fbpixel

Search icon
Search
Mykonos lovers: Ό,τι πιο hot κεντρίζει το ενδιαφέρον στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων
TRAVEL

Mykonos lovers: Ό,τι πιο hot κεντρίζει το ενδιαφέρον στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων

Oι top επιλογές για όσους βρεθούν στο νησί των ανέμων


Είναι ίσως το πιο γνωστό νησί των Κυκλάδων, αν όχι ολόκληρης της Ελλάδας. Είναι σαγηνευτική, είναι πανέμορφη, αλλά είναι και πολύ ιδιαίτερη. Η λαμπερή, Μύκονος, είναι ο αγαπημένος προορισμός των Ελλήνων και ξένων celebrities, αλλά κι όσων αγαπούν τις κοσμοπολίτικες διακοπές και τη χλιδή. Πρόκειται για ένα νησί με μοναδικά vibes και σπάνια ομορφιά, που τα συνδυάζει όλα με τον πιο μαγικό τρόπο. Ο κυκλαδίτικος χαρακτήρας της, σε συνδυασμό με τα λιθόστρωτα σοκάκια, τους ανεμόμυλους, τους κόκκινους τρούλους και τα αμέτρητα καμπαναριά των εκκλησιών συνθέτουν ένα σκηνικό σπάνιας ομορφιάς, με τη Μύκονο να διαθέτει αμέτρητες επιλογές γι΄αυτούς που θέλουν να περάσουν τις πιο luxurious διακοπές ever.

Εμείς συγκεντρώσαμε τα new-openings που θα χαρίσουν αέρα ανανέωσης στο νησί κι αξίζουν μία θέση στην bucket-list σας.

Πανέμορφο νησί, μοναδική αύρα!

Kalesma Mykonos - The Light of Apollo

aloni-sunset-lounge-restaurant.jpg

Άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά τον Μάιο του 2021 κι από την πρώτη στιγμή, κατάφερε να ξεχωρίσει με την ιδιαίτερη αισθητική και το design του. Το Kalesma Mykonos, συνδυάζει με τον πιο ιδανικό τρόπο την παράδοση με την σύγχρονη πολυτέλεια, με τους χώρους του ξενοδοχείου να αποπνέουν ηρεµία, απλότητα και εκλεπτυσµένη κοµψότητα. Οι guests µπορούν να χαλαρώσουν, απολαµβάνοντας δροσιστικά ποτά στο Aloni Sunset Lounge µε θέα τη Δήλο και το ηλιοβασίλεµα, αλλά και να απολαύσουν µοναδικές γαστρονοµικές επιλογές στο εστιατόριο Pere Ubu Mykonos. Φέτος το καλοκαίρι -ωστόσο- το Kalesma Mykonos, γεφυρώνει το γήινο με το θείο με μια καθηλωτική θεατρική παράσταση, με το "The Light of Apollo" να χαρίζει ένα διαφορετικό άρωμα στην new season. Πρόκειται για ένα performance art έργο που εξερευνά τη θεία έμπνευση, το μυθολογικό στοιχείο και το ίδιο το νησί της Μυκόνου, που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά τον Ιούλιο. Η δημιουργία των Tracing Echoes Project, παντρεύει τον σύγχρονο χορό, τη μουσική και την κίνηση, ενώ καθ' όλη τη διάρκεια της παράστασης, καλλιτέχνες και θεατές γίνονται ένα, με τους παρευρισκόμενους να περιτριγυρίζονται από χορευτές, ηθοποιούς και μουσικούς. Η αυθεντική, νησιώτικη παράδοση παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο κι η ομορφιά του τοπίου, έρχεται να συμπληρώσει ιδανικά μία μοναδική εμπειρία.

Botrini’s Mykonos

selene-33.jpg

Το πολυτελές Katikies Mykonos, ετοιμάζεται να υποδεχθεί κάτι νέο φέτος το καλοκαίρι, καθώς το ολοκαίνουριο Botrini’s Mykonos θα κάνει δυναμική είσοδο στην social life του νησιού. Το σαγηνευτικό κυκλαδίτικο σκηνικό, σε συνδυασμό με την εξωτική boho-chic ατμόσφαιρα, συνθέτουν το ιδανικό περιβάλλον, με το νέο restaurant του πασίγνωστου chef να αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον. Μετά τη μεγάλη επιτυχία του Botrini’s Santorini στο ξενοδοχείο Katikies στην Οία, ο βραβευμένος με αστέρι Michelin, chef, ετοιμάζεται για μία γαστρονομική απόβαση στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων, εγκαινιάζοντας έναν χώρο υψηλής γαστρονομίας, πάνω από την ηλιόλουστη παραλία του Αγίου Ιωάννη, στο νοτιοδυτικό τμήμα της Μυκόνου. Το εστιατόριο θα απευθύνεται τόσο στους guests του πολυτελούς ξενοδοχείου όσο και στους επισκέπτες του νησιού, ενώ η κουζίνα θα αποτελείται από δύο διαφορετικά menu, ένα degustation κι ένα à la carte. Τα πιάτα θα συνοδεύονται από έναν μεγάλο κατάλογο με ελληνικές και διεθνείς ετικέτες κρασιού, ενώ πηγή έμπνευσης και για τα δύο menu θα είναι ο φυσικός πλούτος του Αιγαίου, η θάλασσα κι οι ελληνικές γεύσεις.

Domes Noruz Mykonos

dnm.jpg

Μία νέα άφιξη στο νησί της Μυκόνου, μία νέα προσθήκη που -όπως φαίνεται- έχει ήδη καταφέρει να συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα επάνω της. Το Domes Noruz Mykonos κάνει δυναμική είσοδο στο κοσμοπολίτικο νησί και θα ανοίξει πολύ σύντομα τις πόρτες του, στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου, σε απόσταση μόλις 10 λεπτών από τη Χώρα. Το νέο adults-only ξενοδοχείο θα περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- 38 πολυτελή rooms, ενώ σήμα κατατεθέν του θα αποτελεί η λευκή αρχιτεκτονική του σχεδιάστηκε από το γνωστό αρχιτεκτονικό γραφείο USP (Urban Soul Project). Πρόκειται για το τρίτο ξενοδοχείο του κορυφαίου brand πολυτελούς lifestyle φιλοξενίας στην Ελλάδα, όπου οι guests θα μπορούν να επιλέξουν δωμάτια με ιδιωτικές πισίνες, να απολαύσουν γαστρονομικές προτάσεις με την υπογραφή του εστιατορίου Topos Neo-med, αλλά και να δοκιμάσουν τα signature cocktails, των κορυφαίων mixologists του Apallou. 

Nammos Hotels & Resorts

nammos-hotels-2.jpg

Η Alpha Dhabi και η Monterock International ενώνουν τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα, είναι η δημιουργία της νέας αλυσίδας πολυτελών καταλυμάτων Nammos Hotels & Resorts. Το νέο, άκρως εντυπωσιακό, ξενοδοχείο, αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του στη χρυσή άμμο της παραλίας της Ψαρού αυτό το καλοκαίρι, με το Nammos Hotel Mykonos να σηματοδοτεί το πρώτο άνοιγμα της συνεργασίες, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλοι σπουδαίοι "σταθμοί", στις Μαλδίβες και το Άμπου Ντάμπι. Οι guests θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την ολιστική εμπειρία φιλοξενίας που αρμόζει στο διεθνές jet-set, με το Nammos να προσφέρει μια ασυναγώνιστη και γνήσια εμπειρία, που θα εντυπωσιάσει και θα ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες, που θα το επισκεφθούν αυτό το καλοκαίρι, μετά το grand-opening.

Κεντρική Φωτογραφία: Kalesma Mykonos