fbpixel

Search icon
Search
Το δίδυμο της αντιγήρανσης: Tα skincare products που σταματούν τον χρόνο της επιδερμίδας σας
FACE & BODY

Το δίδυμο της αντιγήρανσης: Tα skincare products που σταματούν τον χρόνο της επιδερμίδας σας

All You Want is a Youthful Skin: H Vichy εναντιώνεται στη γήρανση


Η γήρανση είναι ο μεγαλύτερος «εχθρός» της επιδερμίδας κάθε γυναίκας. Η Vichy, ως ειδικός στην αντιγήρανση «εναντιώνεται» στα ανεπιθύμητα σημάδια του χρόνου και υπόσχεται αποτελέσματα κλινικά αποδεδειγμένα, προτείνοντας αντιγηραντικά πρωτόκολλα που μεγιστοποιούν την αποτελεσματικότητα των προϊόντων που ακολουθούν.

Βήμα 1º - Γλυκολικό Οξύ & Σύμπλοκο Απολέπισης

befunky-collage-6rbv3.jpg
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ LIFTACTIV Β3 SERUM ΟΡΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΗΛΙΔΩΝ

Το γλυκολικό οξύ, που εμπεριέχεται στο serum, αποτελεί μια σημαντική ανακάλυψη στον κόσμο της Δερματολογίας και ξεχωρίζει για τη δραστική απολέπιση που προσφέρει. Αναγνωρισμένο για τη μοναδική του αποτελεσματικότητα, λειτουργεί στην επιφάνεια του δέρματος, «σβήνοντας» αισθητά τις κηλίδες, και κάνοντάς το περισσότερο ομοιογενές και φωτεινό.

Μειώνοντας έως 71% τις χρωματικές ατέλειες, ο συγκεκριμένος ορός αποτελεί μια μοναδική καινοτομία της Vichy. Το B3 Serum, χάρη στα δραστικά του συστατικά, λειτουργεί κατά της υπερμελάγχρωσης στο βασικό στρώμα του δέρματος, διορθώνει ορατά την εμφάνιση των κηλίδων, ενώ βελτιώνει τη φυσική ομοιομορφία και τη λάμψη κατά +15% και +13% αντίστοιχα. Mε περισσότερες από δύο χιλιάδες δημοσιεύσεις σε ολόκληρο τον κόσμο να το αποδεικνύουν, η νιασιναμίδη είναι ευρέως γνωστή στους κύκλους των δερματολόγων, οι οποίοι την εμπιστεύονται με κλειστά μάτια για τις συνθέσεις των προϊόντων τους.

Βήμα 2º - Μειώνει τα σημάδια της απώλειας κολλαγόνου

unnamed-RyRQo.jpg
LIFTACTIV COLLAGEN SPECIALIST ΚΡΕΜΑ - ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ

Σε συνδυασμό με το serum, η κρέμα Liftactiv Collagen Specialist προσφέρει ολοκληρωμένη δράση κατά της γήρανσης. Η μοναδική της σύνθεση αντισταθμίζει την απώλεια του κολλαγόνου, που προκαλείται με το πέρασμα του χρόνου και τη ρύπανση του περιβάλλοντος, καταπολεμώντας όσα σημάδια είναι ορατά και τονώνοντας την επιδερμίδα έως και +52%.

Συμβουλή ειδικού

unnamed-1-3KDDJ.jpg

«Με την ηλικία και τις καθημερινές εξωτερικές επιθέσεις, όπως η έκθεση στον ήλιο κι οι ακτίνες UV, οι κηλίδες γίνονται πιο έντονες. Η ρύπανση του περιβάλλοντος μπορεί να τις αυξήσει έως και 25%», υποστηρίζει η Διευθύντρια του εργαστηρίου της Vichy Skincare, Frederique Labatut.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ