fbpixel

Search icon
Search
The Beckhams: Όλες οι φορές που κατέκτησαν το TikTok
PEOPLE & MOMENTS

The Beckhams: Όλες οι φορές που κατέκτησαν το TikTok

Η A-lister οικογένεια έχει αγαπήσει την πλατφόρμα και μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα της καθημερινότητας της


Ο David Beckham και η super talented σχεδιάστρια μόδας σύζυγος του, Victoria Beckham, είναι παντρεμένοι από το 1999 και έκτοτε έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά: Brooklyn, Romeo, Cruz και Harper. Αφού προηγουμένως έζησαν στο εξωτερικό σε μέρη όπως η Ισπανία και το Los Angeles, τα 5 μέλη της οικογένειας διαμένουν σήμερα και πάλι στο σπίτι τους στο Λονδίνο, ενώ ο Brooklyn μένει με τη γυναίκα του, Nicola Peltz Beckham στο Los Angeles. 

Τον τελευταίο καιρό, η πασίγνωστη οικογένεια μας δίνει αρκετά insights στην προσωπική της ζωή μέσω του ευρέως διαδεδομένου app, TikTok. Εκεί έχουν μοιραστεί dancing αλλά και comedy videos, ενθουσίαζοντας τους θαυμαστές τους και προκαλώντας κατακλυσμό από likes και σχόλια. 

Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε τις αγαπημένες μας online στιγμές που μοιράστηκαν μαζί μας οι Beckhams

@victoriabeckham

Warming up the vocals in Miami! More to come ????!! ????????

Μόλις χθες, η Victoria μοιράστηκε ένα βίντεο στο TikTok με την ίδια να κάνει karaoke, τραγουδώντας το “Say You’ll Be There”. Καθώς τραγουδούσε το γνωστό κομμάτι, δίπλα της χόρευε ο σύζυγός της. Μάλιστα, η Victoria κατάφερε να τον παροτρύνει να τραγουδήσει μαζί της, ενώ κάποιοι φίλοι την παρακολουθούσαν μέσα στον ενθουσιασμό.


@victoriabeckham Who stole our keys ???????? Kisses from Miami xx @David Beckham @Cruz Beckham #HarperSeven ♬ original sound - Victoria Beckham

Πριν λίγες μέρες, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στο Miami, η Victoria ανάρτησε ένα ακόμα χιουμοριστικό video που λάτρεψαν οι fans. Ουσιαστικά δείχνει μέλη της οικογένειας να «ψάχνουν τα κλειδιά τους».

@victoriabeckham

“A cheeky summer flush or Cheeky Posh in Rollerskate? Both are summer beauty staples for me. And it’s impossible to tell them apart.” xVB

♬ (It Goes Like) Nanana - Edit - Peggy Gou

Ως fashion & beauty expert η Victoria ανεβάζει πολλά tips & tricks στο TikTok και αυτή τη φορά μας έδειξε τον αγαπημένο της τρόπο να δείχνουμε sunkissed & flushed το καλοκαίρι στη στιγμή. 

@victoriabeckham 4.7.99 ????????????24 years ago. I love you so much @David Beckham ♬ It Had To Be You - 2009 Remaster - Frank Sinatra

Γνωστοί για τα public statements δηλώνοντας την αγάπη τους, η Victoria και ο David μοιράστηκαν ένα αναδρομικό video για την 24η επέτειό τους. Είναι ο ορισμός του αξιολάτρευτου και πολλοί έσπευσαν στα comments λέγοντας πως οι Beckhams αποτελούν το αγαπημένο τους celebrity couple.

@victoriabeckham Salsa Saturday!!???? When #DavidBeckham and #HarperSeven are inspired by @Flamin’ Hot @Eva Longoria ❤️‍????!! Kisses #Peggygou ♬ (It Goes Like) Nanana - Edit - Peggy Gou

Μια άλλη ανάρτηση τους που μας άνοιξε την όρεξη (και μας έκανε να ζηλέψουμε τη φανταστική high-end κουζίνα των Beckhams), ήταν το TikTok που ο πρωην football star μαγειρεύει μεξικάνικο - και συγκεκριμένα burritos με τη βοήθεια της νεότερης κόρης του, Harper. 

@victoriabeckham Mr Beckham’s very own #VictoriaBeckhamBeauty ♬ original sound - Victoria Beckham

Σε ένα ακόμα χιουμοριστικό βίντεο έκανε την εμφάνιση του ο David, υποδυόμενος τη γυναίκα του, παρουσιάζοντας το make-up tutorial του με τα προιόντα Victoria Beckham beauty. Πέρα από διασκεδαστικό, μας αρέσει γιατί καταρρίπτει τα στερεότυπα για τη σχέση των ανδρών με το μακιγιάζ. 

@victoriabeckham Nobody puts baby in the corner ???????? Cinco, Seis, Siete, Ocho!???????????? ???????? @BAILA CON MICHO @David Beckham ♬ original sound - Victoria Beckham

Τέλος, μια από τις αγαπημένες μας αναρτήσεις δε θα μπορούσε να είναι άλλη από αυτή που η Victoria και ο David βιντεοσκοπούν ένα μάθημα χορού τους και συγκεκριμένα, salsa. Μάλιστα, το most liked comment έλεγε «Αυτός είναι ακριβώς ο τρόπος για να διατηρήσετε το γάμο σας και αυτό που πρέπει να κάνουν τα ζευγάρια.»


Feature image source: @davidbeckham