μεταξύ φιλοδοξίας, έρωτα και οικογένειας, η ιστορία του David είναι γεμάτη μεγάλα σκαμπανεβάσματα. Η σειρά θα ταξιδέψει τους συνδρομητές στην πολυτάραχη αυτή πορεία και σκιαγραφεί την αναπάντεχη και προσωπική ιστορία ενός από τους πιο αναγνωρίσιμους και σημαντικούς αθλητές όλων των εποχών», αναφέρει η σχετική περιγραφή του Netflix. Τι θα ακολουθήσει; Το trailer που κυκλοφόρησε μας έδωσε μερικές, πρώτες απαντήσεις για όσα πρόκειται να παρακολουθήσουμε και η αλήθεια είναι πως το τελικό αποτέλεσμα αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον...

Το iconic ζευγάρι στα καλύτερά του

Το τελευταίο διάστημα, πολλά διάσημα ζευγάρια του Hollywood αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Την ίδια στιγμή, υπάρχουν και ο David με την Victoria. Ίσως να έχουν δεχθεί τα περισσότερα αρνητικά σχόλια από κάθε άλλο ζευγάρι. Ίσως να έχουν βγει οι περισσότερες φήμες γι΄αυτούς, τα περισσότερα «κίτρινα» ρεπορτάζ. Πάντα προσπαθούσαν να τα αγνοήσουν όλα και να συνεχίσουν τη ζωή τους. Πάντα προσπαθούσαν να μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όσο ήταν αυτό εφικτό. Αισθάνονταν ευάλωτοι, αισθάνονταν άβολα; Ήθελαν να περιορίσουν τα κακόβουλα σχόλια και τις φήμες; Να προστατεύσουν την οικογένεια και τα παιδιά τους; Κανείς δε γνωρίζει την ακριβή απάντηση, ωστόσο, είναι γεγονός ότι τηρούσαν όλα τα χρόνια μία συγκεκριμένη στάση. Πλέον -ωστόσο- μοιάζουν κι αυτοί διαφορετικοί. Είναι πιο εξωστρεφείς και μοιράζονται πιο συχνά τη δική τους αλήθεια, τη δική τους πραγματικότητα, τη δική τους καθημερινότητα. Είναι πιο αληθινοί, πιο αυθεντικοί κι αυτό, μας αρέσει πολύ. Τον Ιούλιο του 1999 ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μία λαμπερή τελετή, που πραγματοποιήθηκε στο Luttrellstown Castle στην Ιρλανδία και μαζί, απέκτησαν τέσσερα παιδιά, τον Brooklyn, τον Romeo James, την Harper Seven και τoν Cruz. Το δικό τους love story αντέχει και ξεπερνάει όλα τα εμπόδια.

Η πρόσφατη κίνηση του David μάλιστα, μας δίνει να καταλάβουμε πως όχι μόνο δεν έχει σβήσει η φλόγα, αλλά ο έρωτας αυτός είναι πιο ισχυρός, πιο δυνατός από ποτέ! Τι έκανε και μας ανάγκασε να... υποκλιθούμε; Ο Βρετανός απέκτησε ένα νέο tattoo, που έχει τη δική του, ξεχωριστή σημασία, καθώς έγραψε στο μεσαία δάκτυλο του αριστερού του χεριού τη λέξη «Posh». Κάπως έτσι, θα έχει για πάντα -και παντού- μαζί του την αγαπημένη του Victoria κι όπως είπε, κάθε φορά που θα κοιτάζει το χέρι του, θα την σκέφτεται. Μαγικός!