fbpixel

Search icon
Search
Το brand Luccia B παρουσιάζει τη νέα Haute Couture SS 2024 συλλογή του
MAGAZINE

Το brand Luccia B παρουσιάζει τη νέα Haute Couture SS 2024 συλλογή του

Μια ωδή στη θηλυκότητα


Το brand Luccia B παρουσιάζει τη νέα Haute Couture SS 2024 συλλογή του, η οποία ονομάζεται “Aesthesis” και αποτελεί ωδή στην απόλυτη θηλυκότητα!


Haute Bride  


Η καινούρια Luccia B Haute Couture Collection SS 2024 “Aesthisis” είναι μια σπουδή πάνω στη θηλυκότητα και τις γυναικείες καμπύλες, καθώς τις αγκαλιάζει με σαγήνη, δυναμισμό και ασύγκριτη κομψότητα. Μια αριστοτεχνικά φτιαγμένη συλλογή -εύθραυστη και δυναμική ταυτόχρονα-, κι ένα αισθησιακό και πολυτελές αποτύπωμα. Τη συλλογή θα βρείτε στο ολοκαίνουριο showroom της Luccia B, σ’ ένα νεοκλασικό κτίριο στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Πηγή έμπνευσης της Luccia B είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι, η μοναδικότητα και η διαφορετικότητα.

gk-0077.jpg


Το brand Luccia B παρουσιάζει τη νέα Haute Couture SS 2024 συλλογή του “Aesthesis” που αποτελεί ωδή στην απόλυτη θηλυκότητα! Στο showroom του, θα βρείτε στη διάθεσή σας και custom made υπηρεσίες, για να δημιουργήσετε το νυφικό ή το φόρεμα που εσείς επιθυμείτε. Ακολουθώντας τη φιλοσοφία της slow fashion και της βιωσιμότητας στη μόδα, ο οίκος έχει δημιουργήσει και την καινοτόμο συλλογή Luccia B Haute Eco-Couture Collection “A Peach Of Mine”, την οποία θα ανακαλύψετε στον ίδιο χώρο. Με ένα ραντεβού θα μπείτε σ' έναν κόσμο που προσφέρει όλα όσα αντακακλούν στα όνειρά σας!

Info

•Showroom: Μοργκεντάου 5 •Atelier: Προξένου Κορομηλά 58, Τηλ.: 231 022 1100

Facebook: Luccia B, Instagram: @luccia_b, lucciab.com 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2024