fbpixel

Search icon
Search
Valentine's Day: Όλα όσα αποκαλύπτει το ζώδιό σας γι’ αυτήν την ημέρα
SAINT VALENTINE

Valentine's Day: Όλα όσα αποκαλύπτει το ζώδιό σας γι’ αυτήν την ημέρα

Μήπως θέλετε να μάθετε πως θα περάσετε την πιο ερωτική ημέρα του χρόνου;


Είτε είστε σε ρομαντικό mood, είτε όχι εμείς ψάξαμε και βρήκαμε όλα όσα σας επιφυλάσσει η αυριανή ημέρα. Οι θρυλικοί κοσμικοί εραστές, η Αφροδίτη και ο Άρης, βρίσκονται ακριβώς ο ένας δίπλα στον άλλο στον ουρανό αυτή τη στιγμή. Αυτό είναι βέβαιο ότι θα προσφέρουν κάθε είδους ευκαιρίες για φλερτ, ραντεβού, ακόμη και τη δυνατότητα μακροπρόθεσμης δέσμευσης — όχι μόνο την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά και τους επόμενους μήνες, όπως διαβάσαμε.

Για να γίνουν τα πράγματα ακόμα πιο ρομαντικά και ίσως και λίγο υπερβολικά, η Σελήνη μπαίνει στον φανταχτερό Λέων στις 14 Φεβρουαρίου. Όταν βρίσκεται σε αυτό το τολμηρό ζώδιο, οι μεγάλες εκδηλώσεις στοργής είναι ο κανόνας. Επικοινωνείτε από καρδιάς και δεν απολογείστε για τα αληθινά σας συναισθήματα.

summer-street-style.jpg

Κριός

Ετοιμαστείτε για μια διασκέδαση! Ακόμη και με φορτωμένο πρόγραμμα εργασίας, είστε έτοιμοι για μια γιορτή. Εάν είστε δεσμευμένοι, προγραμματίστε ένα εκθαμβωτικό ραντεβού. Εάν είστε ελεύθεροι, αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για να βάλετε τον εαυτό σας έξω, χάρη στη Σελήνη που ενεργοποιεί τον τομέα του ρομαντισμού σας.

Ταύρος

Τα πράγματα είναι ζεστά για εσάς στην στο πιο hot δωμάτιο του σπιτιού, καθιστώντας αυτή τη στιγμή ιδανική για να μείνετε μέσα. Ένα δείπνο υπό το φως των κεριών και σέξι παιχνίδια ρόλων θα μπορούσαν να είναι πολύ διασκεδαστικά απόψε. Αν είσαι ελεύθερη, βάλε με τους φίλους τις αγαπημένες σας com rom ταινίες και συνδυάστε το με ένα ποτήρι ροζέ.

Δίδυμος

Οι συζητήσεις μπορεί να βρίσκονται στο επίκεντρο για εσάς σήμερα - όπως σας αρέσει. Ωστόσο, να ξέρετε ότι μερικές από αυτές θα μπορούσαν να είναι αρκετά σοβαρές, ειδικά αν είστε με το ταίρι σας. Εάν είστε ελεύθεροι, θα μπορούσατε ξαφνικά να νιώσετε την επιθυμία να ενωθείτε με κάποιον σε επίπεδο ψυχής. Πολλά να σκεφτείτε και ο χρόνος για ρομαντισμό μοιάζει λίγος.

4-cartier-mariacarla-love-is-all-po-4-5.jpg

Καρκίνος

Αυτή θα μπορούσε να είναι μια μέρα που θα θυμάστε. Με τους κοσμικούς εραστές να ενεργοποιούν τον έβδομο οίκο των συνεργασιών σας, μια σχέση θα μπορούσε να πάει στο επόμενο επίπεδο. Εάν το να είστε μόνοι είναι πλέον δεδομένο, υπάρχουν ενδείξεις πως αυτό μπορεί να αλλάξει. Εναλλακτικά, θα μπορούσατε να δημιουργήσετε μια επικερδή επιχειρηματική συνεργασία. Το νόημα είναι να βγει ένα win-win για εσάς!

Λέων

Είστε πολύ απασχολημένοι, αλλά μην ξεχάσετε να γιορτάσετε σήμερα – ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σας. Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας, σίγουρα θα είστε στο κέντρο σας. Αν ένας πρώην ξαφνικά στείλει μήνυμα, θυμηθείτε γιατί είναι εξαρχής πρώην. Ίσως είναι καλύτερο να σώσετε τον εαυτό σας από κάποιο δράμα.

Παρθένος

Η αποψινή ατμόσφαιρα φαίνεται απίστευτη για εσάς. Αν είστε ελεύθεροι, είναι το δικό σου βράδυ για να βγείτε έξω και να παίξετε ξανά. Με τους κοσμικούς εραστές, την Αφροδίτη και τον Άρη, να βρίσκονται στο σπίτι του ρομαντισμού σας, αυτό που μετράει περισσότερο είναι να διασκεδάσετε.

love-actually.jpg

Ζυγός

Για εσάς, το σπίτι είναι εκεί που βρίσκεται η καρδιά και η τρέχουσα κοσμική ατμόσφαιρα σάς λέει να μείνετε μέσα. Φαίνεται ότι εργάζεστε για να κάνετε τον χώρο σας να φαίνεται υπέροχος, γι' αυτό εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία για να επιδείξετε το κορυφαίο σχεδιαστικό σας στυλ είτε αυτό θα αφορά το ταίρι είτε τους φίλους σας.

Σκορπιός

Είστε κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας αυτή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, καθιστώντας την ιδανική στιγμή για μια διασκεδαστική βραδιά! Πάρτε το σύντροφο σας ή την κολλητή σας και κλείστε ένα φανταχτερό δείπνο στο πιο μοντέρνο σημείο της πόλης. Ενώ συνήθως είστε πιο ιδιωτικοί, το αποψινό Leo Moon θέλει να σας βρει έξω.

Τοξότης

Διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Η Σελήνη στο Λέων σας ζητά να κάνετε κάτι ασυνήθιστο. Η επικοινωνία και η αφήγηση είναι τονισμένα για εσάς σήμερα, γι' αυτό εκπλήξτε τον σύντροφο σας ή τους φίλους σας με ένα ταξίδι στη μνήμης καθώς μοιράζεστε τις λεπτομέρειες ορισμένων από τα επικά σας ταξίδια!

pullover-28.jpg

Αιγόκερως

Σήμερα είστε πιο τυχεροί από ποτέ. Η φιλοξενία των κοσμικών εραστών στο ζώδιό σας μιλά για την πιθανότητα μιας νέας δέσμευσης - ή τουλάχιστον για το γεγονός ότι λαμβάνετε κάποια σοβαρή προσοχή από πιθανούς προοπτικούς. Ανεξάρτητα από το τι αποφασίσετε να κάνετε απόψε, προχωρήστε και απολαύστε τη δόξα γιορτάζοντας το πόσο μακριά έχετε φτάσει!

Υδροχόος

Δεν είστε από αυτούς που ακολουθούν τις τάσεις, αλλά η μοίρα σας ορίζει κάτι διαφορετικό για σήμερα. Ο Ήλιος, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο ζώδιο σας, συνδέεται με τους Κόμβους του Πεπρωμένου για αυτή την ημέρα. Μοιραία και καρμικά γεγονότα είναι βέβαιο ότι θα συμβούν, γι' αυτό δώστε προσοχή στους ανθρώπους και τις συνδέσεις που εμφανίζονται για εσάς αυτή τη στιγμή—θα μπορούσαν να έχουν πολύ νόημα.

Ιχθύς

Ο ρομαντισμός εμφανίζεται για εσάς όταν συνδέεστε με ομοϊδεάτες. Αν ψάχνετε για αγάπη, μια εισαγωγή θα μπορούσε να είναι στο να ψάξετε ενεργειακά ποιος άνθρωπος σας ταιριάζει.